Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Anytime Update

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sonunda geliyor yeni notebook ama içinde Starter var. Bunu 64 bitlik Professional yapmak istiyorum (XP Mode için Professional sadece).

32 bit'lik Starter'dan, 64 bit Professional'e geçmem nasıl mümkün olacak? Windows'dan istesem yeni disk yollarlar mı?

Milyarlık alete Starter yükleyen Acer'a ne yapsam yeridir yani.
Mesaj tarihi:
Hiç kullanmadım ama windows'u yükselt hede hödö diye seçenekler var denetim masasında bi yerlerde. muhtemelen lisansı aldıktan sonra bu lisansı girmeni ve tekrar DVD'yi takmanı isteyecektir. Zaten Starter, Ultimate, Professional vs. tüm paketler aynı DVD aslında, içinde sadece kek bi dosya hangisi olduğunu belirtiyo.

edit: ha 32 bitten 64'e geçiyosan kesin format ve yeni DVD'ye ihtiyacın var. üsttekini silmiyorum yine de birinin işine yarar.
Mesaj tarihi:
yeni DVD yolluyolar bildiğim kadarıyla da herhangi uygun bi 64bit DVDsi (veya isosu) ile de halledebilirsin işini. Ha, şöyle bişey var, yakın zamanda "ortadoğu için lisanslanmıştır" etiketli gelmeye başladı bu dvdler bana ithalatçılardan. bi ihtimal bununla ilgili sıkıntın olabilir, ama ne de olsa indirmek denemek kolay iş dene olmazsa yollarlar.
  • Yeni Oluştur...