Leadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dinliyorum zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Son albümlerin tarzını seviyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arada güzel parçalar da çıkıyor ama ne bileyim bir türlü Morningrise'ı beğendiğim kadar beğenemedim hiçbirini. Mesela bir yola giderken çalma listeme direkt albüm olarak attığım tek parçalar Morningrise albümü parçaları oluyor. Tam yolculuk albümü vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Morningrise da blackrose dışındaki şarkıların bi kısmı çok iyi geri kalanı çok sıkıcıydı. Bi blackwater park bi still life ın hepsi güzel mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Oha. Neresi sıkıcı ya. Akıp gidiyordu albüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 opeth'i hayatımın hiçbir döneminde anlayamadım ya. ne müziğini ne sözlerinin amacını hiç anlayamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 armonisi çok iyi, akılalmaz güzel riffler var akustik kullanımları çok başarılı sözleri çok duygusal //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Vokal hem clean'de hem brutal'da sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ghost Reveries en iyi albümleri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Opeth için bile fazla karanlık bi albüm bence. Şarkılar çok güzel ama bayıyo baştan sona dinleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 goldbären said: GERGE said: Çıktı sandım ben de, daha çooook var... Heycanlandım bir an. worşip yapma pls, ergen misin? bkz Akerfeldt çıkınca heycan yapmam ben abi, konsere gelseler gitmem bile, müziği yapan adamların kim oldu ya da ne yaptıkları umrumda değil yani. Zaten Akerfeldt dışında hiç bir üyesinin adını bile bilmiyorum. Metal konserlerini sevmiyorum zaten, kaydedilmiş, precise, düzenli müziği dinlemeyi seviyorum ben. Müzik iyiyse, gerisinden bana ne olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Opeth tartışılmasın abi, az eleştireyim diyen herkesi aşırı yetersiz buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Pasta said: Opeth için bile fazla karanlık bi albüm bence. Şarkılar çok güzel ama bayıyo baştan sona dinleyince. Olabilir. Ama şarkı gelişimin en iyi olduğu albümde bu yani. İnsana Debussy ya da Ravel metal yapsaydı böyle olurdu dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yav said: Opeth tartışılmasın abi, az eleştireyim diyen herkesi aşırı yetersiz buluyorum. müzik mi ya bu çıkıp bağrıyo adam tane tane anlatsa ya derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 e öle yapmadım işte düzgünce yazdım ekmek düzgünce cevapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Deliverance abi, aklımda A Fair Judgement'dan başka şarkı adı bile kalmadı. Bir de Master'lı bişi vardı güzel. Gerisi yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Oha! Son 2 gündür Opeth'e kitlenmiştim. Lan didim hiç yine bu kadar dinleyeceğim aklıma gelmezdi. Şimdi yeni albümü duyunca çok heyecanlandım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aaaayem eveeeytiiiing dı sanraaaaayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 GERGE said: Deliverance abi, aklımda A Fair Judgement'dan başka şarkı adı bile kalmadı. Bir de Master'lı bişi vardı güzel. Gerisi yaramaz. deliverance'a (şarkı olan) haksızlık ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 her albümü çok iyi her albümünün ayrı yeri var bende, o yüzden bu albüm de gayet güzel olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mortis said: her albümü çok iyi her albümünün ayrı yeri var bende, o yüzden bu albüm de gayet güzel olacaktır. this! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 deliverance baya sıkıcı bi albüm a fair judgement dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha bu nasıl albüm kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar