Soris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ardeth said: sana demedim ya balona dedim. çok sakat var çok sakat var bizde çok sakat var not : evet bu başlıktaki durumum bu o kadar yorum yaptık millet kavgaya döktü işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sir said: ayriyeten, akpyi abd yaratmış-kurmuş falan diyen insan da türkiyenin son 8 yılını, ya da daha fazla, belki de 80 yılını hiç anlamamış, hiç bilmiyo demektir. He canım,he gülüm...Bir siz görüyorsunuz zaten ne yaptıysa akepe, biz körüz, biz aptalız, biz bu ülkede yaşamıyoruz, biz bu ülkede çocuk büyütmüyoruz, okula gönermiyoruz, alışveriş yapmıyoruz, geçim sıkıntısı çekmiyoruz...Yaşadıklarıızın hepsi sanal ve hatta bir rüya ve kim bilir belki de hayal...Uyanın, uyanın; hayaldi gerçek oldu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Leopar said: sir said: ayriyeten, akpyi abd yaratmış-kurmuş falan diyen insan da türkiyenin son 8 yılını, ya da daha fazla, belki de 80 yılını hiç anlamamış, hiç bilmiyo demektir. Aydınlığın ekim 96 tarihli bir ilk sayfa haberi var "abramovitz erdogani erbakanin yerine hazırlıyor" diye. Ha aydinligi ne kadar güvenilir bulursunuz bilmem ama adamlar o tarihten bilmiş erdoganin başbakan olacağını. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Bugün o doğru söyleyenlerden birinin duruşması için Silivri'deydik. Doğruları söylemeye devam ediyordu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 said: sonra economist chp ye sans evrin, aman akp tek basina anayasa yapmasin yoksa sonu dikta dedi viktorun bi önceki sf'de dedikleri doğru. adamlarn tek dediğinin bu olduğu da doğru. valla bunun geleceği de kesin gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: said: sonra economist chp ye sans evrin, aman akp tek basina anayasa yapmasin yoksa sonu dikta dedi viktorun bi önceki sf'de dedikleri doğru. adamlarn tek dediğinin bu olduğu da doğru. valla bunun geleceği de kesin gibi sanki. Askeri Diktanın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 O_O abi sana vallahi de billahi de nasıl şaşırıyorum bilemezsin.. rahat aktif kullanan 200 kişi, gelip gidenlerle birlikte 1000kişi vardır konu dışı. ama sadece sana şaşırıyorum. iyi bişi mi kötü bişi mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Evet,neden şaşırıyorsun dasaa?Samimiyetle bir soru sordum,bir sürü dikta çeşidi var,sadece askeri dikta yok ki?Neyi kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o kadar kalabalık mı yaw? ben 30-40 fix; 100 max diye düşünmüştüm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 viktorun the economistin yazısında belirttiği, korkusunu ifade ettiğini düşündüğü, akp tek başına anayasa değiştirecek çoğunluğa erişirse oluşabilecek dikta cinsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Raze said: o kadar kalabalık mı yaw? ben 30-40 fix; 100 max diye düşünmüştüm hep. fakeleri ve geri gelen yüzsüzleri atarsan düşer tabii rakam. aslında bi crawler yazıp sitedeki kullanıcıları ve son giriş zamanlarını denetleyerek kaç kullanıcı var öğrenmek lazım. bi nevi nüfus sayımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Heh tamam işte. Anlamamışım. Anlamadım diye niye kınıyorsun beni dasaa? Şaşacak ne var? Herşeyi bildiğini,anladığını iddia eden bir adam değilim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aslında altta o an bağlı olan kişiler yazsa, sonracıma avatarlarımız olsa, sağda solda bi sürü boşluk var, reklam alınabilir, rütbe şeysi çok belirsiz, yüzbaşı-bimbaşı gibi şeyler de güzel olur. o deil de economist gazeteport üzerinden cevap vermiş, lol wut modunda ama tam düzgün kaynak bulamadım. asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Aydınlık'ta da yazıyordu bugün, bize kimse emir veremez,yazdığımıza karışamaz şeklinde bir yazıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ardeth said: neresine idrak değiller onu anlamadım tam adamların istediği tarzda bir ekonomi anlayışına sahip şu an Türkiye devlet müdahalesinin giderek azaldığı vs İstedikleri tarz farklıdır, müdahale edebilme oranları farklı şeylerdir. İstediği tarz var ama müdahalesi ne kadar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 cetintas said: Aydınlık'ta da yazıyordu bugün, bize kimse emir veremez,yazdığımıza karışamaz şeklinde bir yazıydı. tayyip'i buradaki medya kesmemis, elini disari uzatmis, oranin medyasina da satisiyor artik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Raze said: aslında altta o an bağlı olan kişiler yazsa, sonracıma avatarlarımız olsa, sağda solda bi sürü boşluk var, reklam alınabilir, rütbe şeysi çok belirsiz, yüzbaşı-bimbaşı gibi şeyler de güzel olur. o deil de economist gazeteport üzerinden cevap vermiş, lol wut modunda ama tam düzgün kaynak bulamadım. asddas abi özür dilerim ama çok iyiymiş AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar