sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 3 farklı bilgisayar ve 3 farklı external HD var. Hepsinde topladığım ek-kitaplar, kendi yazdığım belgeler, sunumlar v.b. var. Bunların bir çoğu ayni dosyanın tekrar tekrar kopyalanmışı, sadece farklı klasörler altına. Hatta aynı external altında 4 farklı kopyası bile olabilir. Bunu yönetebilecek bir dosya yöneticisi arıyorum.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yönetmek de ne yani tam olarak, duplicate dosyaları bulup silsin mi istiyorsun, yoksa sync halde dursunlar falan mı?
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Evet ikisi de. Bana desin ki mesela bu ikisinin ismi ayni ama bu daha yeni. ne yapayım?. Ama bunu 3-4 disk için yapabilmek istiyorum. Tamamen kayboldum. handi sunum nerede? Bu bulduğum en yenisi mi yoksa externaldaki bunun düzeltilmişi miydi? kayboldum.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Log çıkartsın mesela. Her sürücüde ne var? Dublike olanlarını işaretlesin. Buna ilk kez benim ihtiyacım oluyor olamaz sanırım. Mesela Mp3lerini indirip indirip biyerlere atıyorsun. Bazıları toplana toplana 20 kere çoğalıyor oradan oraya. Nasıl buluyorsun onları?
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Duplicate File Detective 3 Bunu kullanıp kurtulmuştum bir sürü çoğul gereksiz iso'dan. İşe yarıyor. Bir dene istersen.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 güzel yazılım ama çok pahalıymış yahu :( Daha ucuz veya free olanı bulmaya çalışayım önce.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya abi cekerken ayir iste kendin hayvanli zencili felan diye
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sostism, non profit/educational use lisansları da mevcut. Bir mail at istersen. Gerekli mail adresi sayfanın altında. http://www.duplicate-file-detective.com/order/index.htm
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Çok teşekkür ederim. Hemen atıyorum.
Öne çıkan mesajlar