LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Atmpm4pZ5yI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 adamlar campaigni bile sırf roach basıp push yapılcak şekilde ayarlamış das! kerrigan iyice zenci olmuş ya. rastalı saçlar falan. nerde o kızıl saçlı beyaz tenli yavru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Hersey kerrigan anamiz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 napmışlar abi kerriganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 zerglinglerde leap var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Zerglingden farklı gibi geldi bana onlar.. Kalorifer böceği gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=228212 bekledigimden baya iyi çıktı ya.ben bütün oyun hyperionda takılıcaz diye korkmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mortis said: adamlar campaigni bile sırf roach basıp push yapılcak şekilde ayarlamış das! . dfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 capul said: Zerglingden farklı gibi geldi bana onlar.. Kalorifer böceği gibi.. Onlar swarmling'miş zaten said: Swarmling – Hatches three swarmlings instead of two zerglings, the third comes at no extra cost. Raptor - +10 HP, and leaps into battle. Zerg campaign upgrade'leri, güzel görünüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hiç çekici gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya o nasil bir Sarah abi, Gabriel Tosh'un female ini cizmisler resmen ya. http://images.wikia.com/starcraft/images/b/bd/GabrielTosh_SC2_Story1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X9YOr9u2lzw&feature=player_embedded#at=6m28s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 oha yumurtalardan sooooomanybanelingsss çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 For the swarm!!! :D Kerrigan'ın tamamen eski haline dönmediğine sevindim. :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Starcraft II: Heart of the Swarm yeni görüntüleri yayınlandı http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150196728807702.317446.260542702701 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Şimdi ben pek anlamadım yataktan kalkar kalkmaz izleyince böyle oluyor sanırsam.Kerrigan zerg'ü bitirmeye mi çalışıyor yoksa o queenimsi anayı iktidardan düşürmek mi istiyor yoksa onun için mi çalışıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Q: What are some of the changes made to multiplayer Heart of the Swarm? A: While we're not quite ready to go into detail about the new multiplayer content in Heart of the Swarm, we can say that this expansion set will include new units and new maps. We'll have more details about multiplayer Heart of the Swarm content at BlizzCon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 inyourmind said: Şimdi ben pek anlamadım yataktan kalkar kalkmaz izleyince böyle oluyor sanırsam.Kerrigan zerg'ü bitirmeye mi çalışıyor yoksa o queenimsi anayı iktidardan düşürmek mi istiyor yoksa onun için mi çalışıyor ? kerrigana isyan eden bi grup war daalin lan swarm benimdir diyo kerrigan tiksinmiyo abi swarmdan seviyo cocuklari gibi onlarinda ozgurce rahatca yasamasini istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bence epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 BonePART said: inyourmind said: Şimdi ben pek anlamadım yataktan kalkar kalkmaz izleyince böyle oluyor sanırsam.Kerrigan zerg'ü bitirmeye mi çalışıyor yoksa o queenimsi anayı iktidardan düşürmek mi istiyor yoksa onun için mi çalışıyor ? kerrigana isyan eden bi grup war daalin lan swarm benimdir diyo kerrigan tiksinmiyo abi swarmdan seviyo cocuklari gibi onlarinda ozgurce rahatca yasamasini istiyo O zaman kerrigan vatan severliğe soyunup memleketi kurtarmacalık mı oynayacak diyorsun !? WTF ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 zenci sarah nedir abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 zenci ne lan, kari kac yildir bocek, pamuk gibi mi kalicakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 solaryumlu abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kerrigan'ın püf diye iyileşmesinden sonra zaten ne yapsalar daha fazla saçmalayamazlar, saçmalamadan birşey yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 IntoTheRain said: zenci sarah nedir abi ya Bronzlaşmış usta :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar