cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17933217.asp?gid=381 İleri demokrasinin altın günlerini yaşıyoruz besbelli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 seni oldururum. mesela budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 inan kıraç ergenekondan gider 2 haftaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yakında bu cetıntasıda alırlar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bana gelene kadar daha çok kişi var be sonütücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bunun neresi tehdit hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 profesyonel bir iş adamının , böyle amatörce bir risk alması cidden şaşılacak birşey ? sen ticaret adamıysan iktidara ters düşme lüksün yok , senin sayende karnı doyan insanlara borçlusun bunu bir kere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bak şurası: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Ben doğrusu İnan Kıraç'ı bu işlerin içinde görmek istemem. Bu işlere bulaştığını duymak da istemem. Bu beni ciddi anlamda rahatsız eder ve yakıştıramam da. Ama hakikaten, yazılanlar söylenenler doğruysa, bu tabi geleceğe yönelik herhalde kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir” dedi. Bulaştığı iş de arkadaşları ile aralarında yemeğine iddiaya girerken seçim tahmininde bulunmak(yıllardır olduğu gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İnan Kırac'ı hafife almayın bence. O adamlar boş değildir o kadar bakalım ne kadar vergi borcu gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cetintas said: Bak şurası: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Ben doğrusu İnan Kıraç'ı bu işlerin içinde görmek istemem. Bu işlere bulaştığını duymak da istemem. Bu beni ciddi anlamda rahatsız eder ve yakıştıramam da. Ama hakikaten, yazılanlar söylenenler doğruysa, bu tabi geleceğe yönelik herhalde kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir” dedi. Bulaştığı iş de arkadaşları ile aralarında yemeğine iddiaya girerken seçim tahmininde bulunmak(yıllardır olduğu gibi). sen o tahmini yapamazsın o konumdaysan bukadar basit abi ? bu kendi profesyonelligine aykırı birşey sonucta işin özünde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ya neden yapılmasın? Adam 40 senelik arkadaşlarıyla yemeğine iddiaya girmiş. Bunu gazetelere kendisi duyurmamış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 “CHP'nin birinci parti olacağı konusunda gazetecilerde iddiaya girdiği” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Raiden ciddi misin? Burada akpye herhangi bir yamuk yok, düşünce var, chp birinci parti olur demiş. ha bu ülkede artık düşünmek suçsa ki öyle yapacak birşey yok. sırf düşündü diye, çalışanlarına yaptığı bir haksızlıkta yok. haksızlığı yapan akp burda. kör olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 said: “Ben doğrusu İnan Kıraç'ı bu işlerin içinde görmek istemem. Bu işlere bulaştığını duymak da istemem. Bu beni ciddi anlamda rahatsız eder ve yakıştıramam da. Ama hakikaten, yazılanlar söylenenler doğruysa, bu tabi geleceğe yönelik herhalde kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir” said: Ama hakikaten, yazılanlar söylenenler doğruysa, bu tabi geleceğe yönelik herhalde kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir said: bu tabi geleceğe yönelik herhalde kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir said: geleceğe yönelik bazı riskleri üstlenmiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi sen Koç Holdingin yönetim kurulu üyelerinden birinden bahsedildiginin farkındasın dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yahu isterse dünyanın sahibi olsun. Adamın suçu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aynen kardeşim tabiki Gelecege dair bazı riskler üstlenmiştir ? bunu nesi garip ? şaka gibi rte yi savunuyorum , dün söyleseler inanmazdım asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Raiden, haberin tamamını oku arkadaşım. Gazeteciler dediği Emre Kongar ve Cüneyt Arcayürek. İkisi de adamın çok eski arkadaşları.Ve her seçim döneminde bu şekilde iddiaya girerlermiş. Bizim ailede de vardır benzer adet, çevremizde ki tanıdıklarda da. Siyasetle ilgilenen insanlar da çok görülür, seçim zamanı bir kağıda herkesin seçim tahminleri yazılıp kaldırılır, seçim sonrasında da kim en yakın tahmini yapmış bakılır. Duruma göre de iddia varsa iddiaların gerekleri yerine getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 RaidenXelRu said: aynen kardeşim tabiki Gelecege dair bazı riskler üstlenmiştir ? bunu nesi garip ? şaka gibi rte yi savunuyorum , dün söyleseler inanmazdım asdasdasdasd Bu konuda rte yi savunmak hakkaten akıl almaz. Bana söyleseler bende inanmazdım, birinin de çıkıp gene savunabileceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ortada bi suç yokki ? suç diyen kim sensin zaten ? ortada bir amatörlük var ? " Erdoğan, “Risk derken 'söyledi sonuç çıkmazsa mahcup olur' manasında mı söylüyorsunuz” ifadesine karşılık da şunları kaydetti: “Her türlü mahcubiyet olur. Dünyanın hiçbir yerinde iş adamları, hele hele böyle o ülkenin önde gelen iş adamları bu tür işlerin içerisine bulaşmazlar. Çünkü iş adamı dediğin gelen iktidarların hepsiyle çalışacak. Birisiyle çalışıp birisini karşısına almaz, alamaz böyle bir riskin içine girmez. Bunu bu bakımdan ifade ediyorum." bari adam gibi okuyun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çetin abi madalyayı aldı millet, kutlama yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi iyi misin tayyip çıkmış, böyle konuşursa kendisine iş vermeyiz ihale vermeyiz demiş hala tayyip i savundum diye şaşırıyorsun? ihale alabilmek için akp yalakası olmayı normal görüyorsun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Doğru söylüyorsun raiden. Rte nin genel tavrını, ne demek istediğini bilmiyoruz zaten. Alır abi bu adamlar %50 falan. net alır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahahah :D abi tamam susuyorum tamam siz kendi aranızda devam edin ben okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar