Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Gigabyte Gtx 460 1 gb ekran karti


Korax

Öne çıkan mesajlar

Kartin özellikleri
DH Incelemesi




Karti tee kasim/aralik ayinda yurtdisindayken aldim, subat ayinin sonuna kadar kullandim. Subat sonunda turkiyeye döndugum icin 3 aydir evde yatiyo. Kutusu yok maalesef, garantisi devam ediyo daha 17 ay falan ama yurtdisindan aldigim icin burda gecmez heral, faturasi bile duruyo biyerlerde ama bulmam lazim. Tertemiz alet, bi problemi falan yok yani.

270 lira istiom, ankaradayim. Isteyen gelip elden alabilir, resim isteyen varsa cekip koyabilirin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sunu alcam gibide, 2. elde buldum bitane aslinda. Belki onuda alabilirim, bilemedim. Nakit olsa daha cok isime gelir aslinda yav, ama illaki olmaz diyosanda haftaicine kadar sanki beklerim gibi. Ha dersenki olmaz illa alcem, gg uzerinden 10-20 neyse farkini ekleyip satisa acabilirim, sende taksit yaparsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardaki mesaj da demek istedigim, aslinda benden nakit olarak satin alabilirsen benim daha cok isime gelir, cunku bitane 2. el ssd buldum satin almak istedigim. Ama yok illa nakit alamam diyosan Gittigidiyor veya sahibinden uzerinden ustune 20-30 neyse farki(komisyon aldiklari icin saticidan) ekleyip sana taksitle satis imkani sunabilirim, hem benim elime nakit para gecmis olur, hemde sen taksitle satin almis olursun urunu.

Pazar gunune kadar beklemek banada uyar. Haftasonu islerim var biraz, sen halledebilirsen pazar gunune kadar bana ulasirsin burdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim neresinden anlamak istiyosunuz olayın? Bende diyorumki zaten evet bozulursa elinde patlar turkiye ici garantisi yok cunku, ama normalde 16-17 ay daha garantisi var aletin. DH'deki gibi yorumlar olmasın diye buraya önce yazıyorum, siz bari icine sicmayin. Sıfırının 360 lira olmasının cok bi önemi yok, satıcı ben olduktan sonra istersem '560 lira istiyorum' da yazabilirim buraya. Netice olarak BURADAN isteyen olsa 3unde 5inde olan bi adam zaten degilim ben veririm uygun bi sekilde. Ama illaki laf olsun torba dolsun diye sacmasapan yorum yapıp fiyat öldurmeye calismayin, almayacaksan zaten yoruma luzum yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

O SSD'yi ben kullanıyorum Aralıktan beri. Memnunum tavsiye ederim!
Geçen OCZ Vertex 3leri gördüm, 550mb/sn fln, baya başarılı duruyor. 200 lira fark var aralarında benimkiyle.


Vertex 3'ler sata3 destekliyo, ben macbook'un optik surucusunun yerine baglicam ve o giris sadece sata2 destekliyo. Yani degermi sata3 icin illa vertex 3 almaya bilemiyorum. Ama memnunsan super, enazından fikir oldu benim icin simdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben topladım PC'yi ekran kartına 550 TL verdim HD6950 o zaman satsan düşünmeden alırdım 300 TL kar kalırdı bana :) Mesela işlemci mi patiden sleeep nickli arkadaştan aldım 150 TL kara geçtim. Hem onun işini gördü hem benim. Tabi onun ki sıfırdı. Yada geçenlerde gitar aldım sıfırı 2300 üstüne manyetikleride modifiyeli. 1200'e aldım. Tertemiz gitar. 2. ele biraz yüklenmeliyiz bence ama insanlar sıfır alıp parayı heba etmeyi seviyorlar malesef :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ikinci eli bende seviom yav. Uygun oluyo baya, tabi problem cikarmayacagini dusundugum bisey alacaksam. Bide guvenilir birinden olcak tabi :) Netekim bazen sifir almakta mantikli, paketini acican böyle eheuh, bide garanti olayi var tabi. Ben problem cikinca ugrasmayi pek sevmedigim icin genelde sifir aliom. Ha ama dedigim gibi, alan olursa burdan herturlu calismazsa bi problemi olursa para iadesini garanti ederim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...