Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animal Taming Skill Skill Gain acisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konudada belirttigim gibi animal taming skill'i spheretables'den acilmiyor bilindigi gibi power hour kavramını nasil animal tamingde aktif edebilirim bir bilgi verirseniz acik sekilde direk nasil oldugu belirtilirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
sphere/scripts/items/tstaff ı açıorsun
oradan raund uaratıorsun orda bi kaç belkide sna yabancı komutlar var.
round(3)fln fln <75,0 die orada n o roundun içindeki sayıyı deiştirerek ph yi açarsın kolay gelsin copy/paste rulaz.
Mesaj tarihi:
if ( < 30.0)
if (rand(3) == 1)
cont.taming ( + 1)
endif
elseif ( < 50.0)
if (rand(6) == 1)
cont.taming ( + 1)
endif
elseif ( < 75.0)
if (rand(12) == 1)
cont.taming ( + 1)
endif
elseif ( < 100.0)
if (rand(24) == 1)
cont.taming ( + 1)

$eklinde olan kisim var eger nebula scriptlerini kullaniyor isen, burdaki rand(x) kismini dusurursen cabuk skill gelecektir. Eger default ta animal taming icin ph acacaksan spheretables'tan taming'i buluyorsun ve adv_rate kismini ayarliyorsun.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game;
Forget the Name, Play the Game.

-Math-
Mesaj tarihi:
nick süper.fake olabilir mi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 14 Eylül 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birileri birilerini kandırmaya çalışıyorsa ki öyle birşey olmayada bilir .. biz şuanda öyleyse diye konuşuyoruz yani fake se kardeşim ben elleşirim kimse gelipte dalavere çevirmesin.
Fake değilse zaten üstünede alınmasın.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ra: burasi yardimlasma mekani, daha once sorulmamis bir soru olarak -sorulduysada biz hatirlamiyoruz- yardimci olma hakkina sahibiz, ancak kimse sana "acaba hangi shardin ownerinidir" diye bir hitap etme hakkini vermiyor, vermeyecekte, buradan daha once 1 kere uzaklastirildiniz sanirim bu size bir ders olmamis, siz ki "acaba hangi shardin owneridir" diye hitap eden biri olarak, tarafimdan yazilmis sphere scripting giris #1 tutorial'ini kendi forumlarinizda millete ben yazdim diyerek sunmadiniz mi? oncelikle kendimize bakalim, sonrasinda insanlari elestirelim ve ya tasliyalim degil mi? Yardima ve ogrenmeye muhtac insanlara hic bir sekilde laf etme hakkiniz yok. Sizde bir shard ownerisiniz, fake nicklerle sordugunuz sorulari saymiyayim? Ve forumlarinizda olan rezaletleri (yanlis anlasilmasin ben o forumlara 1 kere bile adim atmadim sadece bana haberleri copy paste seklinde cok guzel ulasiyor o rezaletlerin) Ayriyetten; bana delikanli rolleri yapmayin ki Quaxis'te player oldugunuz donemden (Warlock King) hatta Quaxis Staff toplantisina Xheana ile beraber geldiginizden taniyorum sizi, keske insanlarda sizi gorebilmis olsa; yani gorenler sasirir, bu bir deri bir kemik adam gelmiste nasil bize laf atabilme cesaretini bulabiliyor diye, real'da hic sesiniz cikmiyordu, yoksa klavye basina gecince parmaklariniz mi show yapiyor? Sanal Alem Delikanliligi ile olmaz bu isler.

Saygilar & Sevgiler.
Peace!

edit: bold yazi
[signature][hline]-Makaveli-

[Bu mesaj Dmx tarafından 14 Eylül 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Math-, 14 Eylül 2004 13:43 tarihinde demiş ki:
if ( < 30.0)
if (rand(3) == 1)
cont.taming ( + 1)
endif
elseif ( < 50.0)
if (rand(6) == 1)
cont.taming ( + 1)
endif
elseif ( < 75.0)
if (rand(12) == 1)
cont.taming ( + 1)
endif
elseif ( < 100.0)
if (rand(24) == 1)
cont.taming ( + 1)

$eklinde olan kisim var eger nebula scriptlerini kullaniyor isen, burdaki rand(x) kismini dusurursen cabuk skill gelecektir. Eger default ta animal taming icin ph acacaksan spheretables'tan taming'i buluyorsun ve adv_rate kismini ayarliyorsun.

demi$ arkada$ımız ornegin ;
elseif ( < 100.0)
geciyor burada bunlarmı dusurulucek? 30.0 50.0 75.0 100.0 var bunlar neye gore degistirilicekler acaba ? bu konuda bilgi verirseniz sevinecegim. yani neye gore ve ne sekilde degistirilicekler bunu acık belirtirseniz sevinirim?
Mesaj tarihi:
if (rand(12) == 1) gibi satirlar var gordugunuz gibi onlardaki rand'lar degistirilecek. nasil olacak diceksiniz? bu mesela 12'de 1 sansla artmasini saglar onu if (rand(5) == 1) yaparsan 5'de 1 sans olur.[signature][hline]-Makaveli-

[Bu mesaj Dmx tarafından 14 Eylül 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sagol DMX ;) bu arada ilgin , alakan ve savunman icin te$ekkurler. iSyancı, artist genclerin kendini begenmis tarzdaki diyaloglarından oturu paticik forumları bircok polemige tanık oluyor neyse siz gibilerde belinin bukulmemesi icin yeterlidir.
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 14 Eylül 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
burda yardim etmeye cali$iliyor birakin fake olsun sata$mayin elaleme ya.

nasıl hak verdim sana anlatamam :)[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
said:
sorusorcam, 14 Eylül 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
sagol DMX ;) bu arada ilgin , alakan ve savunman icin te$ekkurler. iSyancı, artist genclerin kendini begenmis tarzdaki diyaloglarından oturu paticik forumları bircok polemige tanık oluyor neyse siz gibilerde belinin bukulmemesi icin yeterlidir.

sen asıl nickinle gelip bunu sormaktan aciz ve çekiniyorsan gelip bunları bana diyemezsin.scrptle ilgili $u güne sorulmu$ bi topicte ahah salak bilmiyor flm vs veya a$agılayıcı lafım mı olmu$?aksine scrptten anlamam bile.sanki gerçek nickinle gelip sorsan seni yicekler.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 14 Eylül 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Ra: burasi yardimlasma mekani, daha once sorulmamis bir soru olarak -sorulduysada biz hatirlamiyoruz- yardimci olma hakkina sahibiz, ancak kimse sana "acaba hangi shardin ownerinidir" diye bir hitap etme hakkini vermiyor, vermeyecekte, buradan daha once 1 kere uzaklastirildiniz sanirim bu size bir ders olmamis, siz ki "acaba hangi shardin owneridir" diye hitap eden biri olarak, tarafimdan yazilmis sphere scripting giris #1 tutorial'ini kendi forumlarinizda millete ben yazdim diyerek sunmadiniz mi? oncelikle kendimize bakalim, sonrasinda insanlari elestirelim ve ya tasliyalim degil mi? Yardima ve ogrenmeye muhtac insanlara hic bir sekilde laf etme hakkiniz yok. Sizde bir shard ownerisiniz, fake nicklerle sordugunuz sorulari saymiyayim? Ve forumlarinizda olan rezaletleri (yanlis anlasilmasin ben o forumlara 1 kere bile adim atmadim sadece bana haberleri copy paste seklinde cok guzel ulasiyor o rezaletlerin) Ayriyetten; bana delikanli rolleri yapmayin ki Quaxis'te player oldugunuz donemden (Warlock King) hatta Quaxis Staff toplantisina Xheana ile beraber geldiginizden taniyorum sizi, keske insanlarda sizi gorebilmis olsa; yani gorenler sasirir, bu bir deri bir kemik adam gelmiste nasil bize laf atabilme cesaretini bulabiliyor diye, real'da hic sesiniz cikmiyordu, yoksa klavye basina gecince parmaklariniz mi show yapiyor? Sanal Alem Delikanliligi ile olmaz bu isler.

Saygilar & Sevgiler.
Peace!

edit: bold yazi

Haluk;
1) Ben paticikte hiç fake nick kullanmadim. Kullanip kullanmadiğimi yöneticilerede sorabilirsin. 3 accountum var üçüde fake değildir
2) Boyum 1.80 kg 80 bir deri bir kemik değilim xheanayıda biliorsun zaten. Ha diorsanki "sen delikanli adam değilsin burda piskopat ayaklarina yatma" [email protected] msn ine gel .
3) Ben senin gibi 40 milyona tanimadiğim adama gm lik satmiyorum. Nebuladaki player arkadaşlarima gelin lan seer olun demiyorum.Ben daha hiç bir arkadaşima ben shard açtim gelin demedim. Sizin gibi boş boğazlar olmasaydi kimse bilmezdi shard açtiğimi.
4) Bu konudada adam eğer fake se yani değilse zaten bişey demiyorum ama fake sede karışırım çünki insanlari salak zannedip kandirmaya çalişanlari hiç sevmem.
5) Senin yazdiğin tutoriali kendi siteme koydum ama altina Ra mi yazdim? Onu bana daha evel başka soranlarda oldu cevabim aynen şuydu " Hak edenin altina ismini koyarim " .

Aldınmı cevaplarını?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...