Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings Çıktı!

Napoleon

Öne çıkan mesajlar

Victoriayi birakip bunu 2 sini yapsinlar. Ama muslumanlar paganlar da oynansin.

Bide 100 yil icinde selective breeding ile butun rulerlar 15/13/12/14 civarinda statlarla master theologian oluyo, onu da duzeltsinler :)

bide cok ilginc, ne kadar kucuk ulkeyle oynamaya ugrasirsam ugrasiyim, hep 150 yil icinde fransa castille leon portekiz burgundy almanya vs kralligi benim oluyo. Bi kere tam bole sicilyayla rahat rahat oynuyodum, vassallarimdan biri fransanin yarisindan cogunu inherit etti hahah
Sosyal ağlarda paylaş

deus vult oynaman lazım zaten, breeding olayı bitti onda. anne süpermodel, baba dahi de olsa, hamile karna klasik müzik dinletilse bile veliaht prens aytek olabiliyor.

ve evet, victoria 2'den sonra bunun ikincisi yapmaları lazım. canım çekti bak şimdi, yüklesem mi. :(

Sosyal ağlarda paylaş

dv oynuyorum zaten, vanilla toplam 5 sene filan oynadim, hep cokuyodu

SS alabilsem gostericem. bi kere prodigy& ecclestical education olmayan kariyla evlendirmiyorum, hep 16 yasinda evlendiriyorum.

bole karilar hep 11in altinda stati olmayan, 2 tane 14-15 statli, 2 tane de 11-12 stati olan oluyo hep. babalar da bi sure sora ole cosuyo. 0.67 base incomelik yerler 5 filan veriyo bi sure sora : )
Sosyal ağlarda paylaş

ahah evet ben de öyle 19 bizans imparatoru + 20 steward filan yapmıştım, sadece konstantinopol'den 150k asker (yarısı HI yarısı archer) filan çıkıyordu, attrition yiyordu daha ordu kımıldamadan. (:P) bütün ülkeden bir milyon asker filan çıkabiliyordu.

o stewardship olayının tek başına asker sayısını belirlemesi açık ara ne önemli stat yapıyordu, ona da el atmaları lazım ck2 yaparlarsa ki vicky 2 yaptıklarına göre bir umut var hala sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

drag-box seçip yapılabiliyordu sanırım ama emin değilim.

marshall, steward filan kullandıkları değerleri kralınkine ekliyor. 10 stewardship kraldan, 10 swship steward'dan, 20 swship oluyor, katlanıyor ülkenin geliri. her vezirin diyelim ayrı bir stat'a katkısı var.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf olsunlar diye zaten üç beş çocuğu yolladım manastıra :D sırp prensliğiyle başladım oynamaya ilk kez oynuyorum bulgar krallığı kuruldu oyun sırasında daha 1090lar falan gittim king of bulgaria title'nı claim ettim aldım topraklarım aynı sırp prensliği ve çevresi falan ama bulgar kralıyım :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
arkadaşlar şu oyunun çözünürlüğü nasil yükseltebilirim? bir de tavsiye edebileceğiniz ek dosyalar nedir ? deus vult kurulu.

bu arada bugun bir antreman olsun diye italya krallığını seçtim 4-5 yil sonra almanyanın tamamı evlilik yoluyla benim oldu. 2-3 yil sonra herkes isyan etti.

şimdi lyon kontu oldum rahat rahat oynuyorum varsa bir kaç gözden kaçirilmamasi gereken tip/hint paylaşin plx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...