Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Hani şu herkesin bildiği ibranice yazılardan yapmak için bi function bide events hazırladım.Herşey çalışıyor fakat bi türlü yazıyı ibranice yapamadım tıpkı speech komutunda olduğu gibi yazılar normal görünüyor.Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 [function runic] var.font= src.font=8 src.say > src.font= Bu functionu bi scriptin icine koyup ilgili yerlerde src.runic Vas Rel Por gibisinden islet.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 teşekkürler fakat strtoupper bölümünü anlıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Sonunda scriptleri copy-paste etmeden once anlamak isteyen biri.. > dedigin zaman "hedere" diye bir argument verdiysen komuta, onu HEDERE yapar, full caps yapar yani. Runic yazi cikmasi icin KAL falan diye yazman lazim cunki yanlis hatirlamiyorsam, eger uo'da rune karsiligi olmayan birsey yazarsan gene normal yazi gibi cikar zaten, .runic Ahmet deyip de runic yazi cikartamazsin mesela :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 [PLEVEL 1] wop [FUNCTION wop] IF ( = 100.0) && ( = 100.0) && ( = 100.0) IF (!) src.sysmessage Wop Actived SRC.NEWITEM=i_wop SRC.ACT.EQUIP RETURN 1 endif endif IF () src.sysmessage Wop Deactived src.consume i_wop return 1 endif else src.sysmessage Yeterli kudrete sahip degilsiniz. return 1 endif [ITEMDEF i_wop] ID=i_gold NAME=Wop TYPE=t_comm_crystal LAYER=99 WEIGHT=0 ON=@Create SPEECH=spk_wop TYPE=t_eq_script ON=@Equip TYPE=t_comm_crystal SRC.FLAGS=|08000 ATTR=|attr_newbie|attr_move_never [SPEECH spk_wop] ON=Uus Jux if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_clumsy RETURN endif ..........vs komut bu eventsı aşağıdaki gibi mi yazmalıyım [Events e_wop] ON=@spellcast if ( == 1) src.runic Uus Jux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Evet.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yazıyorum ama olmuyor.Bide speechi deaktif ettiyimde wopta deaktif oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Herşey gayet iyi çalışıyor ama bi eksiğim var hem Rel Por hemde altında ibranice çıkıyor.Rel Por u yok edince bu defada Magery isi filan yetmesede ibranice çıkıyor biri bana yardım etsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Size scrpti yolluyorum yanlışlarımı ve eksiklerimi düzeltebilirseniz sevinirim.Benim gördüğüm eksikler şunlar (ve düzeltemediğim ) 1-) Hem büyü sözleri hemde ibranice yazı alt alta çıkıyor. 2-) Skilleri yetersiz olduğu halde büyüler üstte bahsettiğim gibi çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum... [PLEVEL 1] wop [FUNCTION wop] IF ( < 100.0) || ( < 100.0) || ( < 100.0) src.sysmessage Bu komutu kullanabilmek icin yeterli beceriye sahip degilsiniz. return 1 endif IF (!) src.sysmessage Wop Actived SRC.NEWITEM=i_wop SRC.ACT.EQUIP RETURN 1 endif IF () src.sysmessage Wop Deactived src.consume i_wop return 1 endif [ITEMDEF i_wop] ID=i_gold NAME=Wop TYPE=t_comm_crystal LAYER=99 WEIGHT=0 ON=@Create SPEECH=spk_wop TYPE=t_eq_script ON=@Equip TYPE=t_comm_crystal SRC.FLAGS=|08000 ATTR=|attr_newbie|attr_move_never [SPEECH spk_wop] ON=Uus Jux if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_clumsy RETURN endif ON=In Mani Ylem if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_create_food RETURN endif ON=Rel Wis if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_feeblemind RETURN endif ON=In Mani if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_heal RETURN endif ON=In Por Ylem if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_magic_arrow RETURN endif ON=In Lor if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_night_sight RETURN endif ON=Flam Sanct if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_reactive_armor RETURN endif ON=Des Mani if ( > 10.0 ) SRC.CAST s_weaken RETURN endif // Second Circle Spells ON=Ex Uus if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_agility RETURN endif ON=Uus Wis if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_cunning RETURN endif ON=An Nox if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_cure RETURN endif ON=An Mani if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_harm RETURN endif ON=In Jux if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_magic_trap RETURN endif ON=An Jux if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_magic_untrap RETURN endif ON=Uus Sanct if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_protection RETURN endif ON=Uus Mani if ( > 20.0 ) SRC.CAST s_strength RETURN endif // Third Circle Spells ON=Rel Sanct if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_bless RETURN endif ON=Vas Flam if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_fireball RETURN endif ON=An Por if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_magic_lock RETURN endif ON=In Nox if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_poison RETURN endif ON=Ort Por Ylem if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_telekinesis RETURN endif ON=Rel Por if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_teleport RETURN endif ON=Ex Por if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_unlock RETURN endif ON=In Sanct Ylem if ( > 30.0 ) SRC.CAST s_wall_of_stone RETURN endif // Fourth Circle Spells ON=Vas An Nox if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_archcure RETURN endif ON=Vas Uus Sanct if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_archprotection RETURN endif ON=Des Sanct if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_curse RETURN endif ON=In Flam Grav if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_fire_field RETURN endif ON=In Vas Mani if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_greater_heal RETURN endif ON=Por Ort Grav if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_lightning RETURN endif ON=Ort Rel if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_mana_drain RETURN endif ON=Kal Ort Por if ( > 40.0 ) SRC.CAST s_recall RETURN endif // Fifth Circle Spells ON=In Hur Jux Ylem if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_blade_spirits RETURN endif ON=An Grav if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_dispel_field RETURN endif ON=Kal In Ex if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_incognito RETURN endif ON=In Jux Sanct if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_magic_reflection RETURN endif ON=Por Corp Wis if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_mind_blast RETURN endif ON=An Ex Por if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_paralyze RETURN endif ON=In Nox Grav if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_poison_field RETURN endif ON=Kal Xen if ( > 50.0 ) SRC.CAST s_summon_creature RETURN endif // Sixth Circle Spells ON=An Ort if ( > 60.0 ) SRC.CAST s_dispel RETURN endif ON=Corp Por if ( > 60.0 ) SRC.CAST s_energy_bolt RETURN endif ON=Vas Ort Flam if ( > 60.0 ) SRC.CAST s_explosion RETURN endif ON=An Lor Xen if ( > 60.0 ) SRC.CAST s_invisibility RETURN endif ON=Kal Por Ylem if ( > 60.0 ) SRC.CAST s_mark RETURN endif ON=Vas Des Sanct if ( > 60.0 ) SRC.CAST s_mass_curse RETURN endif ON=In Ex Grav if ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 1. sorununu sphere.ini 'ye girerek WOPPLAYER satırını bulup, değerini 0 yapmalısın. "WOPPLAYER=0" Yapmalısın yani. 2. sorununu ise skill check, (if, else) kullanarak yapabilirsin yani.[hline]C++,Delphi,Php,Web Design,Sphere Devoloper. *************Mail-Icq************* See Ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 :lol:[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 birincisini dün hallettim yinede sağol.Fakat ikincisini halledemedim.Misal magery si düşükse yazılar normal çıksın diye bi sürü if else yazdım ama bi türlü olmadı.Nereye yazdıysam check etmedi.Bi önerin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 [Function Hede] IF (>=1000) var.old_font font 8 say font else say endif [hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar