Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Hangi teknosada gördün olm?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ankara Panora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oyle bi sordun ki; acaba gormedim mi lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 padfone olmayabilir. ben biraz araştırttım. middle east'te daha piyasaya sürülmemiş. taiwan'da var şu anda dediler. okey dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Almayın bunları, en azından bir iki ay bekleyin Windows 8 tabletler çıkana kadar. Çok değişebilir fiyatlar ondan sonra Surface'in fiyatına diğer firmaların yeni çıkaracakları tabletlerin fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 TR'de ithalatçılar tampon gibi oluyo ya dışarıdaki fiyat değişikliği pek buraya yansımıyo. En son sel vs. yüzünden hdd fiyatları yükselirken burda bi nane olmamıştı stok yüzünden sfdsdfg. Bi de win 8 ile beraber Surface çıkacak da, TR'ye gelecek de yayılacak da... Bu alet niye piyasaya sürülmüyo lan çocuğumu keserim!1 Yurt dışından getirecem en sonunda. Zaten kesin benzersiz ürün, hem tablet hem telefon diye fiyatı da şişirecekler burda. Gerizekalılar ilk transformer ile 2.sini aynı fiyata satıyolar. Bi tek prime modeli daha pahalı sanırım (normal olarak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar