Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 iste oyle yuzukoyun yatiyosun yere. baya derin bi felsefesi oldugu icin herkes anlamiyo tabi
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi bu arada açıklamayı ssg yazmış. o da testis geçiyor olabilir sanki?
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Hazır yatar vaziyette bulmuşken bacaklarını açsalarda bizde faydalansak hı ?(şişkolar hariç)
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yok ciddi merak ettim. anarşiğiz, marjinaliz, onun bunun yapmadığını ya da yapılmasını istenmeyeni yaparızdan falan başka ne felsefesi olabilir?
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Masakari said: Hazır yatar vaziyette bulmuşken bacaklarını açsalarda bizde faydalansak hı ?(şişkolar hariç)çüş
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dasaaa said: akıp giden hayata karşı ölü gibi dingin durmayı amaçlayan bir felsefe. gün hayata karşı ama günlük hayat içinde. isyankar ve sakinliğin tek bedende vücut bulması (2beden olunca şişko oluyorsun işte) oldu mu? şöle bişidir işte olm yatıp ilgi çekmeye kasıyon. esas olay o
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ekşide çok hoş yorumlar var. said: eşşek sıpaları. özgür, yüksek öz güvenli çocuk yetiştiyoruz diye bir koca nesil embesil oldu. said: minimum enerji tüketimiyle maksimum gerizekalı olduğunu ispatlama yolu olarak dahiyane bir buluş. yalnız bu açıdan anlamlı geldi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sorun kızı şişman olamsı değil, şişman ve aptal olması zaten aklı başında bir şişman olsa böyle bir atraksiyona girmezdi benim zamanında "palmiyeye tırmanan sıska" olmamdan pek farklı bir durum değil yani ahah
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hep bi ben zenginim. bizim aile tahitilere gitti geld, akrabalar mauritius'da oturuyorlar havası.. bizim halk cevize tırmanır. şehirde ise kapıya tımanır arkadaşım! yerel ol biraz. özüne dön
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 SenariouS said: mokoko said: mal aktivitesi lisede zati maltepe anadolu lisesi ehi ehi ehi tamam ben bir köşede ölürüm kasmayın siz LAN!?! Benim gittiğim lise o. kısaltması bile mal ulan auhasudhsadfgsdf
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu hareket benim programımda da var. Gerizekalı gibi moda amacıyla değilde sporunuzda destek olması için doğru bir şekilde yaparsanız mükemmel bir hareket :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dasaaa said: hep bi ben zenginim. bizim aile tahitilere gitti geld, akrabalar mauritius'da oturuyorlar havası.. bizim halk cevize tırmanır. şehirde ise kapıya tımanır arkadaşım! yerel ol biraz. özüne dön ama.. kalamıştaki palmiyeler.. maltepe sahildeki palmiyeler.. onların canı can değil mi? HA SORARIM SANA!!
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "neden" sorusunu sorup cevap bulamayınca çıldıran bi ben miyim? bende mi gariplik?? NEDEN ULAN NEDEN!!
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hayır neden yapıyolar demiyorum, yapan yapsın banane. ama böyle bişi nası popüler olur, onu anlamıyorum.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bi ara da insanlar kafasını buzdolabına sokup mu ne fotoğraf çekiyodu sanırım. insanlar sıkılıyo abi, bazı gerizekalılar da FELSEFESİ VAR, ÇOK FARKLI Bİ ŞEY! modunda takılıyo heralde.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mr_Hand said: SenariouS said: mokoko said: mal aktivitesi lisede zati maltepe anadolu lisesi ehi ehi ehi tamam ben bir köşede ölürüm kasmayın siz LAN!?! Benim gittiğim lise o. kısaltması bile mal ulan auhasudhsadfgsdf oha siz de mi mal'dansınız ? SEZAI ! NURETTIN !
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Fazla uzağa gitmeyin arkadaşlar facebooklarına sütyen rengi yazan mallar çok uzakta değil aramızdalar. Aynı kakanın pembesi.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.eksibition.org/images/0c5f479efd029bdd08097cd6218004f1.jpg
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 -Deno- said: oha siz de mi mal'dansınız ? SEZAI ! NURETTIN ! 5-1 galırsa 3-1 de galııır.
Öne çıkan mesajlar