Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

balon said:

kermit said:

protesto yapmak için izin alcaksın ?
anayasanın 26. maddesinde herkesin protesto hakkı vardır diye bi madde var. izin mizin diye bişi geçmiyo yanlış biliyosun

Protesto yapmak ve anarşistlik arasında ince bir çizgi var. Protesto kafanız bu ise, bu çok sakat bir anlayış. Her görüş için çok sakat.

protesto icin izin alinmaz, protesto yeri icin izin alinir. polisin gorevi grubu dagitmak degil grubun guvenligini saglamaktir.

miting yapilan yerde sak sak yapinca supersin, protesto edince anarsist. sonra efendim ileri demokrasi. demokrasinin kelime anlamini bilmeyip demokrasiden bahsedilr.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Abicim bahane aramaktır bu. Taşlamak için bahane uydurulmuş, yumurta atılmak için uydurulan bahane gibi. Siz farklı düşünebilirsiniz, ben böyle düşünüyorumç

Protesto bir hareketi, düşünceyi, uygulamayı haksız yada gereksiz bularak karşı çıkma kabul etmeme olayıdır.
demekki adamlar protesto ederken sonuna kadar haklılar. sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

cetintas said:

Yok onlara çok uyuyor bence ampulcüler.
Hem sitemizi de koruyorum, malum takip altında internet, boşu boşuna heriflerin adını,partilerinin adını yazmaya gerek yok.
Ampul de gitsin.

Sana "Andropoz" diye hitap etmek istiyorum. Ama senden izin almak şartıyla. Evet ya da Hayır diye yanıtlaman yeterli.

Bak bu yazdıklarını beni TAHRİK ETMEK için yazdığını ben de, bu sayfaları okuyan insanlar da gayet iyi biliyorlar.
Bu derece küçüldüğüne göre demek ki yazdıklarım seni gerçekten çok rahatsız ediyor. Demek ki yazdıklarıma yazı ile cevap vermek zor geliyor. Demek ki belden aşağı vurarak birilerinin "vayy, helal olsun, nasıl laf soktu lan adama" şeklinde dolduruş ve gaz cümleleri seni tatmin ediyor.

Ben burada dostça ve arkadaşça konuşabileceğim insanlarla yeri geldi mi şakalaşmak da isterim ama seviye ve saygı çerçevesinde. Bu ANDROPOZ konusunu birisi çıkardı, sonra bir kızcağız dün bana aynı şekilde hitap etti. Şimdi sen yazıyorsun. Aslında sırf şu ANDROPOZ hitabı üzerine o kıza söyleyebileceğim milyar şey var, sizlerin de tahmin ediyor olabilmeniz lazım neler söyleyebileceğimi. Aynı şekilde sana da şuraya seni rencide edecek, gururunu kıracak, onurunu zedeleyecek çok şey yazabilirim.

Ama benim amacım bu değil.
Sen de, o kız da, arkadaş grubunuz da öyle bir adam bulun kendinize.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Abicim bahane aramaktır bu. Taşlamak için bahane uydurulmuş, yumurta atılmak için uydurulan bahane gibi. Siz farklı düşünebilirsiniz, ben böyle düşünüyorumç

yahu aynı polis pkk protestolarını niye dağıtmıyor bunu bi anlat önce. izin mi almışlar etrafı talan etmek için onlar?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

kermit said:

of
önce anayasayı okuyun sonra gelip burda konuşun lütfen

Anayasa da 12 eylül anayasası salkdsadşl

yeni anayasada artik basbakanin kendisinden izin aliriz herhalde degil mi?

sanki yeni anayasada protesto hakki izinsiz, serbest verilecekmis gibi anayasa da 12 eylül anayasası diyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen konuyu nasıl çeviriyorlar yalnız. Demokrasi yeri için izin alınır. Ee? İzin mi alınmış ? Hayır. Polis dağılın demiş, hukuki değil çünkü hala bu. Dağılmışlar mı? Hayır. Sıkar biber gazını. Anayasa dersi veriyor herifler.

Bakın arkadaşlar, bu kafanız hakikaten sakat kafa yapısı. Yani Akp'ye oy atacağım diye demiyorum bunu bakın, gerçekten sakat. Bu şekide hiperaktif, ergen ya da hani sağlıklı kafa yapısı olmayan insanların oyunu alırsınız, protesto etmeniz genele ses duyurmaksa bu yol mantıklı bir yol değil. Bu yapılınca ses mi buldu insanlar ? Pkk hak arıyorum derken, hakka mı girdi mesela ? Bunları bi düşünebilmesi lazım insanların. Yani bu hakkaten anlaşılamıyorsa zaten anlaşılamıyordur yani, daha da bahsetmemin bir alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

balon said:

yahu aynı polis pkk protestolarını niye dağıtmıyor bunu bi anlat önce. izin mi almışlar etrafı talan etmek için onlar?

Biber gazı ve tazyikli su sıkılmıyor di mi adamlar Taksim'de, Diyarbakır'da talandayken?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Hemen konuyu nasıl çeviriyorlar yalnız. Demokrasi yeri için izin alınır. Ee? İzin mi alınmış ? Hayır. Polis dağılın demiş, hukuki değil çünkü hala bu. Dağılmışlar mı? Hayır. Sıkar biber gazını. Anayasa dersi veriyor herifler.

Bakın arkadaşlar, bu kafanız hakikaten sakat kafa yapısı. Yani Akp'ye oy atacağım diye demiyorum bunu bakın, gerçekten sakat. Bu şekide hiperaktif, ergen ya da hani sağlıklı kafa yapısı olmayan insanların oyunu alırsınız, protesto etmeniz genele ses duyurmaksa bu yol mantıklı bir yol değil. Bu yapılınca ses mi buldu insanlar ? Pkk hak arıyorum derken, hakka mı girdi mesela ? Bunları bi düşünebilmesi lazım insanların. Yani bu hakkaten anlaşılamıyorsa zaten anlaşılamıyordur yani, daha da bahsetmemin bir alemi yok.

senin yerinde olsam zaten forum forum geze roy toplardim, iktidar degsitigi anda ise alinan butun yetersizleri atip kendi yetersizlerini alicak yeni iktidar

boyle bir gercekle her gun yasamak aci olmali
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

balon said:

senin yerinde olsam zaten forum forum geze roy toplardim, iktidar degsitigi anda ise alinan butun yetersizleri atip kendi yetersizlerini alicak yeni iktidar

Benim işimde, benden daha iyisi yok. Başkalarını bilemem. İşinde en iyi olmayan adamlar düşünsün onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

balon said:

rep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...