Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya bu ergenlik döneminde kalp çarpıntısı falan normalmidir ya.. bi yerde duymuştum varmı bööle bişi? bi haftadır falan paranoya yaptım kendime oluo baazen delirecem.. bi kerede sıkışmıştı önceden baya.. küçükken lisans için çekap falan yaptırdıımda doktor sapasağlam hiçbişeyin yok demişti.. ergenlik döneminde sık olmayan kalp sıkışması veya çarpıntısı normalmidir yani? yoksa bi doktora falan gitmelimiyim tekrar?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 dwniz biz senle aynı kişiyiz galiba =P yatakta kalpten uyuyamamlar çarpıntı filan =) bende sanki pipetten bişi içerken su biter ya onun gibi bişi oluyor bazen =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende de oluyor arada sırada. ama bende alerjik astım var. ondan olabilir.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yani bana suan sttr lan ne diyo bu denyo diyosun ama kesin asiksin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kız arkadaşımda var böyle bi geyik, ancak ergenlikle alakası yok onun, psikolojikmiş (ki check uptan sonra normal gözükmen bunu gösteriyo gibi) ilaç kullanıyo.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ne yani ben bugun check up agittim bendede mi böyle olcak? :( bu arada konuyla baya bi alakasız bişey diyim bugun check up a gittim işte sol kolumdan kan alacaklar 2 tüp doldurdular gelmiyor daha kan hehe :) sağ kolumu deldiler ordanda gelmiyo hueue baya bi güldük orda cok komikti[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 banada oldu bikaç kez ...kalbin hormonlar yüzünden okadar hızlı atmaya başlıyoki kendini şaşırıyo hormonların düzene girince bişiiciin kalmaz ..[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Erutan, 16 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki: ne yani ben bugun check up agittim bendede mi böyle olcak? :( bu arada konuyla baya bi alakasız bişey diyim bugun check up a gittim işte sol kolumdan kan alacaklar 2 tüp doldurdular gelmiyor daha kan hehe :) sağ kolumu deldiler ordanda gelmiyo hueue baya bi güldük orda cok komikti kolun hava dolup şişti mi?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yaw bende de oluo sanırım o damarlar daha gec mı ne genıslıomus ogle bısıydı yaw cok aydınlatıcı olmadı ama yane sey gıbı oluo hanı sıseye kafayı dıkınce lıkır lıkır su akar ya onun gıbı )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Troil, 16 Eylül 2004 19:08 tarihinde demiş ki: ya ziniz doktora git delimsin abi alla alla ya abi paranoya oldum ya.. annemlere söylesem curcuna çıkacak telalanacaklar biliorum.. ne hastaneleri severim ne doktorları gitmek istemiorum poff be![signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 acayip bi yaklaşım ama bu çarpıntının yanında unutkanlık asabiyet hiperaktivite felen da varsa olaya psikolojik açıdan yaklaşmak lazım bu da büyük ihtimalle ergenliğin getirdiği depresyon ve b12 vitamini eksikliğinden kaynaklanır bi uzmana danışmanı öneririm[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vurucu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yok bi şey ya, doktor moktor gerekmez olur öyle normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi normaldir ama gene de bi görünmek lazım doktora elektro felam çekiolar önce. zaten organik bi bozukluk yoqsa psikiyatriye yolluyolar yane adamlar bu yaşlardaki olayları dikkate alıyorlar benim de başıma geldi üç gündür yapmadıkları tahlil kalmadı[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bilgi: kalp sıkışınca sızlamaz, sızlıyorsa soğuk algınlığından ya da kasların zedelenmesindendir. kalp sıkışınca sol kolda uyuşma görülür. kriz anında ise vücudun sol tarafı felçliymişçesine iptal olur ve aşırı halsizlik görülür.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende aritmi (kalp düzensizliği a.k.a. 40'a kadar) var, o yüzden bu konularda ilgili, bilgiliyimdir :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bilgi: kalp sıkışınca sızlamaz, sızlıyorsa soğuk algınlığından ya da kasların zedelenmesindendir. kalp sıkışınca sol kolda uyuşma görülür. kriz anında ise vücudun sol tarafı felçliymişçesine iptal olur ve aşırı halsizlik görülür. tamam sen doorusun ama ben nefes bile alamıyodum sol kolumda uyuşma ve sırtımda ağrı da vardı ama hepsinin ndeni b12 eksikliğiymiş[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla en sonunda doktora gidecem heralde.. en azından "bi sorun varmı acaba?" sıkıntısından kurutlurum.. ya ölur ya kalırım..:)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bilgi: kalp sıkışınca sızlamaz, sızlıyorsa soğuk algınlığından ya da kasların zedelenmesindendir. kalp sıkışınca sol kolda uyuşma görülür. kriz anında ise vücudun sol tarafı felçliymişçesine iptal olur ve aşırı halsizlik görülür. Kalp sıkışması dediğiniz nedir bir fikrim yok da kastedilen koroner hastalıklar ise böyle sol tarafın felçliymişçesine iptal olması gibi bir genelleme yapamayız. Kalp hastalıklarında sol kola, sırta ve alt çeneye yayılan ağrı olabilir (olur değil olabilir, herkes bunu şartmış gibi düşünür). Ama psikolojik kaynaklı bişeyse söz konusu olan, herşey olabilir. Ergenlik döneminde de bir çoğu psikolojik kaynaklı olmak üzere, vücutta oluşan değişiklikliklere paralel olarak herşeyi bekleyebilirsiniz. Kimseyi hastane köşelerinde ısırmıyoruz merak etmeyin. Gönül rahatlığıyla gidip danışabilirsiniz :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Yok ya ben tırsıom küçüklüümden beri :-D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bö! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Qui, 16 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki: Bö! amanbra ! *kaçmaya başlar*[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 küçükkken kıçıma fazla iğne yapmışlar heralde ondan kalma bi durum hehe :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: kalp sıkışınca sol kolda uyuşma görülür. kriz anında ise vücudun sol tarafı felçliymişçesine iptal olur ve aşırı halsizlik görülür. bizzat ya$adım geçen sene ve halen ya$ayabiliyorum haftada bir fln.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Haftada bir kalbin mi sıkışıyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Pyr0, 16 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: kalp sıkışınca sol kolda uyuşma görülür. kriz anında ise vücudun sol tarafı felçliymişçesine iptal olur ve aşırı halsizlik görülür. bizzat ya$adım geçen sene ve halen ya$ayabiliyorum haftada bir fln. doktora bi gorunmeyı denedınmı?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar