dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sipeyskeyk said: abi ben de klasik müzik dinliyorum da, ala turka müziğe de burun kıvırmıyorum. Denizlinin horozlu köyünden 20 yaşındaki Seyit'in obua çalmasını da beklemiyorum yani. hacı metroda müziğe ne gerek var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 müziğe heryerde gerek var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 adam ne güzel lan diye acsa herkes çok kötü oldugunu söyleyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 adamların metrosunda kıçı demirlerin iki yanına taşmış hatun poposu olur bizde müzik peh demek istemiş yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu arada bu postlandığından beri günde 20 kere falan izliyorum nette oldukça. döner dönmez de bir izmir gezisi planlıyorum. daha çok göç almadan, daha çok akepeci olmadan gidip görmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 süper olmuş haha izlerken ah bi rakı olsaydı dedim yani.. özledim be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bir de elemanlar konuşmasaymış yanında daha iyi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 konusu açıldı bu videonun ama ; http://www.facebook.com/video/video.php?v=2061144776312 bence "bizim metroda anca bu olur" daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ehah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 evet BUMK jaz korosu sponsorluk Arıyor,umarım giderler.;)videoda çok şukela olmuşş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar