Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ders çalışmamak için en çok kullandığınız bahane

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

dizi izleme bahanesi cok saglam bi bahanedir

bi de "bi bolum daha izliyim sonra calisicam" dedikten sonra bolumu izlerim biter ve gorurum ki megersem sezonun son bolumuymus bi sonraki bolum, obaaa oturur onu da izlerim olm kacar mi lan cok heycanli

sonra yatar uyurum

ben kendime ders calistiktan soora ödül olarak dizi veriyom!
ise yariyo, deneyebilirsiniz ;)
Mesaj tarihi:
dizi izleme bahanesini yoketmek icin rapor falan yazarken acıyorum diziyi sola alıyorum word u saga bi yandan izleyip bi yandan yazıyorum super oluyo 2 saat kaybettiriyo 3 saat surcek sey 5 saat suruyo ama olsun..
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

saat tam değilse çalışamayan oluyor mu yoksa tek manyak ben miyim ?
18:03 gördüm diyelim, 18:30'da başlarım hacı yaa yapıyorum ben genelde.

18:03'den direk 18:30'a yuvarlamıyorum, 18:10 diyorum taş çatlasın 18:15, ama tabi eninde sonunda 18:30'u görüyor o.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Saeros said:

dizi izleme bahanesi cok saglam bi bahanedir

bi de "bi bolum daha izliyim sonra calisicam" dedikten sonra bolumu izlerim biter ve gorurum ki megersem sezonun son bolumuymus bi sonraki bolum, obaaa oturur onu da izlerim olm kacar mi lan cok heycanli

sonra yatar uyurum

ben kendime ders calistiktan soora ödül olarak dizi veriyom!
ise yariyo, deneyebilirsiniz ;)

pffft l2p
Mesaj tarihi:
geçen derse oturmadan yemek yerken bi bölüm game of thrones izliym dedim. geçen dediğim dün sanırım. uykusuzdum baya. bi baktım yedi bölüm bitmiş aralıksız. farkında değilim
Mesaj tarihi:
Saat 23.45 oluyo mesela 00.00da başlıcam diyorum kaçırınca saati 00.30 diyorum, yine başlamıyorum 1de bu sefer başlıcam 2 saat çalışsam yeter diyorum.

Böyle böyle saat 3 olunca uyuyorum sabah erken kalkar çalışırım diyorum sdsafsa
  • Yeni Oluştur...