Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bir değil iki değil ama sürekli aynı şey. pkklılara dokunamayan polis karşısında başkası olunca aslan kaplan kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi aslan ksilme falan diyosun da polis de insan sonuçta. polis olduğunu düşün orda. kafana kaldırım taşı attıklarını düşün. napıcaksın yani öyle seyretcek misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: ne demek bence gitsin sen sevmiosun die atılıcak deil ya. konusma üslubunu bende begenmiorum ama bu onun konusmasına engel degil. hep slogan atıp sonra polis dayagı yiyen odtülü teen gencler havasından cıksa aslında mantıklı konusucak. ileri demokrağsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi kişi ölmüş sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 emekli bir öğretmen ölmüş biber gazından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 smarthan said: abi aslan ksilme falan diyosun da polis de insan sonuçta. polis olduğunu düşün orda. kafana kaldırım taşı attıklarını düşün. napıcaksın yani öyle seyretcek misin ? anlamak istemiyorsun galiba? yukarıdan gidin dağıtın demezlerse o polis hiçbir şey yapmaz. kenardan izler taksimde yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Artvin'de zaten AKP sevilmez ama Trabzon'dan bol bol oy alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Erdoğan’ın konuşma yapacağı AK Parti mitinginden önce çıkan olaylarla ilçe savaş alanına döndü. Polisin biber gazı kullandığı olaylar sırasında bir emekli öğretmen kalp krizinden öldü, polisin ve AK Parti’nin araçları hasar gördü. Miting sırasında olaylar duruldu ancak Baş hala şunun şokundayım nasıl bu kadar laf arası verilebiliyor POLİSİN İNSAN ÖLDÜRMESİ hala merak ediyorum. Polis devleti olmayalım demiyorum olalım ama polis akademisinde ki polislerin devleti olalım onlar tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hüseyin çelik polis memurlarımıza geçmiş olsun diyorum dedi demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: smarthan said: abi aslan ksilme falan diyosun da polis de insan sonuçta. polis olduğunu düşün orda. kafana kaldırım taşı attıklarını düşün. napıcaksın yani öyle seyretcek misin ? anlamak istemiyorsun galiba? yukarıdan gidin dağıtın demezlerse o polis hiçbir şey yapmaz. kenardan izler taksimde yaptığı gibi. ya tamam öyle de. normalde yapılması gereken öyle bi durumda dağıtmak değil mi onları? seyredince doğru yapmış oluyo demedim ki. önceden yanlış yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 smarthan said: e adamlar polise saldırmış. kaldırım taşı falan atmışlar. poliste biber gazı atmış mecburen ? başbakanın arabayı taşlamışlar bi de sdf polisin müdahalesi üzerine başlıyor olaylar. sous les pavés la plage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sparkcaster said: hüseyin çelik polis memurlarımıza geçmiş olsun diyorum dedi demin sıfatına ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 toggie said: Artvin'de zaten AKP sevilmez ama Trabzon'dan bol bol oy alırlar. Artvin Mhp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ileri demokrasi. durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 calimero said: smarthan said: e adamlar polise saldırmış. kaldırım taşı falan atmışlar. poliste biber gazı atmış mecburen ? başbakanın arabayı taşlamışlar bi de sdf polisin müdahalesi üzerine başlıyor olaylar. sous les pavés la plage ha anladım. ama öyle bile olsa taş atamazsın kimseye. yine haksız yani o grup. veya haklıyken haksız durumuna düşmüş diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Çok liselisin yavrucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 smarthan said: ya tamam öyle de. normalde yapılması gereken öyle bi durumda dağıtmak değil mi onları? seyredince doğru yapmış oluyo demedim ki. önceden yanlış yapılmış. yahu otobüsü yaktılar adamlar, bankanın içine girip tala ettiler, çalışanların eşyalarını lootladılar, ptt binasını yaktılar. polis seyretti kenardan. bu durumlarda da dağıtmak gerekmiyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ha bu arada çok geçmiş olsun, insanlarımız malesef hala nasıl protesto yapılmasını bilmiyor. Sonra recm çağdışıdır bık bık diye konuşmalarını duyarsın mesela bir konvoyu taşlayabilen insanlar tarafından. Bir insanı değil bir konvoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Soris said: Ampülcüler ne demek Çetin abi. Laikçiler tanımlaması yapan adamlardan farkın kaldı mı şimdi :) Yok onlara çok uyuyor bence ampulcüler. Hem sitemizi de koruyorum, malum takip altında internet, boşu boşuna heriflerin adını,partilerinin adını yazmaya gerek yok. Ampul de gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 smarthan kasıtlımı yapıyorsun yada bizi mi trolluyorsun bilmiyorum ama bazen napolyonnu bile geçiyorsun, hiç kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: smarthan said: ya tamam öyle de. normalde yapılması gereken öyle bi durumda dağıtmak değil mi onları? seyredince doğru yapmış oluyo demedim ki. önceden yanlış yapılmış. yahu otobüsü yaktılar adamlar, bankanın içine girip tala ettiler, çalışanların eşyalarını lootladılar, ptt binasını yaktılar. polis seyretti kenardan. bu durumlarda da dağıtmak gerekmiyor mu peki ? gerekiyor. ben de gerekiyor dedim zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 cetin de problemler büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: smarthan kasıtlımı yapıyorsun yada bizi mi trolluyorsun bilmiyorum ama bazen napolyonnu bile geçiyorsun, hiç kusura bakma. ama sevişecektik biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 balon said: Ha bu arada çok geçmiş olsun, insanlarımız malesef hala nasıl protesto yapılmasını bilmiyor. Sonra recm çağdışıdır bık bık diye konuşmalarını duyarsın mesela bir konvoyu taşlayabilen insanlar tarafından. Bir insanı değil bir konvoyu. said: Miting öncesinde de olaylar çıkmıştı. Erdoğan'ın halka sesleneceği miting öncesinde Hopa Meydanı yakınında toplanan Ezilenlerin Sosyalist Platformu üyesi bir grup, halay çekerek çeşitli sloganlar atmaya başladı. Bu sırada polis ekipleri, panzerlerle su sıkarak izinsiz gösteri yapan grubu dağıtmaya çalıştı. Bunun üzerine grup üyeleri, polislere taş ve çeşitli eşyalar atmaya başladı. Gruba biber gazı sıkılarak müdahale edildi. Olaylar sırasında kalp krizi geçiren 1 kişi öldü. Dağılan grup, bir süre sonra ara sokaklardan tekrar miting alanı yakınına gelerek çevrede bulunan AK Parti'ye ait araçlar ile diğer araçlara taş atarak zarar verdi. once insanlara protesto hakkini vereceksin ki sonra kafana tasi yemeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 calimero said: ya aslında ben facepalmı çetine yollayacaktım fakat araya girdin sigıl, geçenlerde atılım dergisi hakkında kürtçü-faşist-törörüst diyen çetin esp eylemiyle zevke gelmiş, güzel bir ironi oluşturmuş... KÜRTÇÜ-FAŞİST-TERÖRİSTe ben ve benim geçtiğim yollardan geçenler KÜRTÇÜ-FAŞİST-TERÖRİST diyoruz. Sen ve senin gibiler anayasal vatandaşlık haklarını savunan insanlara TÜRKÇÜ-FAŞİST-TERÖRİST mi diyorsunuz? Nerede kendimle düştüğüm çelişki? Ne diyorsunuz, nedir özünüz sözünüz? Bırakın bu benim laflarım üzerinden polemik sürdürmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar