Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Agalar şimdi yeni bir notebook alacağım fakat kararsız kaldım MacBook(Pro değil) mu alsam yoksa o fiyata normal bir notebook mu alsam. Oyun oynamayı düşünmüyorum anca flash oyunlar olur o da arada sırada. Önemli olan Office ve Meta Trader. Meta Traderı wine üzerinden çalıştırmayı düşünüyorum o yüzden sorun yok fakat şu Office konusunda sıkıntılarım var. Word ile hazırladığım dökümanları Windows üzerinde açtıklarında kayık kayık olacaksa bu benim için büyük bir sorun olacak gibi. 1-2 kere yaşadım böyle birşey Macte o yüzden endişelerim var. Bu MacBookların yenileri ne zaman çıkacak ya da yakın zamanda çıkacak mı ne zaman almamı tavsiye edersiniz ? Maclere çok fazlasıyla alışığım ondan bir sorun yaratmaz. Pil ömrü ve ısınma olayı konusunda macbook pro açıkara üstündü tecrübelerime dayanarak. Macbookunda öyle olduğunu düşünüyorum ve MacBook alırsam daha mutlu olacağım gibime geliyor ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu fiyata iyi bir masaüstü alabilirsin [hr] donanimhaber yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 :D:D:D sağlam bir masaüstüm var zaten ondan düşünmüyorum diyeyim ileriki masaüstü postlarına ithafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Pro al, air al normal macbook alma, o paraya degmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 uyum sorunu kalmadi artik ama office for mac cok da kullanisli degil. ben mecbur kalmadikca kullanmiyorum. boyle bir cirkin, bir itici geliyor gozume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 macbook al, normal macbook. Pro ya gerek yok air sana lazım değil. 4 sene olcak macbookumu alalaı, 20 den fazla kere düşürdüm tık demedi ( bi blututu bozuldu ) pili bitti öldü, çünkü yaklaşık 1,5 sene neredeyse kapamadım. sürekli sarj/desarj ola ola cycle time ı doldu her yere goturdum, otobüste müzik çalar olarak kullandım; havalimanında acil mail atmam gerektiği bi durumda millet "ııghhh wireless çekçem beaaan" die ıkınırken, çatır çatır bağlanıp takıldım ( neden bu bılmıorm ama fena cekıor ) klavyesi ultra güzel yeni ekranlar mat değil, varsa mat ekran al parlak ekran gay. beyaz al kumandası harika, çooook kullandım. bi yerden sonra yavaşlıo sanırım artık format istio. fanını falan hiç temizlemedim. bi kerek hafızaı ölür gibi oldu, taktım çıkardım sorun cozuldu. touchpad zaten çoookii who needs mouse yani. Gidipte netbook alma lütfen azcık para daha koy macbook al normal. Phalaı değiller zati. Ha bide, benimkinde halen office sucks.Ama ben hala tiger kullanıorm onla alakalı olabilir. bu arada benim macbook bile ısınmıyordu ( bi patch yapıosun ). dert deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mac (tu) Katiliyorum, pil ömru olsun, isi olayi olsun gayet basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 alacaksan 13.3 macbookair al gerisine harcadigin paraya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Alakasi yok, ihtiyac meselesi tamamen niye harcadigin paraya yazik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 macbookun allah belasını versin demeye gelmiştim. şu da doğruya doğru dedirtti. Korax said: Mac (tu) Katiliyorum, pil ömru olsun, isi olayi olsun gayet basarili. çogbişmanımçog :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o degilde aletin 7 saat ömru gidio lan ahah, hani hic yolda birakmadi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ustune binip yola mi cikiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 djhfgdlısgjşosfd sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kiz kismi sesli gulmez, usturuplu dur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 üstüne 3 5 daha koy pro al. air dediğini alacağına ipad + klavyeli dock çakarsın daha iyi. air sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 air sux değil bir kere. Air'ın hdd'leri farklı bildiğiniz üzere ve çok daha hızlı + kaliteli. Neyse, bence çok kastırmayacaksan pro almana gerek yok. Ben kastırıyorum diye pro almıştım, ama hafif değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Vaio al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aquila said: ustune binip yola mi cikiyosun sen? heeee ustune biniom lale :) zört diye pili bitip otobuste yada havaalaninda ortada birakmiyo eeele. paspatur said: Vaio al. aman diyim abi, mbp'den önce vaio aldim, bin pisman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 BiTcH_oFBaT said: air sux değil bir kere. Air'ın hdd'leri farklı bildiğiniz üzere ve çok daha hızlı + kaliteli. Neyse, bence çok kastırmayacaksan pro almana gerek yok. Ben kastırıyorum diye pro almıştım, ama hafif değil işte. Air'de ssd var. Ssd degilse bile 7200 rpm falan var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mac Book Air in inceligine ve mobilitesine hayranim. Fakat Mac kullanicisi degilsen, Mac i ne icin ne amaclarla kullanicagini dusun oyle al. Normal kullanim icin ise alisirisin Mac OSX e, fakat spesifik kullanimin varsa, Windows'da veya Linux'da power user isen zorlanabilirsin. Biraz dingil halleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 surada bir hafta yeni air i kullanipta yorum yapan bir kisi var mi acaba? air suck mis neyi suck beyler? dingil halleri varmis neyi dingil? cd dvd kullanmiyorsan(onuda ek aliyorsun)(ben bayagdir kullanmiyormusum farkettim) air disindakiler gereksiz agirlik gecc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 3 senelik laptopumun CD sürücüsünü 10 kere anca kullanmışımdır. O derece gereksiz bir cd sürücüsü taşımak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Korax said: BiTcH_oFBaT said: air sux değil bir kere. Air'ın hdd'leri farklı bildiğiniz üzere ve çok daha hızlı + kaliteli. Neyse, bence çok kastırmayacaksan pro almana gerek yok. Ben kastırıyorum diye pro almıştım, ama hafif değil işte. Air'de ssd var. Ssd degilse bile 7200 rpm falan var galiba. ssd var işte. şu an apple'ın sitesinde mac book pro ları filan modifiye ederken ssd seçeneğinin fiyatına iyi bak :) Airların en büyük avantajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mac OSX kendisi dingil, bazi seyleri cok zorlamislar kullanisli yapicam diye, kullanisli degil. Ama kullanim olayina bagli, neyi nasil ne kadar kullandigina bagli. Macbook larin bir cogunda home page down etc buttonlari yok, iki uc tusa basiyon yapiyon da, cok boyle sacma seyler var. Pencereyi maksimize edecek tus yok, anca asagidan cekip buyutuyon. mantiklarina gore full screen yaptiginda sagda solda bos alan kaliyomus, o yuzden maksimize etmene gerek yok, ama kullanissiz bana ve bir cok insana gore, cunku focus dagitiyor ekranda 20 tane pencere gormek stack halinde. Dock dedigin ayri bi sacmalik, task bar olmamasi kotu, her acik pencereyi goremiyosun asagida, grupluyor butun pencereleri. 3 tane ayri google chrome varsa bir tanesi duruyor. Expose kullanabilirsin ama once expose aciyon sonra oradan ariyon pencereyi. Taskbar ise cok pratik, hizlica title'i gorup acmani sagliyor diger acik pencereyi vs vs Cok productivity olduren kisimlari var, netbook gibi tasarlanmis. Linux power useri iseniz de cok dandik, okuduguma gore terminal kodu 20 yildir guncellenmemis. En basit modern ihtiyaclardan yoksun, iterm vs kullaniyosun vs de yani unix bu ustune terminal cekme zorunlulugu sacma. PATH olaylari vs sacma. Cok sey var da, ama iste kullananina gore, eger isimi goruyo diyosan is bitmistir zaten, gerisini tartismak luzumsuz. Ama bi yigin insaninda gormuyor duzgun, bana sorsan daha cok ekmek yemesi lazim. Unix halinden kurtulamamis kullanici dostu olma konusunda. Linux community si bile bunun farkina vardi, apple daha farkedememis. Fakat bi office dokumani acip, bi yandan muzik dinleyip, bi yandan IM kullanip, bi yandan chat yapiyosan Windows'la/Linux la arasinda bi fark gormessin, hatta tarzina gore daha hosuna bile gidebilir. Fakat benim dediklerim spesifik kullanimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 puff macosx almayin linux alin bundan mi bahsediyoruz simdi kaldiki + var basiyorsun full ekran yapiyor, bazi applicationlarda cekmen gerekiyor dogru bir kere cektin mi, ondan sonra surekli hangi sizesan hatirliyor. devami o tus tricklerinin hepsi multitouch padle yapiliyor page down falan hikaye onun yaninda. acikcasi mac air den sonra macbook tamamen sacmalik oldu. Macbook pro da eger cok cok agir grafik yapmiyorsaniz yine sacmalik. Ben bilgisayar muhendisiyim, harcadigim yillara aciyorum su an. nedanko said: Mac OSX kendisi dingil, bazi seyleri cok zorlamislar kullanisli yapicam diye, kullanisli degil. Ama kullanim olayina bagli, neyi nasil ne kadar kullandigina bagli. Macbook larin bir cogunda home page down etc buttonlari yok, iki uc tusa basiyon yapiyon da, cok boyle sacma seyler var. Pencereyi maksimize edecek tus yok, anca asagidan cekip buyutuyon. mantiklarina gore full screen yaptiginda sagda solda bos alan kaliyomus, o yuzden maksimize etmene gerek yok, ama kullanissiz bana ve bir cok insana gore, cunku focus dagitiyor ekranda 20 tane pencere gormek stack halinde. Dock dedigin ayri bi sacmalik, task bar olmamasi kotu, her acik pencereyi goremiyosun asagida, grupluyor butun pencereleri. 3 tane ayri google chrome varsa bir tanesi duruyor. Expose kullanabilirsin ama once expose aciyon sonra oradan ariyon pencereyi. Taskbar ise cok pratik, hizlica title'i gorup acmani sagliyor diger acik pencereyi vs vs Cok productivity olduren kisimlari var, netbook gibi tasarlanmis. Linux power useri iseniz de cok dandik, okuduguma gore terminal kodu 20 yildir guncellenmemis. En basit modern ihtiyaclardan yoksun, iterm vs kullaniyosun vs de yani unix bu ustune terminal cekme zorunlulugu sacma. PATH olaylari vs sacma. Cok sey var da, ama iste kullananina gore, eger isimi goruyo diyosan is bitmistir zaten, gerisini tartismak luzumsuz. Ama bi yigin insaninda gormuyor duzgun, bana sorsan daha cok ekmek yemesi lazim. Unix halinden kurtulamamis kullanici dostu olma konusunda. Linux community si bile bunun farkina vardi, apple daha farkedememis. Fakat bi office dokumani acip, bi yandan muzik dinleyip, bi yandan IM kullanip, bi yandan chat yapiyosan Windows'la/Linux la arasinda bi fark gormessin, hatta tarzina gore daha hosuna bile gidebilir. Fakat benim dediklerim spesifik kullanimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar