Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bunlardan birtane gördüm çevreyolunda tatlı duruyor ama kalkıp 270.000 € verirmisin derseneniz(ki oda olsa) sanmıyorum onun yerine daha farklı birşeyler bakardım[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Cayenne Konsepti saptırılmasa daha da iyi olabilecek bi araçmış ama yine de içine binmeden bişey diyemicem. Cayenne'den beklediğim ilk şey yerden yüksek olması çünkü belli bir hızdan sonra yere yapışmadan gidebilmek inanılmaz bir his...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
arkadaslar
cayenne bir muhendislik harikasi
harika bir arazi araci
ic mekan olarak dar x5 e gore ama genede son teknoloji

ama cayenne alip 600bg yapan adamin resmi redhouse da denyo sozcugunu illusture etmek icin kullanilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
gambella gibi firmalarda boyle siradisi arabalari markanin reklami icin yaparlar
asil amaclari 420 lik carrera turboyu 480 yada boxster i 300 yapmaktir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 15 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
arkadaslar
cayenne bir muhendislik harikasi
harika bir arazi araci
ic mekan olarak dar x5 e gore ama genede son teknoloji

ama cayenne alip 600bg yapan adamin resmi redhouse da denyo sozcugunu illusture etmek icin kullanilir

Takdir Ettim...
Bu arada ufak bir bilgi de vereyim...Herhangi bir yetkili Porsche satıcısına gittiğiniz ve "Arkadaş para bende gani çek oradan buçuk yoğurtlu soslu bir porç(Böyle diyenler de var)" dediğiniz anda önünüze 36 sayfalık bir sözleşme koyarlar...Anlaşmada şöyle bir madde var: Satın aldığım aracın bakım onarım ve MODİFİKASYON Yetkili bir Porsche bayisi dışında yapılması dışında Porsche firması hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir.Bu şekilde yapılan bakım, onarım ve modifikasyon işlemleri ana ve uzatılmış garantiyi geçersiz kılar.
İşin ilginç yanı şu ana kadar uğradığım hiçbir Porsche bayisinde aksesuar ve Custom Paint(belirli renkler var) dışında herhangi bir modifikasyon seçeneği görmedim. Sebebini sorduğumda ise aldığım cevap ilginçti:
"Biz zaten onu mükemmel yarattık..."[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
Ramocan Gambella porche'un modifiye sektörü oluyor .. Yani Mercedes'in AMG'si , Porche'un Gambella'sı var..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Mesaj tarihi:
Yine de araştırmak lazım derim...Porsche Türkiye Temsilcisine msg attım cevap alınca size döneceğim...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
Biturbo : V6 bir motor icin her silindir sirasinda 1 adet olmak uzere, simultane calisan 2 adet turbo.
Twin turbo : Biri kücük ve 1500-3000 digeri buyuk ve 3000 ve yukari devirlerde devreye giren iki adet turbo. (devir araliklari motrdan motora degisebilir)...[signature][hline]This is my world, you just live in it...
Mesaj tarihi:
iyi de bu alet V8 ama[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:

BiTurbo v motolarda yani 2 adet ayrı motor bloğu bulunan araçlarda her blokta ayrı çalışan turbo sistemidir biturboda 2 turbo ayrı çalışır.

twintorboda ise turbolar birbir leri üzerinde çalışırlar
bir turbo motoro alt devirleri diğeri ise üst devirlerde aracı besler :)[signature][hline]Dragger.Org

Mesaj tarihi:
hah şimdi oldu :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...