axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Gökçen kaybederse huun gibi atlet maus resim çektirsin Huun kaybederse... hmm.. saçlarını uzatsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 gökçen öldüresiye yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 axedice said: Whoever wins we win ulan! Ama gökçen winerse daha bi win Gökçen winerse ne demek ya, sanki huun winebilecekmiş gibi.. whoever nickli birisi var ve huun bundan nefret ediyor naptın aga sen hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 e noldu bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 OOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu işi ertelememiz gerekecek sanırım. hem cüce hem benim için 17si müsait değil görünüyor ama merak edeniniz varsa ilk teklif cüceden geldi. yani resmen korktu adam ve biraz daha çalışmak için süre istedi diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1 gün öne geriye alalımmı dedim. zaten kıpır kıpırmış kalbi huunun dayanamadı pff dedi attı, abi nolur gelecek ay olsun!!! diyiverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu mac oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 valla ben bu akşam bileoynarım, ama işte yerse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 okadar kıyamet kopardanızı maç bile oynanmadı tıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben çalıştırıyorum cuceyi, dövecek cüce kesin! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oymanq said: okadar kıyamet kopardanızı maç bile oynanmadı tıss.. zaten ayın 17si demiştik. endişeye mahal yok, bu maç oynanacak, cucenin kellesi alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 proTISS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Kaplanın gözü Huun! Kaplanın gözüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 saat kaçta olcak peki maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 oo maç günü geldi çattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 insan bi trailer bişi koyar suraya reklam yapar gaz yapar asrın maçı DUDUDUFF! huun'un resimi, atletli. Dımdımdımdıdmıdm VS! DUDUDUFFFF! rage'e girmiş cüce resimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yalan oldu bence ama bakalım, hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X43Ie_BQBEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 scorch said: insan bi trailer bişi koyar suraya reklam yapar gaz yapar asrın maçı DUDUDUFF! huun'un resimi, atletli. Dımdımdımdıdmıdm VS! DUDUDUFFFF! rage'e girmiş cüce resimi.. sen iste yeter hacı HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 maç yarın değilmiş zaten bi taraf nişana gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 muhteşem olmuş resim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bi taraf derken huun gidiyo dimi nişana? Çünkü "nişan" gibi lümpen seremonilere ancak huun gibi atletliler katılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yok ben gidiyorum. yakısıklı erkek lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 scorch said: gaz yapar asrın maçı ben fırtına gibiyim; en sessiz olduğum zaman gelmeme en yakın zamandır. bu arada yalan olan bir durum yok arkadaşlar, sadece biraz daha zaman gerekecek. cüce bey düğün dernek gezip gününü gün ederken ben de iş güç uğraşıyorum gurbet ellerde. bunun da verdiği hırsla daha bir güzel tokatlayacağım kendisini. biraz daha sıkın dişinizi. herkeslerin okulu da kapanıyor zaten, sezon açılışı olacak bir nevi bizim maç. öyle bir havada oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar