senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahhaha video'da cok sirin olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: Akhlaur said: Lan hülya da çok güzel. ayse en güzel. erdem en iyi. dizi de cok eglenceli. Ayşeye de güzel diyecektim de abartmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.youtubevideoindir.gen.tr/Uskudara-Giderken-2-Bolum-3-Kisim-dizikanal-com-.html dk 1:30 büyük sevap işledi asdfjlhdsfvhjlkfasdhjklşfgsvklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 3 bölümünü izledim de bazı yerleri çok bayık ya. kötü değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 karate kursuna giden mühendis sadkfj http://www.youtube.com/watch?v=aPvIdnWoJOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sonu çok iimiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sonu bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 son video da çok iyiymiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahahah karakte hocasi coook superdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 karate sahnesi disinda kotuydu bu haftaki bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 3. bölümde daltonlar muhabettinden soora, öpcük verdi ya kiz buna. ''kalkabilcek olsam kalkardim simdi öperdim sizi'' dedi..... ahahahahahhaha bi de elini pantuluna dooru götürüo. yanaktan öbücükten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 izleyin izlettirin :) ofiste çöpleri toplayan adamın bir kısa filmi var. o an karar verip çektikleri 3-4 sene önce filan. süperdi ya Yönetmenin mizah anlayışı cidden iyidir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yalnız her tutan türk dizisinin düştüğü hataya düşüyorlar.. ilk başta ingiltereden gelen adam, annesi, kardeşi, arkadaşı, arkadaşının kız arkadaşı, dükkandaki abi, berber, çaycı, babası vardı di mi? atladığım da olsun 9-10kişi falan olması lazım 2hafta sonra karateci abi, çaycının yanındaki garip tip, plaza temizlikçisi, teyze, yeğen bilmem ne... bu olaya girdiği zaman dizi doğrudan bok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Onu bilemem de hangi günlerdi bu ya ? Perşembe miydi ? Evet perşembeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaaa said: yalnız her tutan türk dizisinin düştüğü hataya düşüyorlar.. ilk başta ingiltereden gelen adam, annesi, kardeşi, arkadaşı, arkadaşının kız arkadaşı, dükkandaki abi, berber, çaycı, babası vardı di mi? atladığım da olsun 9-10kişi falan olması lazım 2hafta sonra karateci abi, çaycının yanındaki garip tip, plaza temizlikçisi, teyze, yeğen bilmem ne... bu olaya girdiği zaman dizi doğrudan bok oluyor. dizi istiyor ama bunu ya bence. yani karakter üzerinden komiklik yapacak bi malzemesi çok yok dizinin mühendis dışında. o yüzden ilişki yumakları üzerinden gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben bunu tr'deki yazarların kısırlığına bağlıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi bak seinfeld'e 4karakter var, arada yan karakterler giriyor sadece. ama cogu bolumu 4karakterle goturmuslukleri var. az karakterle de cok guzel dizi yapilinabiliyor, yeterki o karakterler dolu olsun. it's always sunny philly'de ayni hesap. az karakter var ama muthis bir komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 senko said: abi bak seinfeld'e 4karakter var, arada yan karakterler giriyor sadece. ama cogu bolumu 4karakterle goturmuslukleri var. az karakterle de cok guzel dizi yapilinabiliyor, yeterki o karakterler dolu olsun. it's always sunny philly'de ayni hesap. az karakter var ama muthis bir komedi. adam türk dizileriyle seinfeld'i karşılaştırdı BAN HIM (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya eğlencelik dizi olduğu çok belli abi zaten. adamların da kasmadığı çok belli. bana böyle ful komedi üzerinden gidilecek bi karakter yazmak çok zor bi işmiş gibi geliyo bilemiyorum öyle değilse senaristlerde vardır bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 az karakterli dizilerle çok karakterli dizileri karşılaştırdı. senko for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 @calimero karsilastirmadim abi az karakterle de dizi goturulur dedim. seinfeld ornegi verdim. hani yapinca, becerince oluyor. yoksa seinfeld cok cok yukarlarda benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bana da komedi yazmak çok çok aşırı zor değilmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yaz da görelim o zaman hacı. sıcak koltuğunda 24 inç ekrandan dizi izlemek kolay tabi. YAZ DA İZLEYEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahuahuahuahua gel yazalım haco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar