Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Google,IE vs vs için 2 ayrı pencere açıp birini always on top şeklinde ayarlamak mümkün mü? Ama bunu herhangi bir başa SW kullanmadan yapabilmem lazım. Solda birşey okurken izlerken diğer pencere always on top olarak yanda kalması lazım.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Hatta bunun word, excel için olanı da olsa süper olur. Yoksa seneye 2x monitör bulmam gerekecek tezle uğraşırken.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çok basit bir çözüm hani yanlış anlamış olabilirim sizin dediğinizi fakat pin programları var. http://download.cnet.com/DeskPins/3000-2072_4-52361.html şu var misal eğer yanlış anlamadıysam.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu benim işimi gördü, teşekkürler.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pencereler birbirinin üstünde değilse ekranı split eden programlar var. onlar yardımcı olabilir.
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 alwaysontopmaker kullanıyorum ben de. Arkada çalışan tek bir exe dosyasından ibaret. Sık kullanmadığım için startup'a da eklemedim, gerekirse açıyorum. alt+t'ye basınca hallediyor.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Windows 7 kullanıyorsan win tuşu + sol veya sağ tuşa basarak istediğin pencereye ayarlayabilirsin.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 always-on-top diye minicik bi programla hallettim saolun. ctrl+space sectiginiz pencereyi always on top yapıyor.
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aynı işi yapan powermenu var free. allways on top yanında istediginiz pencerelere priority sıralaması gene aynı şekil transparancy sıralaması yapılabiliyor
Öne çıkan mesajlar