Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan chplileri ateist ilan etti

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Tesbih said:

nileppezdel said:

Tesbih said:

Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz

yoo ben de doğam gereği sorgulamayı seviyorum?

senin yaptığın şey sadece karşı çıkmak sorgulamak değil

hayır beni tanımıyorsun, bu hale gelene kadar nasıl bir düşünce ve araştırma sürecinden geçtiğim hakkında zerre fikrin yok ama böyle konuşma hakkını kendinde buluyorsun. iftira atmak İslam'da günah, bari Müslüman olmayı becer
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
o diil de eger ki Allah var ise ve ciddi anlamda Allah'a inaniyoruz diyip de boyle edepsizlikler yapiyorlarsa en kisa zamanda bu zat-i muhteremleri bir carpmasi dilegi ile.

*Merlin throws a 3d6 + 24 fireball*

ateist, deist veya bir dine mensup olmak suc ya da kotu bir sey degil. insanlari aldatmak kandirmak hile duzenbazlik vb kotu.

olay yaratacak basin bildirisi - from Godzilla

sadece bir dine inanmak bu kotulukleri yapmaktan insani ali koyuyor ise o insan zaten oksijen kaybi. 20 yasina gelip de ha ben baskalarinin hakkini yememeliyim cunku dinimizce caiz degil diyorsa hala birisi bilin ki o insan cennete dahi gitse Tarlabasina duser ordada.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu adamlar benim görüşüme göre müslümanlık için bu bin laden filan kadar olmasada büyük bi utanç kaynağı.En azından ben bir müslüman olarak bu tarz insanların bende müslümanım demelerinden rahatsızım.Parayla iman kimdedir bilinmez diye bi laf dogru ben sorgulamıyorum inanıp inanmadıklarını ama böyle göz önünde olup dini ön plana çıkararak kendilerine paravan yaparak her türlü dinde caiz olmayan uygunsuzlugu yapmaları bana bi müslüman olarak bu heriflere karsı durmak içn her türlü sebebi veriyor.

Hani vatan/millet Atatürk sevgisini bi yana bıraksam hiç sallamasam.Sırf müslüman oldugum için bu adamların yaptıgı seyleri onaylamam ama insanlar kişişel olarak kazançlı oldukları için müslümanlıgıda paravan olarak kullanıp vicdanlarını rahatlatıyorlar oluyor bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...