Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de 20'lik dişimi çektirdim başlığı

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Evet, çektiler ansızın. Yıllardır okuyorum, öyle acıtıyor, böyle ameliyat yapıyorlar diye de; çekilmesi totalde 3dk sürdü, başımdaki doktorlar "of bari kemik kaldırsaydık hiç bir şey anlamadık, ötekini de çekelim" dediler.

Tabii ben o ara konuşamıyordum yarayı diktiklerinden, kalktıktan sonra "kusura bakmayın, sizi de hayal kırıklığına uğrattım" dedim, güldük falan. Öyle yani.

Korkmayın 3x o uyuşturan şey neyse (morfin demiyim madem sdf) çaktıktan sonra çenenizi sökseler farketmiyorsunuz zaten. Eğer çok problemli değilse korkmayın çektirin. Çürüyorlar falan sonra etraflarındaki dişleri de çürütüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Morfin dediğim ne vuruyorlarsa işte uyuşturmak için. 3 tüp dayadılar :P Kardeşim de diş hekimliği okuyor, sordum şimdi, uyukladığı yerden sayıkladı bir şeyler ama anlamadım.

Operasyon değil de, dişin çekildiği yer çok geniş yara olduğu için tek dikişle tutturuyorlar.

Sınavlar bitse de alt sağı da çektirsem.
Sosyal ağlarda paylaş

üsttekilerde bisey hissetmiyosun da alttakiler biraz daha kotuymus sanırım usttekilerden.

benim üsttekiler yarım cıktı. agzımı kapattıgımda cignemeye bi faydası dokunmuyordu, zaten dis fırcası oraya ulasamadıgından pislikten baska bisey degildi agzımda. birini cektirdim digeri hala duruyo, cektirmem lazım ama izmir'e tasındım. fırsat bulamıyorum ikinciyi cektirmek icin.

2 ya da 3 kez igne vurunca zaten hicbisey hissetmiyosun. once bi kenarlardan actı, sonra kerpetene benzeyen aletle cıkardı. kocaman igrenc biseydi valla. digerini de ilk fırsatta cektirmem gerek.

alttakiler cıkamadı daha. seneler once rontgen cektirmistim, yamuk geliyolardı. ama agrı sızı yapmadıkları icin doktorum bisi demedi. eger zorlamaya baslarlarsa alırız onları da diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 20 liğini çektiğim insanlar var dorumdan.başlık açmaya bile gerek duymamışlardı.o derece.abartılacak bir şey yok yani :P
şaka bir yana gerçekten de anestezi altındayken çeneni götürseler farketmezsin, ama işin içine kemik kaldırmak vs girince, operasyon süresi biraz uzayınca ameliyat sonrası dönemde ağız açma zorluğu ödem morluk falan oluyor.korkulmasının sebebi de bunu yaşayanların abartarak anlatması."abi yemin ederim 1 ay yoğurt, çorba, yoğurt, çorba.10 kilo verdim." e ne güzel işte diyin
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...