Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: neyi ezberliyo aga prompter bozulunca güvercin gibi kaldı. sevgili kardeslerim sevgili kardeslerim sevgili eo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 paspatur said: Bahçeli ve Kılıçdaroğlu okumuyor edit: behçeliden emin olamadım Tayyip Erdoğan hariç mevcut siyasi parti liderlerinden hiçbirisi prompter kullanmıyor. Kılıçdaroğlu,Bahçeli,Zeybek,Kurtulmuş,Kamalak hepsi doğaçlama hitap ediyor halka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bone said: imam hatip okumakla alakalı değil, kişilikle alakalı. halkı azarlıyor, hor görüyor, bir düşman belleyip ona külhanbeylik çekiyor. halk bu tip kişileri sever. maço forever! ha, adam imam hatip okuduğundan çok iyi ezberliyor. Olayın ezberlemeyle alakası yok. İmam hatipliler Hitabet dersleri görür + bol bol uygulama yaparlar oradan gelen bir şey bu. Yoksa ortalama bir insan ezber yapabilir bu çok kolay ama o ezberlediğin metni sen okursun, ben okurum, bir de RTE okur etkisi farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cetintas said: paspatur said: Bahçeli ve Kılıçdaroğlu okumuyor edit: behçeliden emin olamadım Tayyip Erdoğan hariç mevcut siyasi parti liderlerinden hiçbirisi prompter kullanmıyor. Kılıçdaroğlu,Bahçeli,Zeybek,Kurtulmuş,Kamalak hepsi doğaçlama hitap ediyor halka. AKP'nin neden bu kadar oy aldığı anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adam hatip abi nerde ajite edeceğini çok iyi biliyor ezberden okumuş, camdan okumuş önemi yok zaten spontane konuşunca devirdiği çamlar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 GERGE said: Demokrasi savaşçısı bir anti-amerikancıydı abi Menderes. Ülkeyi Amerika'ya satmaya çalışan İnönü tarafından gizlice planlanan bir darbe tarafından öldürüldü. Menderes ülkeye kurtarmaya çalışan bir vatan severdi. Erdoğan işi Menderes'in kaldığı yerden alıp bitirmek istiyor. Erdoğan'ın amacının Menderes'i izlemek olduğuna ben de tamamen katılıyorum. Heil Menderes! Heil Erdoğan!! sarkazm dedektorum biraz gec acildi, afalladim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Çok sakat var, çookkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar