Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Dün oldukca komik bir şey geldi aklıma +Hamamböcekleri... Yüzyıllardır değişmediler,Nükleer bomba atsanız yaşalar...Bir yığın özellikleri fıdıfıdıfıdıları var.. +Dinazorlar Sadece kemikleri var günümüzde.. +En eski bulunan insan kafatası Kim bilir neler yaşadı şu fani dünyada ömrü içerisinde.. +Kayıp Hazineler Nice insanlar ararken öldü +Kayıp kütüphaneler Nice Bilgiler kayboldu +Kayıp Kentler Sadece minik kalıntıları kaldı ayaklarda yada okyanus altlarında +Kayıp kıtalar Kentlerle beraber mükemmel savaşlara yer verilmişken gittiler gene iz bırakmadan... +Kayıp uygarlıklar Beraberlerinde bir kaç sır bıraktılar çözülemiyen.. Ve onlarda tamamen Bu tarihin derinliklerine gömüldüler.. Kim bilir,şu an üzerinde yaşadığımız milyarlarca yaşındaki dünya üzerinde,ne bilgiler geçti,ne insanlar yaşadı... İlginç olan bir şey var ki,Bir gün bizde tarihe gömüleceğiz.. Belki bir nükleer bomba yada ciddi bir savaşla [belki judmınt day deki gibi].. belki Marduk gibi bir facia belkide uzaylı istilası ile... Eninde sonunda ilginç olan bir şey var, Troy filminde Achilles, "1k yıl sonra bile bu savaş hatırlanacak" dediği zaman, Hectorun, "1k yıl sonra kemiklerimizin tozu dahi kalmayacak" demesi gibi... Tarih biz olacağız :) İletişimin böyle yapıldığı,hatta belki paticiğin simgesinin olduğunu... Yarınlarda bir sır daha gizli ama eninde sonunda kaçamadan gömüleceğiz derin yapraklara... Zaman makinesi yapmak,tarihe adınızı yazmak çok basit... çok sağlam Bir kutu yada bir kasa yapıp,içine koymak istediklerinizi koyup,tüm yerleşimlerden uzak bir dağa götürüp,1000 li bir irtifada 10-20 metre derine gömün sağlam bir şekilde... En az 20 yılınız var.... Zaman makinesine hoş geldiniz....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben bu dediğini düşünmüştüm bi kaç yıl önce ama kasmadım hehe[signature][hline]Konya Rock Platformu
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hepiiz öleceğiz ve oldkten birkaç yıl sonra kimse bizi hatırlamayacak,biz kendimizi avytalım yok ahiret yok cicek olcam böcek olca diye ama geyik,olcez ve hatırlanmıyacağız.çok freci bişi uuuy.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Her canlı ölümü tadar. Tadı kötü olsada :([signature][hline]My Honour is My Life
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çok karamsarsınız çıkın dışarı şeftali yiyin :P
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tarih olmayan ne ki ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben bu diyarlardan göçüp gittiksen sonra.... gerisi hikaye[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hatırlansan noolacak ki sanki?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hayir tarih fln olmicaksiniz ne o ilk bulunan kafatasi kadar onemli kafataslariniz var neden kayip şehir olacak kadar talihsizsiniz artik öyle şeyler olmaz anca politkacilar + komutanlar + bilimadamlari tarih olabilir bu zamanda digerleri unutulmaya mahkum
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 onu bende düşündüm ancak neyi gömersen göm 70 yıla kalmadan çürür,dağılır.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 plastik[signature][hline]Konya Rock Platformu
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oda çürür ama diğer maddelere göre plastiğin tabiattaki ömrü daha fazla.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konu süper yerlere doğru gidiyor :D[signature][hline]My Honour is My Life
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bi kaç kat plastik :P yada taştan bi kutu olabilir toprağın altında bişi olmaz taşa heh [Bu mesaj EagleEye tarafından 05 Eylül 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: EagleEye, 05 Eylül 2004 01:02 tarihinde demiş ki: Bi kaç kat plastik :P yada taştan bi kutu olabilir toprağın altında bişi olmaz taşa heh [Bu mesaj EagleEye tarafından 05 Eylül 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] o kutu var zaten Amerika washington Dc'de iki tane küre şeklinde bilmem kaç nükleer patlamaya dayanacak iki tane küre... içine de bugün kullandığımız kumaş, kap kacaklar vs.. fotğraflar felan[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Tüm canlılar ölümü tadar, fakat asıl ürkütücü olan sürekli gelişmeye çabalayan, sürekli olarak gelecek için yaşayan uygarlıkların yok olabilmesi. Tarih boyunca büyük uygarlıkları yine başka medeniyetler yıkmış. İnsan elinden olan bu yıkımların ardında yatan gerçeklerin zamanın siyasi görüşlerini etkilemek amacıyla çarpıtılmış olabileceği gerçeği ise hepsinden acıdır. Bir uygarlık siliniyor, ve ardında çarpıtılmış bir gerçekten başka bir şey kalmıyor... Kimileri için belki bu şekilde yıkımlar oldu. En iyisi biz bir kutu bırakalım. Sanırım çürümeye karşı kullanmak için en iyi kap camdan kap olacaktır...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bugüne kadar kim bilir kaç uygarlık yok oldu ve biz onları sadece tarih derslerinde "hödöyle hede savaş yaptı, hödö gitti hede kaldı" şeklinde biliyoruz. biz de yok olucaz elbet. prepare.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 07 Eylül 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Tarih'i pek gülmüyorum. Binlerce yıl tek bir gün gibidir[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: fede, 07 Eylül 2004 21:00 tarihinde demiş ki: o kutu var zaten Amerika washington Dc'de iki tane küre şeklinde bilmem kaç nükleer patlamaya dayanacak iki tane küre... içine de bugün kullandığımız kumaş, kap kacaklar vs.. fotğraflar felan herhangi bir sitesi yada resimlerini görme imkaanı olan bir yer var mı? :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Öne çıkan mesajlar