Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ocn forumlarını gezerken gördüm bu tavsiyeyi mobo intel rapid storage technology gibi driverlar update ile gelince ya da kullanıcılar sonrasında update yapınca sapıtanlar olmuş. Özellikle irst driverı yüzünden format atmak zorunda kalan bile olunca riske atmak istemedim hiç. Nihayetinde driverları manual olarak yüklemek zor bir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 chromeda youtubedan falan video izlerken masaüstüne döndüğümde ses kesiliyor ama video çalmaya devam ediyor. chrome başlangıç ekranı şeysinden çalışmaya başladı başlayalı böyle bu. bunu nasıl düzeltebilrim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yeni aldığım laptop a win8 yüklemeye kalktım w8 bu diske yüklenemez falan dedi biçimlendiremiyorum bile :/ biostan hdd nizi bişey yapın dedi, neyapıcam nasıl yapıcam. edit :dvd bozulmuş galiba diğer dvd ile yüklemeye başladım. edit 2 : yanlış microsoft hesabı kullandığım için tekrar format atayım dedim gene aynı hatayı alıyorum. windows bu diske yükleyemez. seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde windows GPT disklere yüklenebilir. "windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diskte onyükleme yapmayı desteklemeyebilir. disk ddenetleyicisinin bilgisyarın biosu'nda enkinleştirildiğinden emin olun" halp!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Claiborne said: chromeda youtubedan falan video izlerken masaüstüne döndüğümde ses kesiliyor ama video çalmaya devam ediyor. chrome başlangıç ekranı şeysinden çalışmaya başladı başlayalı böyle bu. bunu nasıl düzeltebilrim? Ses kartin harici mi? Bende de 1 hafta oncesine kadar aniden ses gidiyordu, video ,oyun vs acikken.En son 3-4 update yapti windows ondan sonra duzeldi.Yalniz suan ara sira flash gocuyor ff ve chromeda,restart atana kadar da duzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Claiborne said: chromeda youtubedan falan video izlerken masaüstüne döndüğümde ses kesiliyor ama video çalmaya devam ediyor. chrome başlangıç ekranı şeysinden çalışmaya başladı başlayalı böyle bu. bunu nasıl düzeltebilrim? onun yolunu bende bulamadım ama chrome'u windows 8 için güncelleştirmessen ya da varsayılan tarayıcı olarak ayarlama böyle bi sorun yaşamassın aynısı benım başıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 artık hiçbişey yapamaz haldeyim :/ açılıp böyle kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 vaako51 said: artık hiçbişey yapamaz haldeyim :/ açılıp böyle kalıyor. hd yazan yer var oraları cd rom yap. sonra f10 yap. yeniden başlat Edit: bios ayarlarından yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Dark_Soul said: Ses kartin harici mi? Bende de 1 hafta oncesine kadar aniden ses gidiyordu, video ,oyun vs acikken.En son 3-4 update yapti windows ondan sonra duzeldi.Yalniz suan ara sira flash gocuyor ff ve chromeda,restart atana kadar da duzelmiyor. abi yok ya. donanımla alakalı değil. sorun o kadar büyük de değil aslında. Yemre said: onun yolunu bende bulamadım ama chrome'u windows 8 için güncelleştirmessen ya da varsayılan tarayıcı olarak ayarlama böyle bi sorun yaşamassın aynısı benım başıma geldi hemen chrome menüsünden chrome'u masaüstü modunda yeniden başlat deyince düzeliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 win8 pro kurmaya basladim su an hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şimdi çok saçma bi sorum var. açılışta account ile giriş yapmak için mail şifremi giriyorum ya. orda her seferinde numlock açmak zorunda kalıyorum. nasıl hallederiz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi sen pc kullanmayi birak dfsasdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ahahaha niye ya. açılışta numlock açık olsun istiyorummmmm. cevap verinn sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sanirim profilde bir yerde numlock acik kalsin diye bi ayar var. su an win7 anca evde bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kzpmaza said: şimdi çok saçma bi sorum var. açılışta account ile giriş yapmak için mail şifremi giriyorum ya. orda her seferinde numlock açmak zorunda kalıyorum. nasıl hallederiz bunu? şifreyi kaldırabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 29 ₺ ye aldigim w8'i laptop'umdaki iki farkli disk'e(ssd-hdd) kurabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yok sifre hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kzpmaza said: şimdi çok saçma bi sorum var. açılışta account ile giriş yapmak için mail şifremi giriyorum ya. orda her seferinde numlock açmak zorunda kalıyorum. nasıl hallederiz bunu? Tam olarak aynı dertten müzdaribim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Microp said: 29 ₺ ye aldigim w8'i laptop'umdaki iki farkli disk'e(ssd-hdd) kurabilir miyim? o tl işaretini yapabilen adam her şeyi yapabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 regionu Turkey olarak değiştirmeden, altyazılarda falan türkçe harflerin düzgün görünmesini nasıl sağlarız. yani altyazı ı harfini i olarak algılasın ş harfini s olarak. garip semboller koymasın onun yerine. edit: media player classic home cinema kullanıyorum. edit2: notepad ile ctrl+h yapıp o şekilde hallettim ya. media playerdan ayarını bulamıyorum. şimdilik idare eder beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Programdan ne kullaniosan artik ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 naber la editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yabancı fıstık napıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şu konuyu varya hayvan gibi sömürdüm ya. kurdum windows8'imi de paşalar gibi en başta cidden çok zor geldi bazı programlara ya da pencerelere ulaşmak ama şimdi hepsine win7'den daha hızlı girebiliyorum. oyun performansı da kötü değil aynı win7 ile. son olarak GERGE sen bu forumdan gitme sakın sdfsdf edit: GERGE Win8'de film,anime izlemek için kaliteli birşey bulursan haberdar et bizi. ben senin 10 bit video olayını kullanıyorum Win8'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Sunu kullaniyorum BAYA iyi geldi start menu birseye benzedi hehe. Pin Anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 google'dan image indirip o şekilde kullanılıyor dimi? edit: şimdi indirdim de yapamadım ben bu programla bişey ya. exe dosyası falan göstermemiz gerekmiyor mu? files tabında exe dosyalarını görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar