barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 vermeyi düşünüyorum da. ne söylesem? evde kuru fasulye pilav var aslında ama 2 defa yedim. 3. öğün baydı biraz. fas food olayından da baydım ama okulda yemekten. fikirler var mı yemek açısından.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Double quarter pounder would do the trick...
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mokoko said: kfc ya bunu düşündüm aslında ama en son kfc den yediğimde tavuk tüyü vardı direk yediğim şeyde. hani kıl da değil. yolunmamış tüy. bu yüzden düşünmüyorum şu an.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mc donalds ve kfc çöp schlotzsky ve pizza house çok iyi fesfutta.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 pizza bulls söyle adamlar iyi pizza yapıyormuş. yıllardır çok büyük bir ön yargıyla yaklaşmıştım bune lan diye lakin lezzetli sayılabilecek, doyurucu pizzalar yapıyorlar.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yemek sepetinde schlotzsky göremedim ya. acaba bulunduğum yere mi getirmiyor? gerçi yakınlarda olması lazım. daha uzaktan getirenler var. yokmuş benim bölgeme servis.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 neler var kanka hepsini say biz aradan seçelim sana hiç yoksa geliyim ellerimle yapayım
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ankarada isen bigos var bahcelide. cok acaip guzel burger lari. tavsiye edilir ankaralilara.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 senko said: bundan ye sana şuan nasıl küfür ediyorum anlatamam.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pasta said: neler var kanka hepsini say biz aradan seçelim sana hiç yoksa geliyim ellerimle yapayım ya aslında her bişi var hemen hemen. o neden yok diye düşünmedim değil. bu arada kuru fasulye pilav yedim gene. canım çekti 3. defa yiyo da olsam:D 1 saate de arbys isteyebilirim belki, ya da quarter pounder. çiğ köfte de fena gitmezdi. acıktım gene ya :(
Öne çıkan mesajlar