Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Herkese olmuştur herhalde... Müzikte bir grup ile ilgili böyle çok bişey bildiğini sanarak konuşurken inanılmaz potlar kırarsınız cahilliğiniz yüzünden. :) Bana oldu, System of a Down grubunun Chop Suey adlı şarkısını Kazaa'dan çekiyodum. Chop Suey'i şarkıyı söyleyen adamın adı, şarkıyı da System of a Down sanıyordum. :p Arkadaşa dedim... "Yahu bu Chop Suey de ne ezik adammış, sadece bi tane şarkısı var..." Gelen tepki... "azuahauhahuhuadhuahuahuahuahjahhzyuzuzhhzhzhzhaaaaa.... ulan gerizekalı! Chop Suey şarkı ismi, System of a Down grubun adı..." Ben, "hmm... hadi ya..."[hline]...bir Aliba hayranı...
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bi ara Rainbow muhabbeti yapıyorken lafa aynen şöyle başladım "Ritchie Blackmore'un vokal yaptığı zamanlarda...." Hala bunu sölediim arkadaşım her karşılaşmamızda yüzüme vurur salak adam diye.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher"
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben diil de bisim arkadaş... bi gün okulda loverman i söyliom kendi kendime tam "'cause i'm what i'm what i'm what i'm what i'm i'm your loverman" kısmındayım bu atladı: "musharindamarindamarindamarinnn.. i'm your loverman " Lan zalo dedim musha rindama kısmı whisky in the jar'da abi herifi her gördüğümde başlıyom muharin musharin.......... :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ehemm... kim olduğu önemli değil ama yarılmıştım Bonepart'ın bi radyo programında Bonepart sordu: Ozzy Osbourne'un ilk grubunun adı nedir? cevaplardan bir tanesi: Aerosmith...[hline]:D
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 iyi gene grup gündoğarken dememiş ahaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya bai ben internette bi kızla muhabbet ederken kıza frp ile alakan fln warmı dedim? frp yi duydum ama hiç dinlemedim dedi ahahahaha[hline]No job No school No money NO PROBLEM
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 efenim bende birgün çok kötü bi pot kırdım paticikten bi ark'a kendini bilir.... dediki bana portishead'in hangi şarkısını seversin dedi. bende nobody loves me dedim. oda sonra sour times dedi. bende "aaa onu unuttum yazmayı" dedim... :([hline]Get Down On Your Knees....
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Robert Trujillo ile ilgili konuşuyoruz bi arkadaşla. Sahnede yaptığı şebekliklerden bahsediyoruz. Arkadaş aynen şöyle dedi... "Yahu ben bu Robert'ın kimden özendiğini, bu hareketlerini yaptığını anladım. Ozzy Osbourne'nun bi bassçısı var, aynı bu adam saçlar falan hareketler aynı, Robert'ta sakal olsa aynı adam diycem, bu kadar özentilik olmaz..." Ben ise bu saçma yoruma.. ."zıuzuzhuzhuzhuhzuhzhahahaha... ikisi de aynı adam olm hıyar mısın.. muahhaha" şeklinde yarılarak bir karşılık verdim. :)[hline]...bir Aliba hayranı...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 lol iiymiş[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 warmıdır bu alanda yaptıım cahillik doggy bilir anca hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Sly-one; Radyo hadisesindeki "stream genre: male" olayi mi ? :lol:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Natural_Jedi, 10 July 2003 19:35 tarihinde demiş ki: ya bai ben internette bi kızla muhabbet ederken kıza frp ile alakan fln warmı dedim? frp yi duydum ama hiç dinlemedim dedi ahahahaha asduhuıasdhuıdı0qhru9rhwuq9..iiymiş..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bilmiosan bilmiom de sallamanin bi anlami yok !:)[hline]No job No school No money NO PROBLEM axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Adı bende kalsın wjlerimizden birisinden Marlin Mensın - Sweet Dreams istemiştim, oda bana "Ya kimdi bu Merlin Mensın hani şu 60larda ölen sarışın bomba diilmiydi?" demişti...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi Yngwie Malmsteen den konusuyoruz aga konser oncesi aynen sunu soledim: -abi bu grup ne zaman geliyo yaw??????:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olsun seninki pot kırmak sayılmaz (eğer ben bunu söyleyerek pot kırmıyosam) Adamın grubunun adı da kendi ismi! Yngwie Malmsteen[hline]:D [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 July 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bilmiyorum demesini bilenin cevap veremeyeceği soru yoktur. Özdemir Asaf[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Zed Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 "komşudan hacıladığı kitaptaki özdeyişleri foruma yazıp hava atan dombilidir, taocudur." Üst Komşun[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: axedice, 11 July 2003 19:35 tarihinde demiş ki: Adı bende kalsın wjlerimizden birisinden Marlin Mensın - Sweet Dreams istemiştim, oda bana "Ya kimdi bu Merlin Mensın hani şu 60larda ölen sarışın bomba diilmiydi?" demişti...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . lol yardım[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 "geri verilen kitapları hatırlamayan topaçtır." alt komşun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Divine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 :D Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Ehem uyarmışım ama bak "eğer yeni bhir pot kımıyosam" diye[hline]:D DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kırsna nolur malmteen top abi o viking faln yalan onalr sen git pot kırcana malmsteein kafasını kır. :-)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ya şimödi dediğim laftan sonra herkez nasi ya hödööööööööööööö diye çullana bilir ama o herif gitar fln çalmiyo!keman çalio onuda çalamio adam kendi tarzını yaratmış diceksiniz herife gitarin tanrisi nidasinda bakio herkez yaptiği herşey ayni dıdıdıddı öttürüyo japon orkestrası ile çalarken arkada herifler BOM BOM BOMBA BOM diye melodi gidiyo önde herif ididididididididwiyaaaaws fln öttürüyo ne alaka be!adam kendini bi şey saniyo türklerde herifi obaaaaa bu adam gitarın tanrısı fln diye pof pof layınca adam tabi gelir türkiyeye 3 kere yurt dışında herife burda olduğu gibi bakilmio aslında![hline]No job No school No money NO PROBLEM HellzoneRevengeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Kendercik, 11 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki: olsun seninki pot kırmak sayılmaz (eğer ben bunu söyleyerek pot kırmıyosam) Adamın grubunun adı da kendi ismi! Yngwie Malmsteen[hline]:D [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 July 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] grubunun adı rising force olmasın :)Yngwie Johann Malmsteen 's rising force .ha bi de bişi sorcam bu seneki konserine gitmiş olanb war mı ? Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/563461-bilgi-yetersizli%25c3%25b0i-ve-rezillikler-kyrylan-potlar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bilmiosan bilmiom de sallamanin bi anlami yok !:)[hline]No job No school No money NO PROBLEM
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Adı bende kalsın wjlerimizden birisinden Marlin Mensın - Sweet Dreams istemiştim, oda bana "Ya kimdi bu Merlin Mensın hani şu 60larda ölen sarışın bomba diilmiydi?" demişti...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi Yngwie Malmsteen den konusuyoruz aga konser oncesi aynen sunu soledim: -abi bu grup ne zaman geliyo yaw??????:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olsun seninki pot kırmak sayılmaz (eğer ben bunu söyleyerek pot kırmıyosam) Adamın grubunun adı da kendi ismi! Yngwie Malmsteen[hline]:D [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 July 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bilmiyorum demesini bilenin cevap veremeyeceği soru yoktur. Özdemir Asaf[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 "komşudan hacıladığı kitaptaki özdeyişleri foruma yazıp hava atan dombilidir, taocudur." Üst Komşun[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: axedice, 11 July 2003 19:35 tarihinde demiş ki: Adı bende kalsın wjlerimizden birisinden Marlin Mensın - Sweet Dreams istemiştim, oda bana "Ya kimdi bu Merlin Mensın hani şu 60larda ölen sarışın bomba diilmiydi?" demişti...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . lol yardım[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 "geri verilen kitapları hatırlamayan topaçtır." alt komşun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Ehem uyarmışım ama bak "eğer yeni bhir pot kımıyosam" diye[hline]:D
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kırsna nolur malmteen top abi o viking faln yalan onalr sen git pot kırcana malmsteein kafasını kır. :-)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ya şimödi dediğim laftan sonra herkez nasi ya hödööööööööööööö diye çullana bilir ama o herif gitar fln çalmiyo!keman çalio onuda çalamio adam kendi tarzını yaratmış diceksiniz herife gitarin tanrisi nidasinda bakio herkez yaptiği herşey ayni dıdıdıddı öttürüyo japon orkestrası ile çalarken arkada herifler BOM BOM BOMBA BOM diye melodi gidiyo önde herif ididididididididwiyaaaaws fln öttürüyo ne alaka be!adam kendini bi şey saniyo türklerde herifi obaaaaa bu adam gitarın tanrısı fln diye pof pof layınca adam tabi gelir türkiyeye 3 kere yurt dışında herife burda olduğu gibi bakilmio aslında![hline]No job No school No money NO PROBLEM
HellzoneRevengeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Kendercik, 11 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki: olsun seninki pot kırmak sayılmaz (eğer ben bunu söyleyerek pot kırmıyosam) Adamın grubunun adı da kendi ismi! Yngwie Malmsteen[hline]:D [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 July 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] grubunun adı rising force olmasın :)Yngwie Johann Malmsteen 's rising force .ha bi de bişi sorcam bu seneki konserine gitmiş olanb war mı ?
Öne çıkan mesajlar