Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Spiderman ın hastasıyımdır :) Ama spiderman yerine x men de rogue nin ucma yetenegine we Fantastic 4 lüdeki hatun un görünmezliğini we mystique deki değişmeyi isterdim :) Herzaman istediğim 3 şey.. :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ
Villians Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben sihirli şövalyelrin hastasınydım.üç tane kız vardı ve onları temsil eden üç tane element su,hava ve ateş kızların dönüşümleri ve bunları kullnamalırı benim en çok hoşuma giden yönüyüdü.
cemad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 görünmezlik tabi ki. haid ondan kalmadıysa elimizde uçmak.[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected]
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o bir kus. o bir ucak. hayır o camad :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ MSN = [email protected] Icq = 951 855
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Spawnın Güçleride Güzeldir + Freedy'nin güçleri ve +tabikide spider man daki bukelamun un bodychange ozelliği hoşuma gidenler[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 istediğim kişinin kılığına girebilmek. hani x-men'de de vardı bi adam ya adını unuttum. neyse o özellik işte[signature][hline]I have no options left again.
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bukalemun[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ahh pardon x-mendekini bilmiyorum..Spiderman deki Bukalemon Sonuçta ikiside ayni özelliğe sahipler ama deme :D[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hehe evet o. çok güzel çok hoşuma gidiyor. ama bukalemun(umarım doru yazmışımdır) bir aygıt(kemerdi sanırım) takınca yapabiliyor onu(galiba):)[signature][hline]I have no options left again.
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eskiden sorsanız hep aklımda karşımdakinin düşüncelerini okumak vardı da tabi yalan artık.. şimdi ışınlanmak isterim :) bıktım artık otobüs duraklarında beklemekten, trafikten..[signature][hline]sleep tonight in idle dreams the pain will drown your silent screams..
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: wespertilio, 11 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki: eskiden sorsanız hep aklımda karşımdakinin düşüncelerini okumak vardı da tabi yalan artık.. şimdi ışınlanmak isterim :) bıktım artık otobüs duraklarında beklemekten, trafikten.. bödöööööö :D :D :D kusel[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ağaçları canlandırıp yürütebilmek hoş olurdu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 xmandeki stormun güclerini isterdim ne güzel hem uçar hemde yadır mevlam su! misali doğaya hükmederdim...Görünmezlikte süper tabii[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 her türlü büyüyü yapabilmeyi tercih ederim[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 1. Örümcek adamın 6. hissi (Kazadan beladan korunmak için) 2. Süpermanin uçma kabiliyeti (Uzun yol problemi bitmiş olur) 3. X-Mandeki beyin kontrollü (Evin reisi benim kadınnnn) 4. Mystique (X-Mmn)'in değişme özelliği. (Biraz muziplik) Aklıma gelenler şimdilik bunlar [Bu mesaj Absolut tarafından 14 Eylül 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya valla ne diyim abi ben ironman gibi zengin olmak isterdim ha bide thor gibi ölümsüz bi de çekiç fena olmazdı hani[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar