Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula almadılar (!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merak ediyorum burda bi ton insan var.. her yerde değişik okullarda okuyan mezun olan insanlar var acaba , hiç bir okulda böyle bir sistem var mı ? bu gün okula jöleli ve spor ayakkabı giyenleri almadılar.. kapıdan döndük zaten okulun yarısı gitti.. (spor ayakkabı giyiyordum) yazıklar olsun ya ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Vay be...
Lise zamanlarını özledim ben ;)
Keşke bizde liseli olsaydıkta spor ayakkabı giyiyoruz diye okula almasalardı... :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
Herşeyini ünvana görünüşe endekslemiş bir ülkede sen nerden bulacaksın öyle modern okulu . Hangi okul bilmiyorum ama ben doğuş lisesinde okudum özel okul olmasına rağmen onlar da aynı muameleyi gösteriyor . Yeri gelince biz şöyle moderniz böyle eğitim veririz veliler gidince bağıra çağıra saçını yıkarlar ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Mesaj tarihi:
ben TED'de okurdum, böyle ahım şahım moderniz felan.
ama azcık saçını uzat adam girişte ya elinde makasla keser ya sen sabah sabah berbere gidip kestirirsin.
jöleli spor ayakkabılı felan almazlar.

baklava desenli kazaklar ve çoraplar kızlar arasında çok modaydı, öyle kızları da almazlardı.
Mesaj tarihi:
valla lise hayatım boyunca ceket giymedim.

said:
Bonecrusher, 15 Eylül 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
baklava desenli kazaklar ve çoraplar kızlar arasında çok modaydı, öyle kızları da almazlardı.

bone lisedeyken birsürü kız arkadaşım micro etekler giyip baklava desenli çoraplarla gidip geliyolardı TED'e.arada bi sorun olduğunu duyuyodum.ama öyle girememe falan olmuyodu.gerçi bu 4 sene önceydi ama.[signature][hline]çok dobiyim
  • Admin
Mesaj tarihi:
ehe ben bugun liseme gidiyorum heyt be 4 yıl oldu mezun olalı ilk mezunlarıyıs :)
bi bakcam ne değişmiş ne hale gelmiş fln merak ettim
fkgal den mezunum

şimdi beni ziyaretçi geldigim halde bu ne kafa kel, bune kılık diye almazlarsa süper olur lol[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
dyna fkgal'ın açılımı ne? hayır benimkide fkmal'da onun için.[signature][hline]çok dobiyim

[Bu mesaj Ra_d tarafından 15 Eylül 2004 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biz mezun olduk bu sene bizi almıyolar ne diyosunuz ya. Mezunuz okulu bi görmek istiyoruz diyoruz bi hocayla randevunuz yoksa giremezsiniz diyolar.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
rad, giriyordun girmesine.
ama kaçarak.
müdür yardımcısı üstünde renkli kazaklar gördüğü an üstünden çıkartıp alırdı odasına götürürdü.
kızlar genelde girişte renksiz kazak giyerdi, sınıflarında kazaklarını değiştirirdi.
tenefüslerde de müdür yardımcısından saklanırdı.
Mesaj tarihi:
biz pzt mezun olduumuz okula gittik.. almamaya kalktilar.. sonra ufak surtusmelerden sonra biraz da hile yaparak girdik okula.. 7 senemizi verdik biz bu okula yaziklar olsun nasil almazlar gercekten hayret ettim.. Sen kalk yesilköyden üsküdara git sabahin korunde.. bi de geri git desinler.. Ah Üsküdar amerikan ahh.. sen pek garip biseysin..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
Xaer siz yine iyiymişsiniz beni bi kere içeri aldılar dışarı çıktım işte bizim dönemdekilerle buluşmak için çıktıktan sora bi daha girmeyi denedik dedim bu sefer olmaaaz diye dışarıda tuttular.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • Yeni Oluştur...