Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dil anlatım diye dersmi var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 lise 2'de edebiyattan bırakmıştı beni vicdansız edebiyat hocası üstelik 2ydi notum. hatırlıyorum mecburen sorumluluk sınavına girmiştim yoksa geçemiyordun sınıfı mı ne öyle bişey vardı hakkaten. yani kalsan bile yazın sınavla geçiodun. gerçi bu dediğim 7 yıl önce falan oluyor şimdi baya değişmiş lan herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Red said: hazırlık yok artık lise 4 sene 9-10-11-12 arkadaşın dil anlatım dediği edebiyat herhalde ahah galatasaray istakbul erkek kadıköy anadolu hazırlık sınıfı olan 3 okul dieğrlerinde var mıbilmiyorum ama bu 3 ünde hazırlık eskiden 2 seneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bizim zamanımızda "borçlu geçme" vardı ama lise son sınıfta da o dersi veremzsen öss şampiynu olsan bile mezun sayılmıyordun (ki hocalar öss başarısı bekenen öğrenciyi bırakmıyorlardı 45 verip geçiriyorlardı en kötü eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mef'ülü / Failatü / Mefalü / Failün falan gormustuk lan bi sene, hala var mi boyle piskopat hocalar lisede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 dil ve anlatımdan bütümlemeye girebilirsin, ancak dil ve anlatımdan bütünlemeyi geçemezsen sene tekrarı yaparsın diyebiliyorum. baraj ders çünkü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 lisede kalınır mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 BabacumMostors said: Red said: hazırlık yok artık lise 4 sene 9-10-11-12 arkadaşın dil anlatım dediği edebiyat herhalde ahah galatasaray istakbul erkek kadıköy anadolu hazırlık sınıfı olan 3 okul dieğrlerinde var mıbilmiyorum ama bu 3 ünde hazırlık eskiden 2 seneydi fransız liselerinde de var. 5 sene lise okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 vefa, cagaloglu falan da 5er yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Silphatos said: lisede kalınır mı la doğru söylüyor bu adam bak işte. 3 bile almazdık lan biz lisede. üniversiteyi karıştırmayın ama asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kalinir abi yillarca geometri, analatik geometri veremedim ben lisede. hala da gram bisi bilmem geometri hakkinda. bak hatirladim trigonometriden de kaldiydim ben 2defa organik kimyadan da kaldiydim resimden kalmistim bide galiba ben bayaa dersten kaldiydim ya... okulda sondan 10.fln mezun olduydum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 0_o lise 9!? bu vanille'in lisesinden mi yahu? bitmeyen lise. kız hep liseli kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 evet noktayı koymaya geldim. baraj ders olduğuüçün sorumluluk sınavından da geçilemezse direkt kalışşş.türk milli eğitim tarihinde birçok örneğine de rastlanmıştır,yok kalınmaaz falan diye gaza getirmeyin kırsın dizini otursun çalışsın! eyorlamam bukaddar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hocoom teşekkürü bi puanla gaçırıyorum.. onu neeopçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sahibi geldi, hoca geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 teşekkürü bir borç bilip çok çalışıp seneye alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 AMA HOCAM BABAM BENÜ DÖVER YA TEŞKÜR ALMASSAM!! hocom bişiler yapalom hadö hocom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 babam beni döver dedin de yaratıcı bi öğrencimin ''my father tattoos me!'' cümlesi geldi aklıma hey gidi günler sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 öğrencin forumdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yok değil ama ışığı gördün demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dil dile deymedikçe dil anlatım ögrenilmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 birden fazlalar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aha aynından burda da mı var. baş harfi one mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 o ne derken hocom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 0ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar