forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 blog tv, kitty, webcam derken bende gaza geldim en kötü omegle girerim dedim girdim fap fap fap fap fap fapçılar arasında dolaştım bir kıza denk geldim 1 saatten fazla konuştuk 17 yaşındayım dedii türkçe fazla bilmiyorum dedi, sesim çok kötü konuşamıyorum dedi, işaret diliyle takıldı, ingilizce takıldı fransada doğdum dedi, liseliyim dedi, izmirliyiz gittim vs dedi kendisi bebek repesi yaptı, bende yedim, büyük ihtimalle maymun oldum son 3 dkya kadar herşey kendi salaklığımda normaldi; bir kızla konuşuyorum(abaza muhabbeti olmadı ama sonuçta gülücüğe odaklan, nefes alsın yeter vs.) sonuçta, en kötü ingilizce kasarım, facebook alırım büyüyecek nasıl olsa kafalarındayım derken kız türkçe dalga(ta*I*ak) geçmeye başladı, kaydetmedin di mi diye yalvarmaya başladım, ben kazandım, çok eğlendim muhabbetı yaptı, koydu kız skip sokmasını bitirdikten sonra, bu olayın çözümlemesini yapmaya çalıştım, o kadar da rezil olmadım dedim :( olan nasıl olsa oldu diye ben hala mail vs. almaya çalıştım, bi kızla konuşmuş oldum, eylendim en azından diyip, kendimi daha da rezil ederek teselli bulmaya çalıştım en son teşekkür ettim, ismi mi sordu, ben onun kini sormadım o söyledi kapattık abi çok kötü durumdayım ya ağlayacağım ve kızı bir daha bulabilirsem bir daha ağlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha her genç erkeğin başına gelir üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 o an çıkarıp faplasaydın gözünün içine bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hahahah kahretmesin. kaydetmesinden korkuyosan ne şebeklikler yaptın kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 monacomuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 en son yalan söylemediye sırf böyle trollemek için takılıyormuş trollediklerinden bir kaç örnek de verdi fransada yaşıyorum dedi e dedim bende o zaman çok da rol yapmamışsın yine dalga geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olur öle.. üzülme.. ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 anlamadım ki ben olayı. kızla normal olarak konuşmuşu n? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olur oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kızla sadece konuştum, şebeklik filan da yapmadım sadece konuştuğum kişiden 8 yaş büyük biri olarak(söylediği yaşa göre, zaten bu da ofsayt), liseli kız muhabbeti yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 AHAHAHA ENAYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya amaaaan dert ettiğin şeye bak. bende çıkardın salladın falan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olur öyle ya, salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bazı bazı, ortaokul 3'e giden kızların yaptığı muhabeti de yapmış olabilirim :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 salla derken çıkartıp sallama ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ortaokul kızları ne konuşuyo ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gir seninle tasak gectim dedigi zaman cikarip faplicektin gorcekti gnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 o nası bi imza ya hahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne geçtin ne? diyip wha-pap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bella said: o nası bi imza ya hahahhahaah orada önceden YASASIN RAMAZAN BAYRAMI yerine seni seviyorum bella yazıyordu.. nedense o sırada görmemişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bayaaaaaa kötü hissetmeli tabii abi adam sonuçta ortada 17 yaşında bir kızın durumuna düşücek kadar zor duruma gelmiş bir arkadaşımız var bence destek olalım AA meeting gibi AS (anonim saplar) toplantısına falan git nefes alsın yetere bağlamak hoş degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aquila said: monacomuslar. ahaha monakolu yasemin de tam sey gibi ''monakolu yasemin'in icler acisi hikayesi...'' ''monakolu yaseminle sicak chat yap!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 barnacle said: o an çıkarıp faplasaydın gözünün içine bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar