bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sd said: bir tanesini salona alıcaz, diğerini yatak odasına. yatak odasına alcağım ile ilgili aklımda soru işareti yok ama, salona alıcağım konusunda kararsızım. İnternette baya araştırma yaptım, LCD - LED - Plazma farklılıkları ile ilgili ve insanların niye inatla LED dediklerini gerçekten anlıyamıyorum. Benim gördüğüm kadarı ile en iyi görüntü kalitesini Plazma veriyormuş. Fiyat olarak da Plazma en uygunu görünüyor. Plazmanin EN BÜYÜK dezavantajı çalıştığı mekanın karanlık olması gerekiyor görüntü kalitesinin alınması için, LED veya LCD gibi değil, cam pencere açıkken izlenmiyormuş doğru düzgün parlamadan dolayı. E bizde çalışan insanlar olduğumuzdan günün ortasında TV izleme gibi bir lüksümüz yok. Plazmalar eskisi gibi kalında değil, ısınma konusunu bilmiyorum ama enerji olarak diğerlerinden daha çok emdiği doğru. Şayet saatlerce oturup TV izlemiyoruz, günde 2 saat veya daha az. LED diyen arkadaşlar neye dayanarak LED diyor? Aynı şekilde LCD? Plazmada canımı sıkan tek şey izleme mesafemizin 3-3.5 metre olması ve Plazma alınca da insanın eli 46" e gidiyor, acaba 3.5 metreden overkill mi yapmış oluruz 46" ile? 3D'den nefret ediyorum, sinemada 3D olursa film girmiyorum çünkü o salak gözlükler rahatsız olduğu gibi aynı zamanda 3d sahneler dışında canlı renklerinde canını okuyor mafediyor. Şimdiki normal yayını 3D e çevirenlerde böyle mi? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bugün alıcam.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bu konu niye mobil cihazlarda açılı? donanımda olmalı gibi geliyor
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Arattım konu burda çıktı demin arkadaşlar zaten yazdı niye mobilde diye, takıntı yapmaya gerek yok taşınır gerekli görünürse.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 nereye acılmasını dilersiniz? size sormadan acma hatasına dusmeyelim bir dahakine.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 donanıma açılmasını dilerdim, bi de dünyada açlığın bitmesini çocukların şeker yemesini...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 heal the world, make there a better place..
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yazıldı mı bilmiyorum ama aldığın yerde açtırıp backlight-bleeding var mı diye kontrol ettir.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bingildak said: sd said: bir tanesini salona alıcaz, diğerini yatak odasına. yatak odasına alcağım ile ilgili aklımda soru işareti yok ama, salona alıcağım konusunda kararsızım. İnternette baya araştırma yaptım, LCD - LED - Plazma farklılıkları ile ilgili ve insanların niye inatla LED dediklerini gerçekten anlıyamıyorum. Benim gördüğüm kadarı ile en iyi görüntü kalitesini Plazma veriyormuş. Fiyat olarak da Plazma en uygunu görünüyor. Plazmanin EN BÜYÜK dezavantajı çalıştığı mekanın karanlık olması gerekiyor görüntü kalitesinin alınması için, LED veya LCD gibi değil, cam pencere açıkken izlenmiyormuş doğru düzgün parlamadan dolayı. E bizde çalışan insanlar olduğumuzdan günün ortasında TV izleme gibi bir lüksümüz yok. Plazmalar eskisi gibi kalında değil, ısınma konusunu bilmiyorum ama enerji olarak diğerlerinden daha çok emdiği doğru. Şayet saatlerce oturup TV izlemiyoruz, günde 2 saat veya daha az. LED diyen arkadaşlar neye dayanarak LED diyor? Aynı şekilde LCD? Plazmada canımı sıkan tek şey izleme mesafemizin 3-3.5 metre olması ve Plazma alınca da insanın eli 46" e gidiyor, acaba 3.5 metreden overkill mi yapmış oluruz 46" ile? 3D'den nefret ediyorum, sinemada 3D olursa film girmiyorum çünkü o salak gözlükler rahatsız olduğu gibi aynı zamanda 3d sahneler dışında canlı renklerinde canını okuyor mafediyor. Şimdiki normal yayını 3D e çevirenlerde böyle mi? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bugün alıcam. 52 inch plasmam var, lcd kadar ince, cam acik kapali gun gunes icerde izliyorum. plazma ownz. mesafem 3,5 - 4 metredir max keske daha buyugunu alsa idim diyorum yani o derece. enfes aletler bunlar, cekiyorum diziyi filmi koyuyorum hd ye , cakiyorum aletin arkasindaki usb girisine alt yazili film izliyorum siddetle tavsiye ederim, alirken boyle icinde divx oynaticili usb girisli bir sey alin.
