riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Troil, 16 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki: rüşvet te arttı tabe ceza artirilmadi, rusvete zam geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: hired_gun, 16 Eylül 2004 21:13 tarihinde demiş ki: amerikada , siz yaya geçidinde karşiya geçerken , araç yaya geçidinin belirlediği alana girdiği an araç sahibine "CİNAYETE TEŞEBBUS" davasi açabiliorsunuz ... pimapenci 2m yanina cam dusursede cinayete tesebbus davasi acarsin, arabadan cikmadin diye zor kullanmis polisede[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vurucu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 az bile... alkollü araba kullanmak bir çok kişinin canına mal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 fizban +1 diyorum, o yönlendirir ilgili yere[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Qui +1 dicem fakat Yönlendirme serverisi gibi olacak o yuzden Popeye +1 katılıyorum[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 e ben 1 bira içtigimde hiç içmemiş halime göre daha güzel kullanıyorum (herkes böyle söylüyor)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 2.5 az bile . ayık sürün kardeşim arabayı . sonra yolda üstüme üstüme gelionuz , arabanız yamuluo :) . beni ezmeyi başaramasanızda , direklerin direnecek hali kalmadı bea :lol:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Popeye, 16 Eylül 2004 20:45 tarihinde demiş ki: umarım indirimsiz 2.5 yıldır çünkü büyük ihtimal kırpılacak o mahkemede ve tabi rüşvette işin içine girecek yine bunlar rahat rahat dolaşacak ortalıkta :( ve hala alkollü araba kullananları savunanlar varya helal olsun ne diyim umarım bir gün alkollü araç kullanan biri yüzünden sevdiklerinize bir şey olmaz veya siz sakat kalmazsınız [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: DynamicK, 17 Eylül 2004 00:10 tarihinde demiş ki: e ben 1 bira içtigimde hiç içmemiş halime göre daha güzel kullanıyorum (herkes böyle söylüyor) daha iyi kullanıp kullanmadıını bilmemde daha fazla dikkatini vererek kullanırsın.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: DynamicK, 17 Eylül 2004 00:10 tarihinde demiş ki: e ben 1 bira içtigimde hiç içmemiş halime göre daha güzel kullanıyorum (herkes böyle söylüyor) cok az miktarda alkolun dikkat ve reflekslere iyi geldigi bilinen bir gercek . zaten 1 bira da alkol muaynesinde cikmiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Çok alkol içmeyin sonra böyle olursunuz. don't drink and drive demişler zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 +1. isterlerse omur boyu yapsınlar. Zaten cezayı yiyen adam her turlu parayı gozden çıkarır. Bence bu yasa rüşvetçi polislere yarıycak. Para basacaklar şerefsizim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 1 tane içince ister istemez abi ben alkol aldım dikkatli sürmem lzm diye bi baskı oluyo kendi kendime ve hem hız konusunda hem dikkat konusunda çok tedbirli oluyorum. ama tabiki en güzeli bu unsurları alkol almadan uygulamak[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Efecik, 16 Eylül 2004 20:30 tarihinde demiş ki: her alkollu kullanan kaza yapcak diyi bişi yok cok abartı yaptılar2,5 yıl 1yıl mı neydi? tamam o zmn alkollü araç kullananlara onlar kaza yapana kadar hiçbişiy yapmayalım...nasıl? iyi olur mu?[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 "Because you may spill some" diye de devam etmiş amcamlar :D said: Mino, 17 Eylül 2004 01:05 tarihinde demiş ki: don't drink and drive demişler zamanında [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 17 Eylül 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 arkadasım sen alkolunu al sonra gıt bırıne carp sonra 2.5 yıla burun kıvır.bu olay allah korusun senın basına gelse 250 yatsın demez mısn? herseyı once kendıne sonra baskasında bı dusun dogru olana anca o zman ulasabılrısn(derim ben) Saygılar...[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar