Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

“Türk erkek güvenmiyorum”


Masteis

Öne çıkan mesajlar

bi turizm acentasındaki marmariste olan bi otelin hakkında yapılan yoruma rastladım demin. artık google translate emeğimidir nedir ama hikaye efsane, abimiz fena akmış-mamış aslında.


Değerlendirme tarihi: 13 Eyl 2010
1 kişi bu yorumu yararlı buldu
Mar de iyi bir tatil vardı Soleil. Temel ama temiz daire. Personel dostu vardır. Burada çalışan Türk erkeklerin yalan için düşme sakınmak için diğer İngiliz ve İrlandalı Kız uyarmak istiyorum. Onlar çok inandırıcı yalancı. Onlar her hafta farklı bir kız var, onlarla ilgili alamadım. Onlar sadece - ve sen are biri gibi hissediyorum yapmak iyi ancak bunlar tabii ki İngiltere pasaport isteyen. Özellikle dikkat içinde Doğuş ('dosh' okunur). Facebook güzellikleri sayesinde, ben onun yalan çok hızlı bir şekilde eve sonra ve önce çok fazla zaman ve para ona yatırım keşfetti.



edit. abimiz hiç akamamış ya, ben olayı çok yanlış anlamışım. olayı da tekrar okudum, çok tırtmış. neyse ya kaçayım ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yoruma baktığımda doğuş hatunu tava getirmiş sonra ayarı vermiş olarak okudum. gözüme bişey takıldı bi daha okudum, olayın kahramanı doğuş değil de oteldeki bütün herkes godoş, bütün herkes dolandırıcı olarak anladım. şimdi gene okudum gene doğuşun piçliği başrolde.
uykusuzluk ne garip kafadır arkadaş. bi daha okumaya korkuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...