Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kötü diye adlettiğiniz savunma futboluyla inter barcayı eledi. gerçi o zaman da interi basiretsiz bulmuştu paticik. yunanistan savunma yaparak maç başı 4 şut ortalamasıyla avrupa şampiyonu oldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 trabzon klasik türk takımı gibi ne oldum delisi olmamalı büyük hedef gruptan cıkmak olabilir ama avupa ligine gitmek hala basarı olarak düşünülmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Zokora bazı pozlarıyla Doctore ye ne kadar benziyor değilmi. Kırbacı nerde acaba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 toggie said: tharkas nerde ya :) askerdeyim ama takipteyim:) mesaj atmadim cunku sagolsun patiler benim verecegim cevaplarin hepsini fazlasiyla vermis,alintilari tek tek sayfalara koymuslar. bence trabzon 3.lugu ilk macta garantilemis oldu. Bir ust tura cikmamasi icinde hicbir sebep yok. Haydi iyi aksamlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar