Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüyü diriltme Vol .1

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Yok yav niye baltalama olsun, amaca ona yardimci olmak, benimki satilir nasil olsa :)

Yani öyle de, yukarda da oyun falan oynarim deyince bilemedim.

Ses sadece ekran kartindan cikmaz, fani olan ne varsa ondan cikar. Ekran kartindan cikar mesela pasif sogutuculu degilse, islemciden cikar, kasadaki fanlardan cikar. Ben mesela önceki kasada 7 tane kasa fani takmistim :D Ama hepsi 120mm oldugu icin cok az ses vardi.

Edit: yav ben karistirdim, konuyu acan arkadas geldi yazdi sandim ona göre bi cevap yazmistim, netekim baska bi arkadas ses vs icin sormus, sildim yazdiklarimi oyuzden eheh
Sosyal ağlarda paylaş

ben 0 dan aldıgım için istediğim parçaları alamadım.klavye monitor cart curt cok pahalıya geliyodu o yuzden kısmıştım sistemden

gidip 90 dolarlık amd phenom x2 55 al asus 870 anakart al

ekran kartıda 6850 götürür

ben ekran kartı 5770 cu core aldım 6850ye yetemedim.ama en azından bi sistem oldu zamanla monitor falan tek tek degiştiririm
Sosyal ağlarda paylaş

beyler aksiyona geçiyorum artık

ekran kartı şu:
http://www.sanalmarketim.com/urun/ddc903f90bda3ecd4b5e09df7c475b12/GIGABYTE-GV-R685OC-1GD-HD6850-OC-1GB-GDDR5-256Bit-HDMI-DP-16x

şuan kasada 300 wattlık psu var bide psu almam lazım kaçlık alayım ne alayım tavsiye verirseniz memnun olurum ileri dönük bişey olsun istiyorum ilerde işlemci anakart vs vs değiştirirken psuyu değiştirmeyim tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...