Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 iyi olmuş o zaman sevindim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ııh olmadı viktor, var sonuçta bizim tarafta. ayemsori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Nerde şimdi o? sdfsdf her fikrini kaptırmış, çoğunu hayata geçirememiş ya da insanlığa sunmamış bir zavallı, gelmiş geçmiş en önemli bilim adamı, ama zavallı üstteki sebeplerden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yoww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz yoo ben de doğam gereği sorgulamayı seviyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz sorgulamayı bilen insan atayist olmaz ama o başka konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 einstein>tesla ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nileppezdel said: Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz yoo ben de doğam gereği sorgulamayı seviyorum? senin yaptığın şey sadece karşı çıkmak sorgulamak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz sorgulamayı bilen insan atayist olmaz ama o başka konu eet müslüman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz sorgulamayı bilen insan atayist olmaz ama o başka konu ahahahaha napolyon şu laf efsaneydi gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Suark said: ııh olmadı viktor, var sonuçta bizim tarafta. ayemsori yeme bizi nicola tesla isimli sahis ergenekoncu bi kere, tesla coil basip tesla armor yapiodu ergenekonun askerlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sırf işine geldiği için takdir etme adamı şimdi geç bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: nileppezdel said: Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz yoo ben de doğam gereği sorgulamayı seviyorum? senin yaptığın şey sadece karşı çıkmak sorgulamak değil hayır beni tanımıyorsun, bu hale gelene kadar nasıl bir düşünce ve araştırma sürecinden geçtiğim hakkında zerre fikrin yok ama böyle konuşma hakkını kendinde buluyorsun. iftira atmak İslam'da günah, bari Müslüman olmayı becer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Benim müslüman olduğumu kim söylemiş ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 akp liler internete girmesin gibi şahane fikirlerin vardı bencede bi nobel yakışırdı sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: sırf işine geldiği için takdir etme adamı şimdi geç bu işleri[/quote bana dediysen kinaye denen bir şey var, çok keyiflidir kullanması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nerde o eski ateistler ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 eskiden bizim orda kedi keserdi ateistler. sonradan satanistlere devrettiler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: Benim müslüman olduğumu kim söylemiş ki ? fark etmez, iftira atmak karakterli bir insana yakışan bir hareket değildir. Ha diyorsan ki karaktersizim, iftiramı atarım, e at, ben adam gibi sorgulayarak böyle olduğumu biliyorum o bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: akp liler internete girmesin gibi şahane fikirlerin vardı bencede bi nobel yakışırdı sana. yani neymiş X kendi düşüncesine göre Y'nin internete girmesini kısıtlayınca bravo diyoruz sadece ama Y, X internete girmesin diyince nobel ödülü verilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e ben hata görmedim işte mantıkta. az yapınca tebrik, cok yapınca ödül e mükemmel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yok canım hata olduğundan değil.. mantığı çözmemiz iyi oldu diyorum beğendim yoksa ben de. girmesinler! kapatalım bi süreliğine hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o diil de eger ki Allah var ise ve ciddi anlamda Allah'a inaniyoruz diyip de boyle edepsizlikler yapiyorlarsa en kisa zamanda bu zat-i muhteremleri bir carpmasi dilegi ile. *Merlin throws a 3d6 + 24 fireball* ateist, deist veya bir dine mensup olmak suc ya da kotu bir sey degil. insanlari aldatmak kandirmak hile duzenbazlik vb kotu. olay yaratacak basin bildirisi - from Godzilla sadece bir dine inanmak bu kotulukleri yapmaktan insani ali koyuyor ise o insan zaten oksijen kaybi. 20 yasina gelip de ha ben baskalarinin hakkini yememeliyim cunku dinimizce caiz degil diyorsa hala birisi bilin ki o insan cennete dahi gitse Tarlabasina duser ordada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi bu adamlar benim görüşüme göre müslümanlık için bu bin laden filan kadar olmasada büyük bi utanç kaynağı.En azından ben bir müslüman olarak bu tarz insanların bende müslümanım demelerinden rahatsızım.Parayla iman kimdedir bilinmez diye bi laf dogru ben sorgulamıyorum inanıp inanmadıklarını ama böyle göz önünde olup dini ön plana çıkararak kendilerine paravan yaparak her türlü dinde caiz olmayan uygunsuzlugu yapmaları bana bi müslüman olarak bu heriflere karsı durmak içn her türlü sebebi veriyor. Hani vatan/millet Atatürk sevgisini bi yana bıraksam hiç sallamasam.Sırf müslüman oldugum için bu adamların yaptıgı seyleri onaylamam ama insanlar kişişel olarak kazançlı oldukları için müslümanlıgıda paravan olarak kullanıp vicdanlarını rahatlatıyorlar oluyor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 4.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nerde o eski ateistler ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 eskiden bizim orda kedi keserdi ateistler. sonradan satanistlere devrettiler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: Benim müslüman olduğumu kim söylemiş ki ? fark etmez, iftira atmak karakterli bir insana yakışan bir hareket değildir. Ha diyorsan ki karaktersizim, iftiramı atarım, e at, ben adam gibi sorgulayarak böyle olduğumu biliyorum o bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: akp liler internete girmesin gibi şahane fikirlerin vardı bencede bi nobel yakışırdı sana. yani neymiş X kendi düşüncesine göre Y'nin internete girmesini kısıtlayınca bravo diyoruz sadece ama Y, X internete girmesin diyince nobel ödülü verilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e ben hata görmedim işte mantıkta. az yapınca tebrik, cok yapınca ödül e mükemmel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yok canım hata olduğundan değil.. mantığı çözmemiz iyi oldu diyorum beğendim yoksa ben de. girmesinler! kapatalım bi süreliğine hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o diil de eger ki Allah var ise ve ciddi anlamda Allah'a inaniyoruz diyip de boyle edepsizlikler yapiyorlarsa en kisa zamanda bu zat-i muhteremleri bir carpmasi dilegi ile. *Merlin throws a 3d6 + 24 fireball* ateist, deist veya bir dine mensup olmak suc ya da kotu bir sey degil. insanlari aldatmak kandirmak hile duzenbazlik vb kotu. olay yaratacak basin bildirisi - from Godzilla sadece bir dine inanmak bu kotulukleri yapmaktan insani ali koyuyor ise o insan zaten oksijen kaybi. 20 yasina gelip de ha ben baskalarinin hakkini yememeliyim cunku dinimizce caiz degil diyorsa hala birisi bilin ki o insan cennete dahi gitse Tarlabasina duser ordada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi bu adamlar benim görüşüme göre müslümanlık için bu bin laden filan kadar olmasada büyük bi utanç kaynağı.En azından ben bir müslüman olarak bu tarz insanların bende müslümanım demelerinden rahatsızım.Parayla iman kimdedir bilinmez diye bi laf dogru ben sorgulamıyorum inanıp inanmadıklarını ama böyle göz önünde olup dini ön plana çıkararak kendilerine paravan yaparak her türlü dinde caiz olmayan uygunsuzlugu yapmaları bana bi müslüman olarak bu heriflere karsı durmak içn her türlü sebebi veriyor. Hani vatan/millet Atatürk sevgisini bi yana bıraksam hiç sallamasam.Sırf müslüman oldugum için bu adamların yaptıgı seyleri onaylamam ama insanlar kişişel olarak kazançlı oldukları için müslümanlıgıda paravan olarak kullanıp vicdanlarını rahatlatıyorlar oluyor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar