haydari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kardeşim askerden gelince kasayı ona vereceğim. O da yakında gelir. Bu kasayı 2 yıl önce toplamıştım. Şimdi daha iyi bir şey bulalım. Tolarsak nerden toplayalım ? Tanıdık bilgisayarcı da var. Alırsak nerden alalım ? 1-Para önemli değil 2-Sonuçta evde kullanılacak 3-Ara sıra Urban terror oynuyorum 4-Bluetooth gibi şeyleri olsun 5-Usb 3.0 olursa 2.0 da oluyor değil mi? Sizce ne gibi özellikleri olmalı söyle 3-5 yıl kullanayım.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Para önemli değilse, sağlam bir i7 topla. Raid 0 çalışan 2 tane 80gb'lık 250+ read write değeri olan ssd tak. Yanına da 1 - 2 tb bir harddisk alırsın. Oyun oynarsan atiden uzak dur, yok yere elektrik spürgesi almış olursun, kafan şişer. Geri kalanını sen kafana göre düz işte. Toplama, hazır almaktan her daim daha iyi benim için. Edik: Bir de bluetooth demişsin. Minik usb bluetoothlar var. Alırsın, tak bilgisayarın arkasında boş bir usb slotuna, bitti. 20 lira gibi birşeydi en son Türkiye'de.
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Toplamanı öneririm bende. Hele ki parası önemli değil diyorsan canavar yaratırsın :) Eğer İstanbul'daysan Kadıköy'deki Yazıcıoğlu İşhanı'ndaki blgisayarcılarda istediğin gibi bir pc toplayabilirsin uygun fiyata.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vaperon said: Oyun oynarsan atiden uzak dur, yok yere elektrik spürgesi almış olursun, kafan şişer. ani inanamıyorum bazen okuduklarıma ya cidden.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Adam param var dedi. Ben de top level kartların testerlar tarafından denendiği videoda görmüştüm. 590 ile 6990 karşılaştırması yapıyorlardı adamlar. Ati bildiğin süpürge gibi çalışıyordu. Niye sinir yaptın anlamadım... Ati fanboy?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yazıcıoğlu işhanının etrafında Eksen ve Exa bilgisayar var oralardan toplayabilirsin ama hanın içine girme, 3 kaatçı kaynıyor içi.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hepsi boyle degil ama genellemek yanlis olurdu. 6 serisinin genel itibariyle thermal design i ve calisma sicakliklari cok iyi. ki genelde de sessiz calisiyorlar. vendor a da bagli biraz.
jonq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Olay üretici firmanın sunduğu fan çözümüyle alakalı. Bundan önce sanki uçak motorlu kartlar çıkmadı piyasaya. Ne oldu 1-2 üretici firma çok iyi fan çözümleriyle sana o ATI/NVIDIA modelini sessiz şekilde kullanma imkanı tanıdı. Fanboylukla alakası yok bu işin. Ona bakarsan sende NVIDIA fanboylugu yapıyorsun o zaman..
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 şu site belki işine yarar http://www.toplamabilgisayar.net/asp/index.asp
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vaperon said: Adam param var dedi. Ben de top level kartların testerlar tarafından denendiği videoda görmüştüm. 590 ile 6990 karşılaştırması yapıyorlardı adamlar. Ati bildiğin süpürge gibi çalışıyordu. Niye sinir yaptın anlamadım... Ati fanboy? amd fanboylukla alakası yok da. o tarz genelleme yaptığın için yazmıştım onu. şimdi diyorsun ki bütün amd radeon kartlar nvidia eşdeğerlerinden çok daha sesli çalışır bu mudur yani? anlatmışlar yukarıdaki mesajlarda tekrar yazmaya gerek yok. üreticiye göre, üzerinde kullanılan soğutucuya göre ses olayı çok değişiyor. hayır desenki bende amd 6xxx var, çok fena sesli çalışıyor gene ok ama direk amd çok gürültülü deyince olmuyor malesef. amdnin gürültülü olan modelide var ama çok sessiz modelleride var, ki aynı şey nvidia için de geçerli.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Toplamak her zaman iyidir. Ben uzun süredir sadece laptop kullanıyorum, bazen sırf o toplama zevki için bilgisayar toplamak geçiyo içimden, ama biliyorum ki hiç ihtiyacım yok ve hiç kullanmıycam.
haydari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 laptop var salonda duruyor :)bazen mail atıyom tv programlarına bazen de resim falan bakıoz. başka bi işe yaramıyo. netbook var, iş makinası onu yaptım. çok iyi oldu ben eve gelince bi pc'ye bi uğrarım. şart olmuş. sessizlik çok önemli. şu an kullandığım alet bu (resimdeki) ve bana fazlasıyla yetiyor. usb'den takılan şeyleri sevmiyorum. usb 3.0 ve anakarta entegre bluethoot gibi şeyler hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. i7 diyosunuz bi de onu anladım :)
Öne çıkan mesajlar