Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 said: !! Ha siz insansınız da polis insan değil herkesin sabır ve selameti var... Sizi ve ülkeyi korumakla hükümlü memura istediğin gibi davran o sana karışmasın öyle mi ? Karışınca da ha polise güven azaldı. Objektif olun lütfen... said: Bumudur yani?.. Panzere cıkıp tepinenin.Vergilerden alınan kamu araçlarına saldıranın,Ortalığı veyvelaya verenin hiç mi sucu yok..?. said: Bu Sayfada Anarsiyi Övenler var !! gercekten düsündürücü :-( böyle trollük olmaz ya. troll diye kendimi kandırıyorum her seferinde. küfretmemek için zor duruyorum neyini tartışıyorsunuz. said: Panzerin üzerine çıkan kadının dövülmesini ne kadar vahşi buluyorsam, panzerin üzerine çıkıp elindeki sopayla vurmasını da saçma buluyorum.. demiş cüneytözdemir de. nasıl bir ülkede yaşıyorum ben ne kadar gerizekalı olaylar oluyor. neden yani ya. ete vurmak-vahşi = demire vurmak(saçma) mıdır. ceza böyle mi olur. said: PEKİ YORUMLARI OKUDUMDUMDA O BAYANIN PANZERİN ÜSTÜNDE NE İŞİ VAR SÖYLRMİSİNİZ EYLEMİNİ YAPTIN ÇIK GİT OLMAAZ İLLAKİ OLAY ÇIKARACAK ÇÜNKİ DERSİNİ ÖYLE ALMIŞLAR. tank geçirseler de çıksam tank önüne dursam bari. o zaman da sorsalar ne işin var diye. mutlu ölsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 o yorumlari yazan beyinsizlerin yedi sulalesinde acaba o kiz kadar taşşaklı insan cikmis midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 O kadar saçma kurallarımız var ki, o kadar saçma şeylerle hüküm veriliyoruz ki. İlla o adamın askerin kafasına taş atması lazım bizim yasaya göre, onu da kendini koruma amacıyla bi şeyler yaparsa yapar. Bence o adam havaya ateş açıcak, bitti mesela. ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 polis neydi ki ne olmuş sanki hep böyleydi polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar