Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Ocn forumlarını gezerken gördüm bu tavsiyeyi mobo intel rapid storage technology gibi driverlar update ile gelince ya da kullanıcılar sonrasında update yapınca sapıtanlar olmuş.

Özellikle irst driverı yüzünden format atmak zorunda kalan bile olunca riske atmak istemedim hiç. Nihayetinde driverları manual olarak yüklemek zor bir iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni aldığım laptop a win8 yüklemeye kalktım w8 bu diske yüklenemez falan dedi biçimlendiremiyorum bile :/ biostan hdd nizi bişey yapın dedi, neyapıcam nasıl yapıcam.

edit :dvd bozulmuş galiba diğer dvd ile yüklemeye başladım.

edit 2 : yanlış microsoft hesabı kullandığım için tekrar format atayım dedim gene aynı hatayı alıyorum.

windows bu diske yükleyemez. seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde windows GPT disklere yüklenebilir.

"windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diskte onyükleme yapmayı desteklemeyebilir. disk ddenetleyicisinin bilgisyarın biosu'nda enkinleştirildiğinden emin olun"

halp!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

chromeda youtubedan falan video izlerken masaüstüne döndüğümde ses kesiliyor ama video çalmaya devam ediyor. chrome başlangıç ekranı şeysinden çalışmaya başladı başlayalı böyle bu. bunu nasıl düzeltebilrim?

Ses kartin harici mi?
Bende de 1 hafta oncesine kadar aniden ses gidiyordu, video ,oyun vs acikken.En son 3-4 update yapti windows ondan sonra duzeldi.Yalniz suan ara sira flash gocuyor ff ve chromeda,restart atana kadar da duzelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

chromeda youtubedan falan video izlerken masaüstüne döndüğümde ses kesiliyor ama video çalmaya devam ediyor. chrome başlangıç ekranı şeysinden çalışmaya başladı başlayalı böyle bu. bunu nasıl düzeltebilrim?

onun yolunu bende bulamadım ama chrome'u windows 8 için güncelleştirmessen ya da varsayılan tarayıcı olarak ayarlama böyle bi sorun yaşamassın aynısı benım başıma geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:
Ses kartin harici mi?
Bende de 1 hafta oncesine kadar aniden ses gidiyordu, video ,oyun vs acikken.En son 3-4 update yapti windows ondan sonra duzeldi.Yalniz suan ara sira flash gocuyor ff ve chromeda,restart atana kadar da duzelmiyor.

abi yok ya. donanımla alakalı değil. sorun o kadar büyük de değil aslında.

Yemre said:
onun yolunu bende bulamadım ama chrome'u windows 8 için güncelleştirmessen ya da varsayılan tarayıcı olarak ayarlama böyle bi sorun yaşamassın aynısı benım başıma geldi

hemen chrome menüsünden chrome'u masaüstü modunda yeniden başlat deyince düzeliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

regionu Turkey olarak değiştirmeden, altyazılarda falan türkçe harflerin düzgün görünmesini nasıl sağlarız.
yani altyazı ı harfini i olarak algılasın ş harfini s olarak.
garip semboller koymasın onun yerine.

edit: media player classic home cinema kullanıyorum.
edit2: notepad ile ctrl+h yapıp o şekilde hallettim ya. media playerdan ayarını bulamıyorum. şimdilik idare eder beni.
Sosyal ağlarda paylaş

şu konuyu varya hayvan gibi sömürdüm ya.
kurdum windows8'imi de paşalar gibi en başta cidden çok zor geldi bazı programlara ya da pencerelere ulaşmak ama şimdi hepsine win7'den daha hızlı girebiliyorum.
oyun performansı da kötü değil aynı win7 ile.

son olarak GERGE sen bu forumdan gitme sakın sdfsdf

edit: GERGE Win8'de film,anime izlemek için kaliteli birşey bulursan haberdar et bizi. ben senin 10 bit video olayını kullanıyorum Win8'de de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...