Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üsküdar'a Giderken

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3. bölümde daltonlar muhabettinden soora, öpcük verdi ya kiz buna. ''kalkabilcek olsam kalkardim simdi öperdim sizi'' dedi.....
ahahahahahhaha
bi de elini pantuluna dooru götürüo. yanaktan öbücükten...
Mesaj tarihi:
yalnız her tutan türk dizisinin düştüğü hataya düşüyorlar..

ilk başta ingiltereden gelen adam, annesi, kardeşi, arkadaşı, arkadaşının kız arkadaşı, dükkandaki abi, berber, çaycı, babası vardı di mi? atladığım da olsun 9-10kişi falan olması lazım

2hafta sonra karateci abi, çaycının yanındaki garip tip, plaza temizlikçisi, teyze, yeğen bilmem ne...

bu olaya girdiği zaman dizi doğrudan bok oluyor.
Mesaj tarihi:

dasaaa said:

yalnız her tutan türk dizisinin düştüğü hataya düşüyorlar..

ilk başta ingiltereden gelen adam, annesi, kardeşi, arkadaşı, arkadaşının kız arkadaşı, dükkandaki abi, berber, çaycı, babası vardı di mi? atladığım da olsun 9-10kişi falan olması lazım

2hafta sonra karateci abi, çaycının yanındaki garip tip, plaza temizlikçisi, teyze, yeğen bilmem ne...

bu olaya girdiği zaman dizi doğrudan bok oluyor.

dizi istiyor ama bunu ya bence. yani karakter üzerinden komiklik yapacak bi malzemesi çok yok dizinin mühendis dışında. o yüzden ilişki yumakları üzerinden gidiyolar.
Mesaj tarihi:
abi bak seinfeld'e 4karakter var, arada yan karakterler giriyor sadece. ama cogu bolumu 4karakterle goturmuslukleri var.

az karakterle de cok guzel dizi yapilinabiliyor, yeterki o karakterler dolu olsun.

it's always sunny philly'de ayni hesap. az karakter var ama muthis bir komedi.
Mesaj tarihi:
senko said:

abi bak seinfeld'e 4karakter var, arada yan karakterler giriyor sadece. ama cogu bolumu 4karakterle goturmuslukleri var.

az karakterle de cok guzel dizi yapilinabiliyor, yeterki o karakterler dolu olsun.

it's always sunny philly'de ayni hesap. az karakter var ama muthis bir komedi.

adam türk dizileriyle seinfeld'i karşılaştırdı

BAN HIM (td)

Mesaj tarihi:
ya eğlencelik dizi olduğu çok belli abi zaten. adamların da kasmadığı çok belli. bana böyle ful komedi üzerinden gidilecek bi karakter yazmak çok zor bi işmiş gibi geliyo bilemiyorum öyle değilse senaristlerde vardır bi sorun.
Mesaj tarihi:
@calimero
karsilastirmadim abi
az karakterle de dizi goturulur dedim.
seinfeld ornegi verdim.

hani yapinca, becerince oluyor.

yoksa seinfeld cok cok yukarlarda benim icin.
  • Yeni Oluştur...