dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 adam süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 su an calgi cengiyi izliyorum asdfasdfawerfdhbse bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 çalgı çengi bayağı geyik ya, zaman geçirme konusunda cidden harika asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yalnz said: Tabi mümkünse indirmek yerine izleyin. Ben sevmiyorum öyle diyorsanız bırakın açık kalsın tv'de, sesini kısın ki reyting alsın, güme gitmesin dizi. Benim bildiğim belli başlı kişilerin tvlerine takıyorlardı bu reyting ölçme zımbırtısını , tv ile bi alakası olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 daha fazla berrin arisoy'u iceren sahne koymalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 mature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Liebe said: Yalnz said: Tabi mümkünse indirmek yerine izleyin. Ben sevmiyorum öyle diyorsanız bırakın açık kalsın tv'de, sesini kısın ki reyting alsın, güme gitmesin dizi. Benim bildiğim belli başlı kişilerin tvlerine takıyorlardı bu reyting ölçme zımbırtısını , tv ile bi alakası olmaması lazım. peoplemeter'lar var işte, random olarak belirli aileleri seçiyor AGB (Türkiye'de reytingleri ölçen filme), yamulmuyorsam her 5 yılda bir değişiyor bu ailelerde sabit kalmıyor. Receiver tarzı birşey veriyorlar işte, diyorlar ki baba TV'nin başına geçtiğinde "baba" tuşuna bassın, işte o an baba ne izliyorsa, baba onu izliyormuş oluyor. Veya ailecek izliyorsanız aile tuşuna basacaksınız vs., böyle böyle izleyici kitlesi de ölçülüyor. Reyting ve share zaten direk bunların toplamı alınıyor asdf bu olaydaki en büyük sıkıntı aslında, bu tuş olayını iplemeyen insanlar oluyor. O zaman büyük dengesizlikler vs. çıkıyor ortaya, hatalı hesaplamalar vs. vs. Bunu engellemek içinde işte her ay hediye yolluyormuş AGB bu kişilerin evlerine, aman dikkat edin vs. diye birde bunların kimliklerini deşifre etmeleri yasak, kanallar sömürmesin diye, onu vs. de engellemek için, ama işte bildiğin salaklara denk geliyor galiba bu reyting cihazları ki "bizde var ahaha" diye sevinip, hava atıyorlar. Sadece benim okulumda 4 kişi tanıyorum böyle yapan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 evinde bu cihaz olan kimsey bilmiyorum ya, ne biçim insanmışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ya birde bildiğim kadarıyla bu tv'de izlediğin kanalı almıyor bu alet, izlerken tuştan da o kanalı seçmen mi ne gerekiyormuş. Mesela diyelim ATV'den adamlar buldular 15 tane aile bu alete sahip, diyor ki nereyi izliyorsan izle ama alette ATV açık kalsın. Bütün gün ATV'ye yazıyor misal, ATV'de para veriyor bu ailelere asdfas gizlilik önemli bu konuda da bu sistemle reyting ölçümleri aşırı derece sağlıksız ve saçma, Halbuki Digitürk, IPtivibu falan sistemlerinde izlenme paylarını tutabiliyor diye biliyorum, en azından kurabilir kendi çaplarında bir sistem vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bi de bu alete sahip aileler, hanım bizi izliyolar diye belgesel kanalları falan seyretmeye başlıyolar, hatta show tv de kırmızı noktalı yayınlar vardı. Bu alete sahip ailenin babası kendi izlediğini belli ettirmemek için çocuk modunda girip bu yayınları izleyince komik sonuçlar ortaya çıkmış bi dönem :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ne saçma ya.. ölçüm olayları tr'de paso trt zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi aslında TRT'nin reyting olaylarıyla hiçbir ilgisi yok, yani şöyle diyeyim TRT'nin reyting ölçümleri bile yapılmıyor. Ölçümleri AGB diye bir firma yapıyor, TRT hiçbir şekilde karışamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o tırt olacak I ile de laptop da yazamıyorum ben adam gibi.. iyi değil klavyesi. tırt trt ye dönüveriyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 uydudan veri alınamıyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 nite reyting tartışıyoz yanlış konuya mı mesj attım gibi geldi son mesajlardan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 şimdi kanal d'de var. Hep izliyim diye niyetleniyorum olmuyor bir türlü. bu tülin özen ne güzel kadın arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hasssibe çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yok mu bu hafta ? 32. gün falan diyo digitrük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Pazar gününe almışlar. Töbe yarabbi, gerizekalı bir program koymuşlar artizler mektebi diye, oyuncu sıfatını bile hak etmeyen Nurgül Yeşilçay'ı, yalaka Sinan Çetin'i koymuşlar jüri diye katsayımı arttırdılar gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 lan ben de ilk defa izliyim tv de normal saatinde diye bekliyorum 10 dakkadır. Daha dün akşam reklamını gördüydüm lan ne ara aldılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dun aksamki bolum yine bombaydı yaaaww ... cok sevdim ben bu diziyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bir guruba 2 babyface fazla tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hee yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 çok gülüyorum lan ben bu diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3aIwcf0xt9c&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar