fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hele bi ilk 1-2 seneyi hallet, işsizliği doğu meselesini falan düzelt sonra bakarız 15 sene sonraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hikaye abi, neyin anketini yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kısa vadede çözülecek sorunlarımız 80 senedir vardı. Herkesin bir vaadi vardı. Çözülemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kısa vadede çözümler aramak uzun vadeli planlar yapılmasına engel değil ki. ikisi de yapılmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 2012 the end diilmydi ya ?? ne 23ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 temeli 1923 olmayanın röröröeö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Kısa vadede acil çözülmesi gereken sorunlar öncelikli olmalı bence. Ama saçma sapan değil akıllı uzun vadeli plana da eyvallah. Uzun vadeli plan tavsiyeleri; - eğitim sisteminin kökten düzenlenmesi, 2023 e kadar yeni eğitim altyapısının oturtularak eğitim düzeyinin, okuyan, öğrenen insan adedinin yukarıya çekilmesi. - güneydoğu sorununun step by step çözümlenmesi, doğuya yeni yatırımlar vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mr_Hand said: hikaye abi, neyin anketini yapıyosun? muhabbet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 herkese iki anahtar vardı daha realistti. bu çok hasülü halülü hasüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar