Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 facebook sayfasında yayınlamışlar bende gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çok kötü o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Dalgasına yapılmış bişeydir herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kafatasları eski grup üyelerini simgeliyormus per wibergde iniyor asagi dogru zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 albümden ilk şarkı da yayınlandı ki şöyle kendisi, http://stereogum.com/766792/opeth-the-devils-orchard-stereogum-premiere/franchises/haunting-the-chapel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pek beğenmedim bakalım biraz daha dinleyelim. hep böle oluyor zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Şarkı çok iyi. King Crimson'ı, Rush'ı hatırlattı bana. Gerçi albüm çıkmadan önce netten yayınladıkları şarkılar genelde albümün genel tarzını yansıtan parçalar olmuyordu bu zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 biraz daha dinledikçe hoşuma gitmeye başladı zorluorum şu an şarkıyı sürekli repeatte hadi bakalım. introdaki gitar tonu ve riff çok iyi. ya vokaller cheesy gelio bana açıkcası, güzel bir vokal melodisi koyamamış gibime geldi şu şarkıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Off ghost reveries deki dt özentiliğini watershedde kendi müzikleriyle güzel birleştirmişlerdi de burda bambaşka bir boyuta gelmiş. Bu ne abi yes şarkısı sandım başka vokal çok kötü gitar tonu çok kötü. daha 1 kere dinledim gerçi dur bakalım değişir belki fikrim. Solosu hoş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Slint said: Şarkı çok iyi. King Crimson'ı, Rush'ı hatırlattı bana. Gerçi albüm çıkmadan önce netten yayınladıkları şarkılar genelde albümün genel tarzını yansıtan parçalar olmuyordu bu zamana kadar. bende dedim ikinci dakika king crimson diye. ama cok karmaşık bir şarkı olmuş her telden çalıyor. umarım en kötü şarkısı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şu an dinliyorum, ben çok beğendim şarkıyı. 3. dk dan sonra vokal bitince başlayan kısımlar çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok beğenmedim ben bunu. opeth elementleri yakışmamış bu müziğe hiç alamancı gibi bişey çıkmış ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 herkes de çok beğenmiş lan bi tane negatif yorum yok mikael bir sürü insan beğenmicek zaten dedi diye kasıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 face of melinda dışında tatava ki Opeth hala ne tartışıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 mis gibi fusion yapmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bi tek o solodan sonraki ani bitiş olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 The Devil's Orchid tek basina eah fena degil de tum album bu gitar tonundaysa cok bayar. Bu sarki icin konusuyuroum, Akerfeldt belliki datmin oluyor gene vokallerde, perkusyonlari tek basina dinlemesi bile hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haydaa çok kastım beğenmek için ama yok abi denmiş zaten gitar tonu çok glitchy. bi de ben bu yeni bateristi bi türlü sevemedim. fena çalmamış ama melodik değil pek ya. martin lopez olsa iyiydi. kısacası hakkaten hayal kırıklığı oldu ama bikaç şarkı standardı yakalar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 The Devil's Orchard'ı dinledim şimdi. Fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Opeth konserleri nasil oluyor. bir yerden davet aldim. Pain of Salvation'da o gün sahne alacak ki severim onlarin müzigini.Opeth icin bir klip seyrettim. slipknot gibi böhrüyordu adam. Ki slipknotu sevmem. albümlerini dinleyecek zamanim yok gidilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 cillop gibi oluyor izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aga slipknot gibi essekarisi sokmus gibi bagirmiyorlar dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi eşşek arısı sokmuş gibi bağırmıo ama düzgün edepli bağırıo clean vokali de var. dinle abi, progressive müzik seviyosan opethi sevmeme ihtimalin yok. mesela en son konserlerinde The Grand Conjuration Face of Melinda The Lotus Eater In My Time Of Need Master's Apprentices The Drapery Falls Hex Omega Deliverance şu şarkıları çalmışlar al dinle bu şarkıları anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 cok sagol aksam dinliyim bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 eksik yazmış a fair judgement burden harvest gibi parçalarla başlarsan "böğürmesiz" opeth progresifine alışırsın. sonra bir üst mesajdakilere geç. hele grand conjurationla başlarsan verir 2. dakkada brutali, erkendne küsersin yazık olur:) daha sonra alışınca brutali sevdirecek adamdır akerfeldt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar