kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ben ve oratamımdaki kişiler daoc a başladık.. Sadece bakmak için .. ve sonunda ne mi oldu .. ? çok basit.. uo nun ne kadar basit olduğunu gördük ... paran mı var rahatın da var .. orada basit insanlar yok .. daoc ta 12-13 taşında çocuklar var ama onlar da oynadıkları oyunun kalitesinin farkında .. herkes birine saygılı .. Uo neden bitmiyor .. herker bunu biliyor ki PARASIZ oluşundan dolayı .. Uo artık bana komik bir oyun oyun olarak geliyor .. ki bence öyle.. Uo türkiyede biter mi ? .. bunun cevabı çok basit .. Nerde beleş .. oraya yerleş.. Burası Türkiye...[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi bu kadarmı olur ya.. Tairal bir lafı bu kadar mı yanlış anlarsın.. adam ne dior sen dion.. Uo 2d oyunu pek bir ayrıntı olmadıgı ıcın netım kolay kaldırıyor ama dıger oyunları kaldırmaz ondan oynamıyorum dıor. sende cıkmıs haritayı ıstersen kendın yaparsın 2x+3y-50=0 serverı tr haritasını yapıyor diorsun alakaya maydonoz.. ayrıca insanlar yeni şeyler ister demiş dediğin lafa bak : insanlar aç gözlüdür yenisini ister.. Bene bu laf çok daha farklı bir olay olduğunda kullanılır.. Yenilik anlamında kullanılmaz.. Yoksa sen yenilikçi değilmisin.. o zaman sen ağaçlarda yaşa.. İlk çağlardaki insanlar ağaçlarda yaşıyordu.. Veya Atatürk İnkilaplarını Yeniliklerini kabul etmeyelim.. Arap alfabesi varmış önceden. ne gerek varki daha kolay ve daha anlaşılır bir dile. Türkçeye dimi ?? Mantık arkadaşlar lütfen
Öne çıkan mesajlar