aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sirayla hepsini yapiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şimdi başlıyorum olm.. a saat çok geç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 su an baslicak bi dersim yok ekiekiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Saeros said: dizi izleme bahanesi cok saglam bi bahanedir bi de "bi bolum daha izliyim sonra calisicam" dedikten sonra bolumu izlerim biter ve gorurum ki megersem sezonun son bolumuymus bi sonraki bolum, obaaa oturur onu da izlerim olm kacar mi lan cok heycanli sonra yatar uyurum ben kendime ders calistiktan soora ödül olarak dizi veriyom! ise yariyo, deneyebilirsiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 1 2 4 şıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 SKLDKSDF SDF SD GS DGS DF 7 SAYFA YAZMAM LAZIM HALA YARINA KADAR neyse 1 el hon sonra gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dizi izleme bahanesini yoketmek icin rapor falan yazarken acıyorum diziyi sola alıyorum word u saga bi yandan izleyip bi yandan yazıyorum super oluyo 2 saat kaybettiriyo 3 saat surcek sey 5 saat suruyo ama olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 saat tam değilse çalışamayan oluyor mu yoksa tek manyak ben miyim ? 18:03 gördüm diyelim, 18:30'da başlarım hacı yaa yapıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende de var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sende ne var eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 erucalavera said: saat tam değilse çalışamayan oluyor mu yoksa tek manyak ben miyim ? 18:03 gördüm diyelim, 18:30'da başlarım hacı yaa yapıyorum ben genelde. 18:03'den direk 18:30'a yuvarlamıyorum, 18:10 diyorum taş çatlasın 18:15, ama tabi eninde sonunda 18:30'u görüyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bahanem yok calismiyorum paso sinifta kaliyorum bak yine calismiyorum ben simdi mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 screwy said: sende ne var eko Mangal gibi yürek var kanka! Bi de bok gibi para var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vaniLLe said: Saeros said: dizi izleme bahanesi cok saglam bi bahanedir bi de "bi bolum daha izliyim sonra calisicam" dedikten sonra bolumu izlerim biter ve gorurum ki megersem sezonun son bolumuymus bi sonraki bolum, obaaa oturur onu da izlerim olm kacar mi lan cok heycanli sonra yatar uyurum ben kendime ders calistiktan soora ödül olarak dizi veriyom! ise yariyo, deneyebilirsiniz ;) pffft l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mesela simdi dizi izlemeyi hakettim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 geçen derse oturmadan yemek yerken bi bölüm game of thrones izliym dedim. geçen dediğim dün sanırım. uykusuzdum baya. bi baktım yedi bölüm bitmiş aralıksız. farkında değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sonunda o ejderha kız ölüyo abi boşuna izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 basindan beri oluymus aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben de dün gece bi dava çözüp bırakcam dedim 5 saat oynamışım l.a noire =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben direk çalışmıyorum ya. bahaneye falan ihtiyacım olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 otuzbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Saat 23.45 oluyo mesela 00.00da başlıcam diyorum kaçırınca saati 00.30 diyorum, yine başlamıyorum 1de bu sefer başlıcam 2 saat çalışsam yeter diyorum. Böyle böyle saat 3 olunca uyuyorum sabah erken kalkar çalışırım diyorum sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bahane bulmam,oturup çalışırım. -robert bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de dun gece uyiim artik demistim, 8 saat uyumusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar