hozceri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Arkadas askerden geldi 2 ay oynadı sanırım o bıraktı ben zaten girmiyorum pek guilddin cogu migrate etti. D2 yüklemeyi dusunuyorum. Su d3 cıksada wowdan tamamen kurtulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ee sonra blizzardın yeni mmorpg si gelse d3 den kurtulsam diyceksin bırakın ağlamayı artık ya asfdszdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hozceri said: Arkadas askerden geldi 2 ay oynadı sanırım o bıraktı ben zaten girmiyorum pek guilddin cogu migrate etti. D2 yüklemeyi dusunuyorum. Su d3 cıksada wowdan tamamen kurtulsam. d2 kesmiyor abi bayıyor artık :( 5 gün dayanabildim. Deli gibi oynamak istiyorum ama yok olmuyor. Casual olarak WoW da char kasıyorum, heirloomsuz, quest yaparak/okuyarak. Böyle zevkli bayağı. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bırakalı 3 ay falan oldu sanırım.bu aralar hesabı açmayı düşünüyorum 6 snedir hiç alliance olmadım mesela bir dwarf pala falan açsam alliance gözü ile oynarsam belki sıkılmam diyorum ama belki işte sonra sıkılırsam bu işsizlik zamanında verdigim 28tl fena koyar bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 düşük level pvp çok acayip. rogue mesela ambush + evis le iki tuş tek atıyorum çoğu classa. biraz yetenek gösterdin mi zaten birinci bitiriyorsun bg'yi. diğer classlardan da itemı düzgün olanlar direk farmlıyorlar. aradığım zevki düşük levellerde buldum. 79 ve 69 level özellikle efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar