daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 şaibetas ilk macta gosterdi saibesini size haftaya yine saibeyi gorursunuz umarim.. şaibeleri fileden toplarsiniz sora[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bjk bi sene sampiyon oluyo saibe oluyo gs 4 sene üst üste oldu o saibe degildi ozaman gs müthis takim mükkemmel yani dimi ?[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Sen futboldan anlamiyorsun diye bjk mac kaybetmek zorunda degil, git iyi izle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Baggio, 17 May 2003 22:06 tarihinde demiş ki: Sen futboldan anlamiyorsun diye bjk mac kaybetmek zorunda degil, git iyi izle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 +8 ayrica 3-0 hatta daha farkli ? böhüüehuehaaa en azindan mantikli sallada millet gülmesin yaw[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 her basariya saibe deniyo justin maci seyretmediysen ozetini seyret saibe yüzündenmi yenmis bi gör ama tabi sen gollerede bal dersin :D[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hakem %100 ali aydın olcak hakemede laf atamıyacksınız gorecez bakalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 neo savunma bitince laf atmayami basladin? garbagelik msglerin senin oldugu belli zaten saibetas die bi laf bulmusun baska bisey demiosun git bi topic ac eglen orda[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Simdi izliyorum ilhan mansiz 926 tane gol kacirmis, hala saibe maibe, ne diyeceginizi sasirdiniz sampiyonluk gidince.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ben herseyi okudum sora yazdim zaten cokta az yazarim oncelikle okumayi tercih ederim ama sen bütün milletten farkli olarak direk hakaret seklinde yaziosun millette gereken cevabi werio saolsun ben artik konusmucam..gerek yok Besiktas taraftari olarak haftaya mactan sora gerekirse konusurum sende 3-0 weya farkli skor demistin mactan sora anlatirsin saibeyi[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 zuahaha bi insan kıskançlıktan bu kadar patlar justin seni esas garbage a alalım çirkeflik yapma futboldan anlıyorum diyen adama bak cehalet işte.... KISKANANLAR ÇATLASIN!!![hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 17 May 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Genclerli bir oyuncu da 'ben direk kirmizi sanmistim ondan itiraz ettim, cift saridanmis, dogru bence' dedi az once, siz daha oynayin kendi aranizda, saibetasmis lol, diyene bak cay demle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Benim gs lilerle bi derdim yok millet tabi kendi takimini savuncak..gereken yerdede susucak demi ?[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Tüm beşiktaşlı arkadaşlarımdan, akıllarını kullanmayan insanlarla tartışmamalarını rica ediyorum. Bırakın, kendi kendilerine takılsınlar. Bir gün gelicek hatalarını anlayacaklar. Şu maçı izledim. Beşiktaş yerine galatasaray olsaydı ve hakem ben olsaydım, gençlerbirliği bu maçı 9 kişi tamamlardı. At gözlükleriyle konuşan ve sırf stres atmaya çalışarak insanların canını sıkanlara bu fırsatı vermeyin, vermeyelim... Hepinize iyi akşamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ya 2 dakka susun ya kim olursa olsun şampiyon amma olay ettiniz ha maymunmusunuz nesiniz (nalakaysa :))[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 az susun ya ne demısler .... sukunet altındır.[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 oha jacabo aynı anda :) eheheu[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 eheh ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ulan şu lig bitsin olsun bi takım şampiyon Spor Bölümü sinek avlıycak hehehe ama transfer olayları var ama olsun huehue Galatasaraylıyım ama Beşiktaşın şampiyon olmasını istiyorum çünkü 100. seneleri yani olsunlar bi zararı yok çekişmeli de bi lig oluyo güzel yani ama şu olayı sevmiyorum işte saçma sapan HÖLÖY HÖLÖY NE BİÇİM KIRMIZI NE BİÇİM HÖDÖY falan gibi yalan şeyler onlar maç maçtır...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 abi süperdi stad. walla 3 yıldır ilk defa bi maçta kale arkasını bu kadar coşmuş gördüm. ben skorbourd un 3 oturak önündeydim kafamda kukuleta fln vardı. şu an ses çıkmıyo. neyse Gs maçına giden varsa Yeni açıkta buluruz. Biz Hacettepeli Kartallar Pankartı açıyoruz orda Mert die sorun beni gösterirler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Baggio, 17 May 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Simdi izliyorum ilhan mansiz 926 tane gol kacirmis, hala saibe maibe, ne diyeceginizi sasirdiniz sampiyonluk gidince.[hline doğru söze ne denir.. +1 denir +1[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Kızılaydaki kutlamamız görülmeye değerdi. Ayrıca gb kombine bileti 17 milyonken kendi taraftarına kale arkası 20 milyon istediler, bjk taraftarına 30 istediler. Maraton komple beşiktaşındı giriş 50 milyondu. Ayrıca bileti olup da giremeyen bir sürü insan vardı 2 çarşılı gördüm istanbuldan gelip giremeyen. Ayıp denen birşey var da takan kim..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kıskananlar çatlasın! beter olun.......[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 abuk bir karar olarak maçın hakeminin gösterdiği, thomas'ın ilk sarı kartı olabilir. orada da sanırım hakem sinirlendi. çünkü o sarı karttan bir önceki pozisyonda(1 saniye önce) sanırım yine thomas faul yapmıştı. onu kullandı bizimkiler, yine faul oldu ve hakem sarı kart gösterdi. tek başına bakıldığında sarı verilecek bir şey yok orada aslında. ikinci sarı kartın ise tartışılacak bir yanı yok. adam kontrolsüz bir şekilde üzerine gitti sergenin ve bütün vücut yüküyle çarparak düşürdü. adam koşa koşa gole gittiği için sarı kart normaldi. benim kafama takılan bir pozisyon vardı. o da ilhan'ın bir pozisyonda ceza sahası içinde düşünce hakemin yaptığı olay. hakem düdük çaldı, biz penaltı sandık. amma ve lakin oyun devam etti sanki orada. yakın çekim izleyince ortada iki tarafın da yaptığı bir faul olmadığını gördük. eğer faul yoksa ve hakem düdük çalıp, sonra da oyunu devam ettirdiyse olayı aldatmaya yönelik hareket olarak yorumlaması gerekir. bu vesile ile ilhan'a sarı kart vermesi gerekir. ancak kart vermedi. (ilhan sarı kart sınırındaydı) bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bence o pozisyon penaltı değildi thomas maç boyunca sergene geçirdi fırsat buldukça[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 şimdiden tebrikler beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar