HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ne kadar farkettiniz bilmiorum ama ben bi haftadir yoktum :P Avusturya'daydim ve netekim sonuc olarak kurkcu dukkani misali ulkemize dondum... hepinize Mozartkugel getirdim Avusturya'dan :) "Kenderische Reisen 2: Wien" yakinda Konu Disinda :D[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ne nası orada kanguru olmaz ?!?!!? sen görmemişsindir.. memleketi ora bakalım kim sazanlicak eheh[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 buna sazanlıcak bi vatan evladı varsa bu dönemde türklük'ten istifa ederim.. :) hoşgelmişin..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 *!şaşırır* nasıl olmaz ? *!sam i ecnebi yapmaya ısrarlıdır*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Kanguruların anavatanı Avusturya diil, Avustralya'dır. Dolayısıyla Avusturya'da kanguru olmaması çok normal. Olmaz zaten, Avusturalya çünkü anavatanı, o yüzden olamaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ahah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 LOL[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hoş geldin hellhound :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sazan 1 : Nefr sazan 2 : fizban tebrik ediyorum :lol:[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sazan 3 arcane :p doğuştan sazan niho[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 18 May 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Wayya kendere geziler kendi kendine büyüyen bir olay olmaya başladı ha ne güzel.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 hadi hadi kıvırma sazansın işte :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.