-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Niye desteklemeyelim cnm ne alakası var? ben destekliyorum.. ama içimden :D
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 o zamanki gsnin fenerin falan desteğine ihtiyacı yoktu kanımca, aslanlar gibi oynayıp önlerine geleni deviriyolardı ismine bakmaksızın, umarım fbde öyle bi hava yakalar da biraz da fenerle seviniriz.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: zynthar, 13 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: fenerbahçe yürüyerek oynuyo beee tek avantajı alex taraftar gazıyla bişey olursa olur eğer taraftar fb yi gazlamazsa fb yenilir atıp tutmayın daha 5 hafta geçti ve fb zayıf rakiplerle kendini zorlamadan oynadı asıl bu haftalar belli olur (malatya-gaziantep-gençlerbirliği-trabzonspor maçları var) said: Jaan, 13 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: büyük olasılıkla galip gelcekler. çünkü pazarcılar beddua okumayacak... olayı açıklamak gerekirse fb nin 0 çektiği sene istanbuldaki maçları salı günleri oynanmıştı dolayısıyla günde milyrların döndüğü salı pazarı 3 defa kurulamamıştı. fener de pazarcıların bedduasını yemişti. (benim teorim böle en azından) yorumsuz said: Burax, 14 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: hayde bakalım sans yanımızda olsun gosterın layn turkun gucunu . . . ulke puanına sızın de bı katkınız olsun beee hıc awrupa da mac yapmamıs olarak neysee ortamı ateslendırmeyeyım şu lafları bi gsli söylese hadi nese dicem de...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Burax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eagle_dnz ?????????? niye ki siz hic ulke puanına katkı yapabıldınız mı benım hatırladıgım bız daha gecen sene uefada "gs den sonra bı ılk" ceyrek fınale mı ne gelmıstık[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" [Bu mesaj Burax tarafından 15 Eylül 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 gs den sonra bir ilk derken gerçekten gs den sonra mı demeye çalıştın??yani tarih olarak.. yok eğer gs1 biz2 diyorsan bizden önce göztepenin yarı finali var...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 fenerbahçeye başarılar,yenerse bir Türk takımının başarısıyla gurur duyabilirim.ahh galatasaray ne hallere düştük :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Burax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 penaltı beklıoz hakem dewam dedı sonrasında tuncay wurdu ıyı gıdıolar ama . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Burax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 1 - 0 olmus[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 helallll olsun be hoojdonk be helal olsun BEEEEEEEEEEEEE[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 piyerpare dk 15 1-0[signature][hline]kender on the roof
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 oha ben feneri bu sezon ilk defa izliyorum super oynuo bu adamlar yaw vede goool
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :([signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Abus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 gooool[signature][hline]Love is Divine
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 caktı kafayı pvh :) hll[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eheh ama seyirci costu :) valla cnm cektı bagırmayı oyle[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu gece hepimiz fenerliyiz :) van hoijdonk gibi bi futbolcum olsun , başka bişey istemem teknik direktor olsam defans , ortasaha forvet adam heryerde gol atio gol çıkario... fener antipatimi tek başına yıkan adam ... ( BJK liyim :) )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 helal olsun iyi oynuyonus ama alex in sağ ayağıyla ortası şaka gibiydi .. bi garip vurdu zaten topa ama iyi gitti bala mala :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sımdı jankıs bala dediya olay cıkar :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yannız golden önce tuncay'ın şutu gol olsaydı ikinci boliç - man utd faciası yaşanıcaktı =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Burax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hayde ılk yarı bıttı darısı ıkıncı yarıya ama bu takım son dakıkalarda cok etkılı oluomus . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yari bittiginde benny benassi caliyolar tam denyo ya ahahahha[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 walla hoydonga güveniyordum iyi oldu fantazi lkiginde puanm arttı :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 luciano çok heyecanlımı nedendir bilinmez çok hata yapıyodu daha düzgün oynaması lazım bide en yaptırmamız gerek şeyi yapıyoruz (tehlikeli yerlerden serbest vuruşlar) o ilk bi pozisyonda homolog mu ne yamuk olmasa kötü şeyler olurdu onun dışında bastırdığımız anlarda çok güzel oynuyoruz skora yatmaya çalışmazsak alırız bu maçı.. HADİ OĞLUM FENER YÜRÜ BE[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 walla ınsallah 2. yarı degısmez roller korkulur sparta dan poborsky yokmus ya puan gelmıycek fantasy de[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar