xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Arkadaslar Torch 9800 aldim. 1. Kamera sesi hic bir sekilde kapatilmiyor. Nasil kapatilir? 2. BIS aboneligim var. Fakat bazenleri BB isareti EDGE / 3G kenarinda cikiyor bazenleri de cikmiyor. Bunun sebebi nedir ? Neyden kaynaklaniyordur? 3. BB Messenger'den fotograf gondermeye calistigim da "sending picture" yazip kaliyor. Bunun sebebi nedir ? Fakat konusabiliyor, mesajlasabiliyorum. Tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Fotoğraf çekme sesi kapatılmıyor bir süredir Avrupa'da satılan telefonlarda. Daha doğrusu Amerika hakkında bir fikrim yok ama Avrupa'daki bazı yönergeler doğrultusunda herkesin elinde bulunan cep telefonlarıyla gizli, özellikle de pedofilik fotoğraflar çekilmesinin önüne geçilmesi maksadıyla piyasada satılacak telefonlarda hiçbir koşulda fotoğraf çekme sesinin kapatılamaması öngörülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 2 nin cevabı sinyal gücüyle alakalı. 3G bağlantı varsa 3G yazar yoksa EDGE yazar. 3 ise karşı taraf kapatmış olabilir resim alınmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu olay için herhangi bir yama vs yok zannedersem ? ben bunu vodafone çıkışlı satın aldım. rusya'da henüz 3g bile çok gelişmiş değil. daima edge kullanıyoruz desem yeridir. bazenleri de o BB işareti 3G'nin vs yanında çıkmıyor. sebebi bağlantı gücüyle alakalı yani öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bence hiç bir zaman 3g kullanma. 2g gayet yeterli ve şarjın dayanma süresi ciddi fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o zaman ayarlardan 2g ye düşüreyim ben bunu. eğer öyle diyorsan gerçi haklısın da çok fazla bi tık olmuyor aslında. bi düşüncem var ne kadar iyi bi fikir bilemem. 9800 torch aldım da fakat dokunmatiğinden falan biraz tat alamadım. bold mu alsam diye düşünüyorum açıkcası bi de tipi falan hoşuma gidiyor onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 E-mailleri otomatik olarak kullanmak istemiyorum. Manuele nasil ceviririz. Bulamadim bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ayarlarda push u kapaman lazım. istedigin zaman mailboxa gidip reconcile now yaparak çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 9800 kullaniorm. Bulamadim ayarlardada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yani tarayici push ayarlarini buldum anca. Orada ne kaldirilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kamera sesini application ile kapatabiliyorsun, şu an bende yüklü değil. google'dan arat çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Kendercik said: Fotoğraf çekme sesi kapatılmıyor bir süredir Avrupa'da satılan telefonlarda. Daha doğrusu Amerika hakkında bir fikrim yok ama Avrupa'daki bazı yönergeler doğrultusunda herkesin elinde bulunan cep telefonlarıyla gizli, özellikle de pedofilik fotoğraflar çekilmesinin önüne geçilmesi maksadıyla piyasada satılacak telefonlarda hiçbir koşulda fotoğraf çekme sesinin kapatılamaması öngörülmüş. gizli çekim yapamıyoruz bu yüzden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yok. Calisan app lerinde onune gecilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar