Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 imkansız o sistemle, arkaplanda birşey çalışıyordur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok abi bildiğin kasıyor ya oyun mouse yavaş gidiyor falan sanki zar zor yetiyormuş özelliklerimde öyle çalışıyormuş gibi delircem anlamadım arkada hiçbişi açık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu paradox öldürcek beni şimdide eu2 açmıyor video mode not supported diyor deli mi ne aynı bilgisayarda kaç zaman oynadığım oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Victoriayi birakip bunu 2 sini yapsinlar. Ama muslumanlar paganlar da oynansin. Bide 100 yil icinde selective breeding ile butun rulerlar 15/13/12/14 civarinda statlarla master theologian oluyo, onu da duzeltsinler :) bide cok ilginc, ne kadar kucuk ulkeyle oynamaya ugrasirsam ugrasiyim, hep 150 yil icinde fransa castille leon portekiz burgundy almanya vs kralligi benim oluyo. Bi kere tam bole sicilyayla rahat rahat oynuyodum, vassallarimdan biri fransanin yarisindan cogunu inherit etti hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 deus vult oynaman lazım zaten, breeding olayı bitti onda. anne süpermodel, baba dahi de olsa, hamile karna klasik müzik dinletilse bile veliaht prens aytek olabiliyor. ve evet, victoria 2'den sonra bunun ikincisi yapmaları lazım. canım çekti bak şimdi, yüklesem mi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 offf victoria 2 çıksada yesek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dv oynuyorum zaten, vanilla toplam 5 sene filan oynadim, hep cokuyodu SS alabilsem gostericem. bi kere prodigy& ecclestical education olmayan kariyla evlendirmiyorum, hep 16 yasinda evlendiriyorum. bole karilar hep 11in altinda stati olmayan, 2 tane 14-15 statli, 2 tane de 11-12 stati olan oluyo hep. babalar da bi sure sora ole cosuyo. 0.67 base incomelik yerler 5 filan veriyo bi sure sora : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahah evet ben de öyle 19 bizans imparatoru + 20 steward filan yapmıştım, sadece konstantinopol'den 150k asker (yarısı HI yarısı archer) filan çıkıyordu, attrition yiyordu daha ordu kımıldamadan. (:P) bütün ülkeden bir milyon asker filan çıkabiliyordu. o stewardship olayının tek başına asker sayısını belirlemesi açık ara ne önemli stat yapıyordu, ona da el atmaları lazım ck2 yaparlarsa ki vicky 2 yaptıklarına göre bir umut var hala sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 lol 1084 yilinda selcuklulari annexledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kendiliğinden düzelti takılma olayıda oyundan bişi anlamadım pek. neye yarıyor courtdaki adamları marhsall steward falan yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Birde komple adamları bi anda demobilize etme yokmu tek tek tıklayıp disband diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 drag-box seçip yapılabiliyordu sanırım ama emin değilim. marshall, steward filan kullandıkları değerleri kralınkine ekliyor. 10 stewardship kraldan, 10 swship steward'dan, 20 swship oluyor, katlanıyor ülkenin geliri. her vezirin diyelim ayrı bir stat'a katkısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bishop yapmak için kaç piety lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bishop olabilmek için dini eğitim almış olması lazım karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sırf olsunlar diye zaten üç beş çocuğu yolladım manastıra :D sırp prensliğiyle başladım oynamaya ilk kez oynuyorum bulgar krallığı kuruldu oyun sırasında daha 1090lar falan gittim king of bulgaria title'nı claim ettim aldım topraklarım aynı sırp prensliği ve çevresi falan ama bulgar kralıyım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Oyun çok crash yapıyor ya autosave 3 ayda mı oynasam ne tam önemli bişiler oluyor oh diyorsun hoop CRASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Law olarak Feudal Contract seçili. Vergide bile en üst ikiyi 0'a çektim. Ama durup dururken vassallar disloyal oluyorlar normalde loyaltyleri yılda + bilmem kaç gözüküyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Eventlerle dusuyor. Stabilite ve senin adamin diplomasisine gore olabiliyor bu. Stabilite -3 e filan bi kere dustu mu bi daha cikarmak nerdeyse imkansiz oluyo dikkat et. Bende herkes % 100 loyaltydeyken zirt pirt isyan ediyodu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bnm extremely bad reputationm sayesinde oluyormuş badboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 arkadaşlar şu oyunun çözünürlüğü nasil yükseltebilirim? bir de tavsiye edebileceğiniz ek dosyalar nedir ? deus vult kurulu. bu arada bugun bir antreman olsun diye italya krallığını seçtim 4-5 yil sonra almanyanın tamamı evlilik yoluyla benim oldu. 2-3 yil sonra herkes isyan etti. şimdi lyon kontu oldum rahat rahat oynuyorum varsa bir kaç gözden kaçirilmamasi gereken tip/hint paylaşin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 anlat anlat bitmez tüyolar ama çözünürlük için settings.txt'i açıp elle gireceksin değerleri, deus vult ile geldi bu neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İlk oynadığım zaman güzel gelmişti şimdi düşünüyorum tekrar açıp oynasammı diye dürtüyo hislerim beni.Ek pakette varken hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 EU3ü açtım, bavyerayı aldım, 4-5 province aldım, baktım PU olmuşum Avusturya ile. Herifler hayvan gibi güçlü. insult atıp duruyorlar. Bir ara vereyim derken açtım forumu CK gördüm. İlk defa oynayacağım indiriyorum şu an oyunu DV ile. Mod tavsiye eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Şu linkte Osmanlının kurulmasını sağlayan eventler filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Müslim oynayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar