Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 3d alman birşeyi değiştirmez.. O Uonun bir farkı yok.. Yine yukardan vs. vs. Ufkunuz geniş değilmi beyler.. Neden Karakter içinden bir oyun düşünemiyorsunuz..
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Chernobel, 11 Eylül 2004 15:33 tarihinde demiş ki: Beyler yazım uzun diye okumuyorsunuz galiba.. okudum yaznın tamamını ama çok ışuma gitti büyücülük olayı :) . zaten bende fps görünümlü bir rp oyunu dedim . tebeden deilde arkadan bakacan :) daha iyi olurdu :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 İçten oyunları sevmem zaten rp den içten olunca b.k gibi olur... tabi bu kendi düşüncem[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Monitorun ustune su dök.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 11 Eylül 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 mesala http://www.avaturk.net/i/b/4143.jpg http://www.avaturk.net/i/b/6372.jpg http://www.avaturk.net/i/b/4147.jpg bunlar örnek.. çok daha güzelleri yaratılabilir. Bunları buldum sadece şimdilik
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: zgrw, 11 Eylül 2004 15:37 tarihinde demiş ki: said: Chernobel, 11 Eylül 2004 15:33 tarihinde demiş ki: Beyler yazım uzun diye okumuyorsunuz galiba.. okudum yaznın tamamını ama çok ışuma gitti büyücülük olayı :) . zaten bende fps görünümlü bir rp oyunu dedim . tebeden deilde arkadan bakacan :) daha iyi olurdu :) zgrw cim o yazım degil. 3. sayfada baya bi uzun yazım var. ondan bahsediyorum.. Ayrıca zgrw büyücüler yasaklansa vs vs gibi yazın var.. Mesala o rp dir işte.. Ne güzel bak düşünmüşsün.. Büyücüler gizli gizli büyü yaparlar falan.. Bunlar olabiliecek şeyler. Ama British büyüyü kaldırsa ve bir silah cıkartıp artık bunu kullancaksanız dese sanıyorum bi zevki kalmaz.Ama başka bir oyun catısı altında cıkabilir. alın bi tane daha vereyim http://www.avaturk.net/i/b/4145.jpg [Bu mesaj Chernobel tarafından 11 Eylül 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: devhochi, 11 Eylül 2004 15:37 tarihinde demiş ki: İçten oyunları sevmem zaten rp den içten olunca b.k gibi olur... tabi bu kendi düşüncem Kotor bunun tam aksi olduğunu ispatlıyor :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 :D ya ben sevmiyorum :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 http://www.avaturk.net/i/b/3767.jpg bir tane daha :P hea bu butun verdıgım url ler bence yapılması gereken grafikler.Yani yeni bir ultima serisi bu oyunu kurtarır ancak.. Hatta bunlardan daha guzellerı bıle olabilir.. Her onume gelenı atıcam buraya :D
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 http://www.avaturk.net/i/b/1483.jpg
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 içten görünümü sevmiorum. bu arada koparan bi ss edit yoktur merak eden girsin baksın...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehheeHead, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü.| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tam içten deil zaten yazdııgım url lere bakarsan anlarsın.. Ayrıca yine ustten oyna tamamda silah milah deme yaaauv :D
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 e bu ss kopartıor insanı...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Hyr kopartmııyor konu ile bağdaştırdınmı insan ağlıyacak duruma qeliiyor belki siz başka şeylerden bahsediyorsunuzdur orasını bılmem..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Uo Emulatorlerine yazı yazanlara bakacak olursanız zaten ultima ne durumda oldugunu görürsünüz yani şöyle diyim yakında adam başına 4 sunucu düşecek bunlardan sadece 3-4 tanesi adam gibi olacak. Bu konunun başka bir boyutu war tabiki yani neden buralara gelindi neden böyle ultima online rezil edildi halen daha avrupada büyük bir ilgi gören ultima türkiyede neden bu kadar ayaklar altına serildi tabi ki kişilerin yaptıkları script sharing adı altında yapılan shard scriptlerinin dağıtımı v.s v.s bunlar herkesin owner olması için yeterli şeyler zaten.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet ya simdi kimin soyledigini hatirlamiorum da goz gezdirirken UO sadece RPG severlerin ve RP ile ilgilenenlerin sevdigi oynadigi ve ilgi duydugu oyundu demissiniz evet katiliyorum ve gercektende csciler ve kalitesiz tipler uoya basladigindan beri uonun kalitesi giderek dusuyor , nebuladan bahsetmek gerekirse nebulanin eski havasi yok olamaz cunku problem gene kalitesiz tipler ve FRP-RPG oyunlariyla hic ilgisi olmamis insanlarin cafelerde UO yu gorup , account alip girip , charini kasip HADİ BAB SİMDİ MAVİLERİ KESEK HASANDA GELİR demesidir kanimca.. Farkindaysaniz nebulada artik aktivitede yok , eskiden (bkz. metalon zamani) binbir cesit quest , raid ve aktivite olurdu insanlar sadece uo'nun kendi havasiyla kalmaz insanlarin yaraticiligini kapsayan seylerle zevk verilirdi insanlara ve gercekten o sirada oyunu oyanayan zevkin doruguna ulasirdi artik 1 saat sonra kalkicaksa 2 saat sonra kalkardi makinenin basindan , SNN dunyasi demissiniz orda hic oyle cok fonksiyon yoktu demissiniz , SNN dunyasi turkiyedeki ilk uo serveriydi zaten UOya baslayan (csci tiplerden bahsetmiyorum) cogu guzel insanimiz SNN dunyasinda ogrenmis ve oynamistir , sahsen kendim SNN dunyasinda 1 sene boyunca app sw kalmis olsamda (lol) oynamaktan okadar ve okadar cok zevk aldim ki ben bile unutamam , yani suandaki bilgini silseler , snn oldugu zamana geri don deseler donerim gercekten.. suanki surecten cok daha eglenceliydi benim icin.. iste daha sonra nebula acildi ve UOnun en guzel noktalarinin yasandigi andi metalon zamani bu ve gibi ornekler sanirim bazi seyleri anlatmama yardimci olmushtur , diyeceklerim bukadar.. Bir serverdan degil oynayan kesimin kalitesizliginden dolayi UO bu noktalara geldi kanimca.. O kesimin hangi serverda oynadigi farketmiyor yani ve nolursa olsun eskiye donemedigimiz surece o guzel anlarimizda snn de metalonda aldigimiz hazi suanda hicbi sekilde alamiyacagimizin kanisindayim[signature][hline] curious about me ? photos
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ya UO'nun bitmiş veya bitmemiş olması biz stafflar ve playerların elinde. Yeni şeylerin yanı sıra elit player ve stafflar kazandırlmalıyız bence. Mesela ben şeyi düümdüm.Stajer işini :) Şuan kendi serverım olmadığı için hayata geçiremedim bunu mesela bi Owner işi bilmeyen bikaç kişiyi yanına alıp öğretse filan. Biraz hazırcılık gibi ama böle olunca bizim gibi elit stafflar kazndırabiliriz uo dünyasına. Daha bir sürü şey düşünülüebilir.
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 2 sayfadır bunu savunuyorumm zamanında yetiştiniz valla. :D abi zaten bilgilerini silmezlerse sanane dende zevk almazsın. orası ilk shard oldugu ıcın oyle.. mesala benım nebula ve hardgamerdır (ozellikle hg) benım ıcın cok ozel yerleri vardır.. Oysaki ilk basladıgım sıralarda hiç bir yenılıklerı yoktu bunların.. Kotu kotu.. Bazı Scripterlar hava atmak için aahaha ben scripterım demek için scriptlerını yolluyor. server scriptlerını yolluyor ve uo bu hale geldi... Ve o insanlarda istedikleri yerdeler herhande su anda.. Aklınıza bir ornek gelmıstır herhalde.. BEnım elımdekı scp lerı dagıtsam su anda ondan cok daha ilgi gorur.. Bende scripter oldugumu kanıtlar ve bi yerlere admın , modaretor , alan yetkilisi olurum.. ayrıca lakablar alırım bazıları gibi.. O sekilde bi yerde olmaktansa olmayım. Uo yaşasn yeterki
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Lzrn, 11 Eylül 2004 18:32 tarihinde demiş ki: Ya UO'nun bitmiş veya bitmemiş olması biz stafflar ve playerların elinde. Yeni şeylerin yanı sıra elit player ve stafflar kazandırlmalıyız bence. Mesela ben şeyi düümdüm.Stajer işini :) Şuan kendi serverım olmadığı için hayata geçiremedim bunu mesela bi Owner işi bilmeyen bikaç kişiyi yanına alıp öğretse filan. Biraz hazırcılık gibi ama böle olunca bizim gibi elit stafflar kazndırabiliriz uo dünyasına. Daha bir sürü şey düşünülüebilir. dostum ii düşünmüşsünde Ownerlarda bozuk merak etme.. adam işi bilmediği gibi işi bilenide almıyor işe.. Keşke mucize olsada işi bilenler şurda listelense sırayla
skyly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: DynamicK, 11 Eylül 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Ben ilk başladıgım günleri hatırlıyorumda liseden bi sınıf arkadasım bana olm netten frp oynayabilecegimiz bi oyun buldum süpermiş şöle şöle seyler yapabiliyormuşsun cd yi alcam gel oynayalım demişti e bizde 2-3 senedir adam gibi masaüstü ortamı kurup oynayamamanın verdiği açlıkla atladıydık ama baktık ki oyun cok bi hastalık cok zaman alıyo arkadasın okadar nete girme lüksü yoktu bıraktı bende ise tam tersi oldu bi saplandım cıkamadım valla :) oyuna rp yapıcam diye baslayanlar daha uzun süreli oynadılar ve oynuyorlarda (tabi zamanla pp e dönenlerde cok oldu) ama cs den baska ne oynarım lan diye baslayanlar sayesinde baslayıp bırakma muhabbeti sıklaştıgı için ve su forumda gördügüm envai çeşit sataşmayı seven kavgacı tipler de oldugu için uo bitiyor izlenimi uyanması çok doğru) Gerçektende uo rp icin çikti. Baya bir rp ci beklemekte... O kadar uzun bir bekleyis olduki yeteneklerini kaybettiler. Aslinda bu kadar oyuncu sabirsiz bir sekilde beklerken bir tane adam gibi bir yer acilsa... Son shardimiz olsa. Uo yu biraktim diyen rp cilerde gelse oraya... Son rp shardi olsa... Ne guzel olacak[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sanmayın ki eskisi gibi olacak rp olacak.. Allah'ına kadar da rp olsa eski tadı vermez.. Bence şimdi tam eski günleri özlerken bırakmak en iyisi.. Cıvığı çıkınca ne boktan oyun dersiniz.. Ama oynadığınız onca seneyi hatırlamazsınız
skyly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 adam gibi uo playerlarin bir kismi "ben zirvedeyken biraktim" diyerek ayrildilar. Bizler kalmayi tercih ettik. Madem bize seçenek sunulmuyor... Neden kendimiz yaratmiyoruz?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Chernobel, 11 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Bence şimdi tam eski günleri özlerken bırakmak en iyisi.. Bu kadar....[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bence uo'yu kurtarma projesi adı altında bir server yapalım. Lütfen abarta vs. demeyin. Burda kendi bünyemizde bir staff kadrosu yapalım. Full rp vs.vs. Bi Quest Grubu oluşturalım onlar quest yazıp yapsınlar.Onların işi bu olsun. Bi pagerlar yapalım page baksın, Turnuva grubu yapalım pvp turnuvaları raidler düzenlesinler. Her grubun başına bir adam verelim. Onlar admin olsun vs.vs. bunları yapmak öle zor bişiy deil. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok... Bi scripter grubu kurarız. Paticik scripter,worldbuilder questwriter vs. dolu %90'ı elit... Bunları yapabilecek güteyiz bence. Ne dersiniz olmaz mı??
Öne çıkan mesajlar