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 -- moved topic --
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ps-51d550-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22643.html ne diyosunuz? eksiği, kötü tarafı var mı benim gözümden kaçan? veya kullanıp da memnun kalmayan? ürün bence özelliklerine ve boyutuna göre ucuz, ama 3D dvd player + home theater (paket olmak durumundaymıs dediklerine göre) şu an 600-1000 tl arasındaymış. yani 3d keyfini sürmek için 3 bin e fln geliyor? değer mi 3d için? satan arkadaş 1-2 aya 3d playerların fiyatlarında çok büyük düşüş olacak diyor bütün markaların girmesinden dolayı, 300-500 e alırsın beklersen diyor.. bilemedim valla. ben pek 3d fanı değilim ama TV de hergün aldığın bi şey değil sonuçta ve bütün filmleri artık 3d çıkarmaya başladılar, parayı vermişken trendin içinde bi şey almak daha mı mantıklı ki?
hanzade1107 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 farklı markaların 3d tvlerini arastırdınızmı?
incim_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bingildak said: http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ps-51d550-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22643.html ne diyosunuz? eksiği, kötü tarafı var mı benim gözümden kaçan? veya kullanıp da memnun kalmayan? ürün bence özelliklerine ve boyutuna göre ucuz, ama 3D dvd player + home theater (paket olmak durumundaymıs dediklerine göre) şu an 600-1000 tl arasındaymış. yani 3d keyfini sürmek için 3 bin e fln geliyor? değer mi 3d için? satan arkadaş 1-2 aya 3d playerların fiyatlarında çok büyük düşüş olacak diyor bütün markaların girmesinden dolayı, 300-500 e alırsın beklersen diyor.. bilemedim valla. ben pek 3d fanı değilim ama TV de hergün aldığın bi şey değil sonuçta ve bütün filmleri artık 3d çıkarmaya başladılar, parayı vermişken trendin içinde bi şey almak daha mı mantıklı ki? Linkini verdiğin TV 'ye baktım güzel görünüyor ,ama bundan daha iyi modellere bakmalısın.
hanzade1107 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 satış noktasında gözlüklerini deneyin ona göre karar verin.
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bingildak said: http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ps-51d550-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22643.html ne diyosunuz? eksiği, kötü tarafı var mı benim gözümden kaçan? veya kullanıp da memnun kalmayan? ürün bence özelliklerine ve boyutuna göre ucuz, ama 3D dvd player + home theater (paket olmak durumundaymıs dediklerine göre) şu an 600-1000 tl arasındaymış. yani 3d keyfini sürmek için 3 bin e fln geliyor? değer mi 3d için? satan arkadaş 1-2 aya 3d playerların fiyatlarında çok büyük düşüş olacak diyor bütün markaların girmesinden dolayı, 300-500 e alırsın beklersen diyor.. bilemedim valla. ben pek 3d fanı değilim ama TV de hergün aldığın bi şey değil sonuçta ve bütün filmleri artık 3d çıkarmaya başladılar, parayı vermişken trendin içinde bi şey almak daha mı mantıklı ki? Sizin fiyat aralığınız nedir acaba?
incim_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 3D TV FPR gözlüğünü deneyenler var mı ?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yav bu istanbulbilişim cok kolpaydi bi ara,sitesinde olan ürün magazada olmuyordu,hatta sitede stokta gözüken ürünü aldıktan sonra,ürün yurtdısından geliyor 1-2 hafta sürer vs demişlerdi.
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 incim_ said: 3D TV FPR gözlüğünü deneyenler var mı ? 3d tv fpr gözlüğü ben denedim parlak ve görüntü kalitesi oldukça iyiydi.Yanında elektromanyetik dalga yayan pil yok pilsiz çalışıyor.
Öne çıkan mesajlar